torsdag, april 27, 2006

Världens dummaste uppfinning

Jag rekapitulerar. Vinstället för bag-in-boxvin är inte längre ohotad som idiotuppfinning no.1.

Fick en länk skickad till mig alldeles nyss och jag höll fan på att ramla av stolen. Alltså det är inte på skämt. Ett företag har tagit fram och lanserar en produkt som de kallar "Beerbelly". Det är en konstgjord ölmage som man bär som en bakochframvänd rygga. Alltså denna dagen började rätt ok bortsätt från en svidande huvudvärk. Och så det här.

Fan ibland så hatar jag verkligen människor. Så mycket vansinne som pågår överallt i världen. Så mycket kraft som skulle kunna läggas på att göra den bättre. Men who cares - inte jag - inte när det sitter nån jävla mupp någonstans och tar fram en dryckesbehållare som formges och uppkallas efter den styggelse alla män över trettiostrecket drömmer mardrömmar om på dagtid.

Jag blir provocerad på riktigt. Jag är fan säker på att killen på bilden bär på mer ansvar än bilden ifråga. Det är nog fan han som har kommit på skiten. Han har säkert suttit på sitt störda programmerarjobb, smuttat bryggkaffe ur sin termosmugg och fnissat åt sin tokroliga finurlighet. Han tjänar mer pengar än han hinner göra av med och wejstar skiten på en prototyp till "världens dummaste uppfinning".

Han förtjänar så mycket bonk att jag inte hittar en rättvis jämförelse, men vad får han. Folk köper skiten. Vad förväntas man tycka om mänskligheten då. Finns det hopp? Vem kan köpa en sådan här och stå för det? Fan det borde vara förbjudet att köpa en på skämt.

Kolla hur han dumflinar. "Ett leende kan säga mer än Nationalencyklopedin", heter det ju som bekant och den här killens flin läcker som värsta tjallmongot:

"Hej jag heter Janne! jag har lyckats lansera en produkt som hånar mänskligheten tillochmed mer än konceptet "smurfhits" och ni köper den. Gissa vem som flabbar hela vägen till banken."

Visst får man lust att söka upp den/de som är ansvarig för såna här kreationer och sätta P för att fler galenskaper kommer därifrån. Jag menar, att Iran verkar sugna på kärnvapen och att det stora landet i "väst" kan tänka sig att göra vad som helst för att inte släppa monopolet känns faktiskt som ett mindre problem just nu.

28 kommentarer:

Pollyprettypants sa...

Han skulle kunna matcha the beerbelly med Sverigekepsen (den med två händer som klappar när man drar i en tåt eller hur det nu är..den HATAR jag!)

Uppfinnare e litte märkliga...träffar en del inom jobbet..jeeezes...man vill ringa till männen med de vita tröjorna på studs ibland.

Säljare sa...

Fan jag blir även jag upprörd på riktigt! Sitter ju här med min egen ölmage, utan öl, byggd av öl... SKIT!

Sanna sa...

Vore den inte jävligt praktisk på Roskilde?

mikebike sa...

Polly: ja fan det är exakt samma klientel som bär de båda.

Säljare: hahaha... ja det är ju det jag säger. vilket hån mot människosläktet.

Sanna: hmmm det skulle aldrig falla mig in att använda en sådan. allra minst på roskilde;) det skulle bli ringbildning för fan;))

Jaaan sa...

Jag betackar mig för den där sortens smörja. Mannen bakom det här kan inte ha ett liv! Vad vill han förmedla?
Det är så jävla dumt att man får tokspel och vill slänga tangentbordet i skärmhelvetet.

Sen kan man fråga sig hur det är ställt med Patentverket som godkänner skiten. De borde ju snarast ringa Säter och beställa transport av fullblodsidioten.

caiman sa...

Kanske dags att lägga en beställning på ett klagogram hos sig själv?

Eller också är det dags att sluta jiddra och iscensetta den där down fallingen du snackar om! Fram med 12 gaugen bara!!

Alley Cat sa...

När man tror att man träffat på/ läst om den dummaste människan som går i ett par skor, så visar det sig alltid att det finns någon som är värre!

Hur mycket värre kan det dock bli undrar jag oroligt.

minna sa...

kanske goda nyheter i misären:

Fråga: Kommer Tusenbröder-återkomsten att visas i SVT och i så fall när och hur - som tv-serie eller långfilm?/Johanna

Svar: SVT-serien som blev långfilm ska visas på Sveriges Television, konstigt vore väl annars. Biofilmen med Ola Rapace i huvudrollen fick inte så lysande kritik, kallades nästan kalkon av någon tidning, men efter de två serierna, som drog över en miljon tittare, är nog ändå många nyfikna på vad som hände efter att flyktbåten exploderade. SVT ska visa den som tv-serie, 2 x 90 minuter, men det är inte klart när.

hertzmanann sa...

Jag spyr på sånt!

Mamselamsen sa...

Dom som vill ha päronstjärt eller apelsinhud... hur gör dom då?

Stefan sa...

öh...är jag den ende som ser fördelarna här?

- en ta på/av bilring. tänk daten som får en positiv överraskning när man tar av sig skjortan...
- vidareutveckling av idén är ju extraröv, Karl-Alfred armar, the dubbelchin, the trippelnacke och det riktigt fina i sången är att man kan fylla de olika delarna med all sköns innehåll.

