söndag, januari 01, 2006

Här var det år... nytt färskt år... smarreglarre!

Hej 2006!
Det är nästan lite kittlande att sitta här och skriva det första inlägget för året. Jag har egentligen inte ett skit att säga just nu som har med nyårdagen at göra. Ville bara känna hur det är att ta oskulden på det nya året... hmm, nothin fancy faktiskt. Ta inte illa upp men jag skulle tro att du bara är ett nytt år med samma krämpor, samma vedermödor och samma vardag som jag i och för sig älskar. Älskar att hata, Älskar att älska och... ja, jag tror du fattar.

Nu när vi bekantat oss lite sådär lagom måste jag säga att jag vaknade precis och inte är bakfull. trots ganskla mycket vin, champagne öl och annat godis. Jag tänkte precis sätta mig och glo på Spioner är vi allihopa. Det är en späckad dag av tv-mys idag.

Men vänta lite nu... Var i helvete håller Ivanhoe hus? Brukar inte han ligga och svettas i ett tält såhär dags på det nya året? Åhhh jag saknar Ivanhoe... vad är det för sjukt trick att INTE sända Ivanhoe. Har det ersatts av Bron över floden Kwai? Lägg av! Det skulle vara som att ersätta Kalle Anka på Julafton med Det sjunde inseglet (vilket jag iofs skulle välkomna eftersom jag är så sjukt trött på den traditionen).

Hmm... några rostade mackor och lite krigs från 50-talet, inte dåligt men ändå. Ivanhoe liksom. Kanske i år att han hade valt den där finingen Rebecka (om han kunde lura iväg hennes jävla mesfarsa) istället för Lady Rowena. Hon känns tjatig. Nu får vi inte veta.

10 kommentarer:

70-tals Per sa...

Det sjunde inseglet är ju skoj i jämförelse med hans senare verk om hans kristna föräldrar, för att inte tala om Lars Norens ångestpjäser!

Jag har Kalle Anka med Arne Weisse inspelat på videoband, men inte Ivanhoe.

Jag mår också förvånansvärt bra idag, fastän vinterkräksjukan lurar bakom hörnet...

Anonym sa...

Ivanhoe går på tv3 kl14.40.gott nytt år på dej!

Elvis sa...

Men hallå.. Det ÄR ju Ivanhoe idag! Runt 14snåret där nån gång!
Varsågod!

PlattKatt sa...

*pekar mot föregående talare*
Ivanwhore på trean klockan 14.40. :)

God fortsättning på det nya året!

mikebike sa...

Ahh så treanb har gort genidraget att köpa upp sig på ett stycke ivanhoe. fint... vilka är med och kollar?

joacimw sa...

Gott nytt år! Nej, jag ska undvika att kolla på Ivanhoe, tror att det får bli några avsnitt the Office istället.

Emelie Greiff sa...

Börjar man bli gammal när man tycker att Sjunde inseglet låter som en lockande idé istället för Kalle Anka? Damn.. Åldersnoja vid 19-års ålder.. Inte bra.

PlattKatt sa...

Såvitt jag vet är det trean som kört Ivanhoe i evig tid...
Och jag var tvingad att kolla på det. Jag läste en bok och fällde syrliga kommentarer när tillfälle gavs.
Pojkvän med vänner var rörande överrens om att Ivanhoe är en looser. Filmen är döpt efter honom men han är knappt med och så anser de givetvis att han borde ta Rebecca och inte the lovely Lady Rowena.
Kanske detta år? Men inte!

Jag gillar inte ens jul- och nyårstv. Mest av allt vill jag bomba SVT för att de inte visar Beatrix Potter's Sagovärld längre. ÄLSKADE den filmen som barn, och även som vuxen *bojkotta*

Mikael sa...

Jag har alltid velat ersätta kalle anka med montys holy grail :)

Bionda sa...

En liten sidokommentar: Om du nån gång har vägarn förbi Kanchanaburi i Thailand, ta Dödens järnväg och passera bron över floden Kwai. Bergvägg 30cm utanför ena fönstret, stup på andra sidan... Mycket thrilling!