söndag, juli 03, 2011

En tjock mans bröst

Igår på vagnen var det trängsel av den allra sämsta sorten. Redan vid påstigning hade inandningsluften en pikant doft av kropp och efter en hållplats stod jag fastkilad utan möjlighet till frigörelse. Plötsligt kände jag hur hur en sur filmjölksodör letade sig upp genom mina näsborrar. Det var en tjock man med Iron Maiden-tisha som bjöd oss medresenärer på denna kölhalning i luktform. Jag vände mig om och försökte meditera mig själv till mitt "happy place".

Det gick sådär ända till jag kände hur den tjocka mannens väldiga bröst började gnidas mot min hand som höll krampaktigt i en stång. Det gick en ilning längs hela min rygg. T-shirten må vara en dag gammal men hans svettkörtlar hade destillerat fram flera dagars transpiration, som för varje ny värmevallning lyckades träcka igenom föregående intorkade lager, och blomma ut i en nästan overklig kroppsodör. Det blev alldeles mjukt och fuktigt. Jag kände hans styva bröstvårta, ömsom nosa ömsom borra sig in i min handrygg. Jag försökte släppa taget men satt fast. Jag fick panik och slet mig till slut loss.

Jag blängde irriterat på mannen som till synes obrytt hade låtit sina stora pattar antasta mig. Han såg dimmig ut av hettan. Pannan var blank som bonad linoleum och han hade en vidrig ansiktsbehåring. Det såg ut som rödblont glest könshår, oskött, som dessutom var fyllt av kondenspärlor. Jag försökte hålla andan men blev yr. Lukten var överallt, den kladdade på mig. Vägrade lämna mig ifred. Trots att jag hade bytt grepp och handen var utom räckhåll kunde jag känna det stora bröstet mot handen. Lite som fantomsmärta. Det hängde kvar i en halvtomma.

När han äntligen klev av var det som jag föreställer mig att det känns att springa in i mål efter ett marathon. Man mår piss men är glad att man härdade ut. Långt senare kommer kicken.

22 kommentarer:

Johanna sa...

Hahaha, å den där pikanda kroppsodöre, jag vet EXAKT vad du snackar om. Ventilationen här på jobbet pajjade häromdagen och tro mig, i hissen låg den där odören och lurade hela dagen.

Ontherun sa...

Du som satsar så hårt på att få bort ditt eget lite mer diskreta hull - varför börjar du inte cykla i vårt lilla Göteborg? Visst innebär det ett nytt krig mot bilar, men man kan hålla sig undan ganska bra 95% av tiden, och de oddsen är bättre än de i spårvagnshabitaten där härliga medmänniskor som aktuell tjockis i ditt inlägg bor. ..för att inte tala om den ekonomiska orgasmen som kommer sig av västtrafiks frånvaro i budgeten. ..du är ju småbarnsförälder. Pengar är pengar. Upp på blå skottet igen nu!

Arne sa...

Haha! Dagens garv, antagligen veckans också. Eventuellt årets. Till och med antibloggaren T utbrast att "det där var fan bra". 5 toasts!

Fifi sa...

Uh, det är fruktansvärt att behöva utstå att främmande genomsvettiga människor gnider sig mot en. Men en fråga bara: om han nu var så varm, hur kunde han ha styva bröstvårtor? Eller var han upphetsad? Av att gnida pattarna mot dig?

adde sa...

Blhääuu! Jag brukar inte bli jätteäcklad av lukter, men din målande beskrivning fick mig att kräkas lite i munnen.

Mr Elway sa...

Man SKA inte åka kollektivt i GBG. Punkt.

Anonym sa...

Naääe, det kommer ingen kick av det. Tror jag. Usch, nej, hoppas verkigen inte det. Cykla i stan, däremot, är en kick. En fantastisk blandning av svett, frihetskänsla och dödsskräck. /Bellaciao

Aspbergermamman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Aspbergermamman sa...

Hahaha!Jag hade blivit så förbannad att jag nog hade klappat till mannen!

Zoft sa...

När jag sprungit ett marathon och kommit i mål börjas redan planerandet samma kväll inför nästa lopp. Har du börjat planera nästa tur med kollektivtrafiken?

anna sa...

LOL åt Zofts kommentar.

Linnéa i Alabama sa...

Det här fick mig att tänka på dig

http://www.marvelousmanboobs.com/

Z sa...

Är du tre år? Hur svårt är det att flytta handen?

Guacca Måhle sa...

@ Z: Ja, och vilket roligt inlägg DET hade kunnat bli!

Z sa...

Det förstås. Livet är till för att skapa fnissiga inlägg baserade på att andra är jobbiga.

Nonsensakuten sa...

Det bästa är hans bröstvårta som ömsom nosar, ömsom borrar sig in i handryggen...HAHA...

Anonym sa...

Z: Nej, livet är givetvis till för att skriva gnälliga kommentarer i andra människors bloggar!

Guacca Måhle sa...

@ Z: Ha ha ha, en öm tå månne? Sitter du där och ruvar på ett par präktiga manboobs?

anna-karin sa...

Flytta över till oss på andra sidan så kan du ta färjan hem. På den kan du både köpa fika och sitta högst upp utomhus med vinden i håret.

Carolina sa...

Hahaha! Underbar läsning! :)

Anonym sa...

Känns som att det här inlägget skrevs av Lisa 19. Jag säger som Schyffert, då det luktar svett då luktar det man. Varför kör du inte bil om du vill lukta balsam?

Karachi sa...

Haha, apropå mansbröst.
http://www.youtube.com/watch?v=ueJGDhMXzpg