Skummgummirumpa
Nutellanacke
Dajmhaka
Alkoläskarmar

Kunde man toppa det hela med chips o dipp...varför behöver man då världen?

Fast skott i nacken ska puckot på bilden ha i alla fall...om inte annat för den fula frisyren

Luca Brasi sa...

1. Mannen på bilen är uppenbarligen värmlänning eller värmlandsättling.

2. Kärnvapen är fredskapande
Iran är lika stabilit som Dr Alban ungefär- dvs totalt förutsägbart skitdåligt. Om Iran vill överleva använder de inga kärnvapen på Israel eller USA. Kärnvapnen hindrar alltså tex Israel och Iran från att angipa varandra i stor skala. Dvs när mullorna fått lite häftiga stidsspetsar att leka med.

Ä sa...

Men vad kan man vänta sig av ett samhälle som saluför skithuspapper med hjälp av symfoniorkestrar? Och där höginkomsttagarna är dom största bidragsfifflarna?
Ibland önskar jag att var både döv o blind så jag slapp uppleva eländet.
Må dina kameler aldrig törsta..

70-tals Per sa...

Han kunde skräddarsy ett matchande "uridom" till, så slipper man gå på toa också. Hört historia att killar på bussresa till alperna körde med uridom men kanske skröna?. Uridom fins i kondomvariant och plaströr som man stoppar upp i urinröret (hu!).

Sen på TV-shop: -Om du beställer innan 8 timmar får du förutom den fantastiska bearbelly, vår unika patenterade lösning "bear&go" för endast 100€

Anonym sa...

Men hallå!

Han ser ju ut som vår allas idol Ken Lenáaard! Jag är nästan villig
att gå "all-in" på det..

:o)

/truebiker

Ä sa...

70-tals per/ Uridom finns inte i kondomvariant, det ÄR en kondom. En kraftigare sort med en slang i toppen. Och nej, man stoppar inte upp något plaströr i urinröret. Slangen kopplas till en påse där urinen hamnar. Ingenting förs in någonstans. Bara på. OK? pözz

flicka sa...

Hahaha när jag såg bilden så trodde jag att det va en mage som män som har fruar/flickvänner som är gravida skulle ha så att de också fick ha mage...haha men sanningen va fan värre...

Thérèse sa...

Den kan nog bli en storsäljare. På Hisingen

lisa sa...

therese: ha ha ha!!!!!

Anonym sa...

Hittade din blogg alldeles nyss, och fii faan vad jag älskar den.

Säljare sa...

Jag hade 1 cm mer i midjeomfång än min respektive, två dagar innan hon födde våran dotter.... Jag är värmlänning. Ok horrorsköna vibbar både av ölmagen och av värmlandshatande kommentar. Men jag är van ge mig mer, vi säljare gillar att få brunt på oss, det är liksom våran läggning.

Jaaan sa...

Jag är inte lika vänligt inställd till de som hoppar på oss värmlänningar, Stefan Holm undantagen.
Så Luca Brasi, söta rara snälla, med socker på toppen, håll käften!

Anonym sa...

jag älskar din blogg. fan vad du äger sönder

Nemo sa...

Mike! Det är tuffa tider i 414-district.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=272589
Inte bara helgens inrapporterade Hisinge-fasoner... nu etablerar sig barnligor... "The Wire" goes Riverside...liksom. Det här är inte stabilt!

Jenny sa...

Tokroligt borde skjutas bort totalt. Och ännu värre blir det när jag lackar ur på något som anses tokjävlaroligt och får höra att det ju "är ett skämt". Nej, fram med bössan.

mikebike sa...

oj vad många kommentarer som jag inte hunnit bemöta... sorry!

caiman: en dag så;)

alley cat: inte mycket. apokalypsen är nära

jaaan: haha ja det är skönt att du reagerar..

Minna: i know it so well. den är planerad att sändas i december men de har inte satt datum än. troligen innan jul. annars efter helgerna verkar det som.

hertzman: me too

mamselamsen: det finns nog lösningar för alla;)

stefan: hahahah du är sjuk i huvudet;) men du lite väl högt spel att ta en sådan påsig på första dejten.

brasi: haha ja du kommer med en vass förstakommentar. det gillar jag. välkommen.

Ä: tack!

Per: jag vet att det inte är helt ovanligt att män bär blöja på superbowl. då slipper de springa hela tiden och kan ändå dricka hur mycket som helst.

flicka: så sant. verkligheten var värre än sympati.

therese: moahahahhahaha ja det är nog fan där de säljs i parti. där och i borås!

anonyma x2: jag gillar er med. hur kan man låta bli att gilla nån som gillar ens blogg;)

säljare: hahaha fan jag älskar din självdistans.

jaaan: jag gillar din arrogans

jenny: now we're talking

nemo my man: jag citerar en vapenrecension från en klassisk majorna/masthuggssida:

Browning Gold Hunting
"När målen är små men många, som fallet är med dagens ungdomar, är det svårt att sikta med precision. Ett snabbskjutande hagelgevär är vad situationen kräver. För säkerhets skull är det klokt att välja en grovkalibrig bössa. Mindre än 10 gauge är för bögar."

Anonym sa...

Du, kunde inte sagt det bättre själv,man blir riktigt mörkrädd faktiskt...

Sofia sa...

Haaha. Jag blir inte upprörd, bara kissnödig av allt garvande... hahaha