måndag, januari 23, 2006

Dålig karma

Jag vet inte vad som hände nu i helgen men jag har inte haft någon inspiration överhuvudtaget.

I lördags var jag på "herrmiddag" vilket jag trodde betydde att man samlas några killar och äter Flygande Jakob, dricker ohemult mycket sprit och snackar "hum-hum". Vi bytte maten mot en frans köttgryta och hum-humsnacket mot musik. Resten stämde in mer än väl. Värden (O) däckade innan vi kom iväg vidare och kanske var det lika bra. Själv drabbades jag av en fulfylla och var allmänt jobbig och dräggig. Jag kommer inte ihåg sista timmen tror jag, bara fragment. Tragiskt javisst, men så var det och det är bara MIN karma som blir lidande, så wtf.

Söndagen gick åt till att sova, liggduscha och försöka tränga bort all ångest. Jag får alltid ångest dagen efter vilket betyder att jag borde sluta dricka men jag är helt enkelt för dum. Däremot är jag just nu mitt inne i en klassisk "jag-ska-aldrig-mera-fas".

Hur som helst så ska jag kamma upp en fet lugg och komma igång med bloggandet igen. Känner att jag varit kass med det på sistone.

10 kommentarer:

lisa sa...

liggduscha... det låter så gött. Jag har funderat på att släpa in en stol och sittduscha, för vårt badrumsgolv är lite mögligt. Har dock aldirg fått tummen ur, kanske för att jag är lite orolig att det skulle vara droppen som fick mig att bli lite för påverkad av min omgivning och BLI en pensionär. De har jäkligt schyssta duschstolar, har jag spanat in. Kanske ska knacka på hos valfri granne och be att få låna?
Vi ses på berget!

Katta your no. 1 fan sa...

Haha, hörde dig i Christer idag..(du är alltså med måndagar 14-15:15 typ???). Du nämnde Chuck Norris sådär i förbifarten hehe... OCh seriöst, jag har faktiskt en liten hobby; "rojalistiska vykort". Har varit på Antikhallarna ibland och köpt uppemot 50 vykort på knugen från 70-80-talet. Tyvärr har jag inte kvar det, men hade ett med kungen i pilotbrillor (EJ solglas). Hade vart fett att skicka in till Kafferepet men tyvärr hinner jag inte springa och dona med det i veckan. Hur som helst - du e GRYM. Och jag måste bli bättre på att ratta in P3 på måndagar!

caiman sa...

Har sittduschat i två och en halv timme på åby badhus i mölndal en gång för några år sedan. Det var skönt...

Ang. radio-karriären:
Blir bättre och bättre för varje vecka. Tycker däremot att du ska ta för dig mer! Det känns även som att du håller igen lite, att du liksom sållar bort lite av det du egentligen vill säga för att hålla dig pk. Gör inte det! Det är ju när du - som här på bloggen - släpper på ventilen och säger det du tänker du är som bäst!

Fick först idag reda på att du är Hockeyfrossas skapare! Har alltid älskat sidan men inte fattat att du är samma snubbe som, ja som du fast här på bloggen...aja du fattar.
Hockeyfrossa är bland det bästa som någonsin vandrat runt i detta virrvarr av kablar som kallas internet.

Hur går det med krängningen av brillorna? finns det några kvar?

Joshua_Tree sa...

Liggduscha är soft. Jag brukar slockna och vakna med ond nacke och rynkig som en fullblodspensionär. Sambon undrar alltid vad jag gör så länge. Duh! Sover såklart. När jag försöker sova på soffan eller i sängen mitt på dan så bråkar hon ju på mig, så då får man lägga sig i duschen.

Vilken misär... :)

adde sa...

Skönt att du har den insikten själv, så slapp någon annan säga det.
Men apropå radion idag, mike; inbillade jag mig eller snubblade du på orden just som du skulle säga kuksäng?

mikebike sa...

adde: haha nä jag tänkte inte ens på kuksängen faktiskt.

lisa: liggduscha is the shit. sitt duscha är knappt hälften så bra. jag hade en uppblåsbar kudde ett tag men slet ut den och har inte kommit mig för att köpa ny.

katta: spar på korten. jag gissade på minst kort så risken är stor att det blir jag som får spanking nästa vecka.

caiman: det låter helt vansinnigt att SITTA på golvet i en badhusdusch och duscha. risken att få fotvårtor i baken etc?
kul att du gillar hockeyfrossa. den var jag väldigt stolt över när jag hade gjort den men nu för tiden är jag rätt trött på den.

brillorna är sålda. det finns ett par kvar dock.

joshua, ja det är soft att ligga i timmar men sova är jag lite rädd för. too risky business.

Säljare sa...

hmm sittduscha på skön stol några timmar är inte alls fel, gjorde det ofta under min militärtjänst... något tufft var man ju tvungen att göra.

caiman sa...

Nej nej, jag sittduschade inte på golvet såklart! De har ju såna där goa platsstolar där så jag drog in en sån å sen var jag fast! Rekomenderar det starkt.

Anonym sa...

..undrar vem som tar hand om Juniorette de dagar du bara liggduschar ..??

mikebike sa...

det gör min kära fru!