måndag, april 03, 2006

Jubileum - 100.000 besök

Så var det dags för jubileum. 100.000 besökare. Det är väldigt kul. Min vän RW (inte Robert Wells) mailade och sa atthan hade skärmdump på det. Tänkt så det kan förefalla. Ska tänka ut nåt fint pris så fort han levererar dumpen... men det måste vara nåt bra. Sist jag gav honom en present så var det som tack för ett webbgig. Då fick han de tre vise männen, kitschigt målade och tillverkade i äkta gips. Inredning. Jag sa att han skulle dela med sig till sina kollegor. Tänkte de kunde ha en var men RW ville ha alla själv. Han var förövrigt rätt inne på att vi skulle åka till polen och fylla bilen med katolsk kitsch.

Vet inte hur jag ska fira det här. Inget pompa och ståt. En dubbel espresso till "Möbelhandlarens dotter". Storslaget? Kanske inte men jag är en man avc enkla nöjen.

Tack alla som läser. Det är skitkul att ha kommit upp i en anseende summa läsningar. Fortsätt att läsa och kommentera - och för alldel sprid bloggfrossa för vinden - jag kommer att vara er evigt tacksamma.

16 kommentarer:

flicka sa...

Ja vad kan man säga, we love you Mikeyboy...och Grattis...

rumbaqueen sa...

Gratulerar så mycket.
Kul att man har varit med och medverkat till din jubileumssiffra.

anna sa...

hurra hurra hurra!! :)

RW sa...

Gåva och gåva?! Jag har aldrig lovat ut ngn gåva! Jag var på rätt plats på rätt tid och det ska jag dra vinning av. Har sparat ner en såttig kopia i jpg-kvalitet 1, den ska du få som varuprov att dregla över innan jag droppar priset för den skarpa dumpen.

caiman sa...

Det är med nöje man surfar hit lite för många gånger om dagen med förhoppningar om uppdateringar!

Kafferepet är också en njutning på måndagarna. Om det är du längst till höger på bilden där Morgan flinar så underbart bakom sina solbrillor så är du lite lik Fredrik Strage, fast inte ful.

Om du ser någon som litet stressat glor på dig på stan och som ser ut att tänka "oh shit, mikebike!" men som inte vågar gå fram och hälsa så är det nog jag!

mikebike sa...

flicka: tack, jag rodnar... ;)

Rumba: tackar tackar come back soon.

Anna: hipp hipp hipp... du mystiska utvalda lögnerska (om du är den anna jag tänker på)

RW: när du har inte lovat mig nån gåva, jag har inte lovat jubilaeren en gåva heller men en gåva ska det bli.

Caiman: tackar tackar... skönt att du la till "fast inte ful" efter strage. Jag gillar strage massor men skulle inte vilja byta utseende med just honom... Jag har så dålig människokännedom att jag aldrig skulle kunna se om någon tänkte oh shit, mikebike... men hälsa du, jag slåss inte ;)

caiman sa...

Strage är en rätt kul prick men alla kan ju inte ha The looks.

Grejen med det här med att hälsa på folk som är kändisar (även blogg/radio-minikändisar) är att man tänker "Oh shit, mikebike! vi är ju tajta som attans" sen efter nån millisekund så kommer man på "nej just det, han har ingen aning om vem jag är" åsså kommer tankar som "varför skulle han vilja prata med mig? han kommer bara tycka att jag stör, jag låter honom vara".
Som bloggläsare uppstår skumma förhållanden till de som bloggar...

Men nu funderar jag på att hälsa i alla fall!
I värsta fall resulterar det väl i ett bra blogginlägg ;)

mikebike sa...

Caiman: oj oj vet du vem jag är? har du sett mig?...

jag är smärtsamt vanlig ska du veta.

anki- en av... sa...

jag vill oxå ha så många besökare på min blogg.. jag har bara haft 91stycken.. lika ledsen verenda gång när jag kollar statistiken över besökare..

caiman sa...

Nä jag har ju inte sett dig än, mer än bilden på sr.se. Nu har du ju iofs inte bekräftat att det är du på bilden men jag känner mig ändå rätt säker på det.

mikebike sa...

anki länka in din adress så ska jag bidra med besök... eller är det syfilis? isåfall bidrar jag redan;)

lisa sa...

cainman: jag håller på att privatspanar lite, vi kanske kan slå oss ihop? Själv har jag bestämt mig för att om jag springer på den där Miki så ska jag bara kanske göra en konstig grimage. Chansen är stor, vi är ju grannar.
Och mikebike: grattis. den gamle kändis. Du kanske kan få bli omslagspojke till nästa numret av XX-bergsBladet?

caiman sa...

Självklart ska vi sammarbeta Lisa.
Den som först ser honom gör en konstig grimage och sedan brottar han/hon ner honom och ropar på den andre så att denne också kan komma och göra en grimage.
Sen kan vi gå å fika eller nåt alla tre.
Deal?

Anki- en av... sa...

Hejsan mike.. nu har statistiken blivit ännu värre.. de har nollat den.. så nu har jag bara haft en besökare.. nu känns det ännu värre..

Anki- en av.. sa...

min blogg kan du läsa på http://pluttmaja.blogg.se
om du besöker den fem ggr om dagen så kan jag få riktigt bra statistik..

mikebike sa...

anki! ahh nu vet jag vem du är ju... goddäm. sedan du började skriva en av systrarna så har jag trott att det är en av sysrtatna från bloggen "systrarna syfilis" mitt fel...gick in nu och ska läsa imorgon.