måndag, december 31, 2007

Gott nytt år!

Nu vankas det ÅR, nytt fräscht år. Hoppas det blir ett bra. Ett att minnas.

Sitter och väntar på skjuts till lite raj-raj och tänkte att, vaffan, jag tar och skriver en blogg. Ser fram emot att ligga och svettas ikapp med Ivanhoe imorgon. Eller är det på trettondagsafton?

Hur som helst. Gott nytt på eder alla. Vi ses på andra sidan och då får jag kanske lov att fresta med en recension av mitt mellandagsbesök i elektronikvaruhusen på backaplan, Hisingen, Göteborg. Oboj - det blir ingen lek.

Over and out för nu.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Sitt på flight SK762 och landar i N.Y om 35 minuter. Det ska bli ett sabla nyårsfirande!
Nä. Skoja. Men jag sprang åtminstonne Sylversterloppet idag. En bra avslutning på det gamla mossiga 2007.

Gott nytt år alla!

Anonym sa...

Det händer inte så mycket på Kumla vanligtvis, och tyvärr är nyårsafton inget undantag.
Sitter här och korrekturläser mina kommentarer på din blogg under 07 och ser till min förskräckelse en hel del stavfel. Jag tror bestämt att mina veckor med kungafamiljen uppe i Åre under vecka 7-9 inneburit en hel del dyslexibakterier i maten. Jag ber om ursäkt och utlovar bättring.

Bruce Banner sa...

Gott Nytt Mike!

Du som förefaller ha ett privatliv, kanske missade Jan Malmsjös uppläsning av nyårsdikten. Synd i så fall för jag hade gärna tagit del av dina åsikter i ämnet.

Anonym sa...

Gott nytt år. Jag är en timme från att gå in i någon form av vägg, om det finns någon som kan ge mig dödshjälp innan blybaskern kommer, så mottages det tacksamt.

Anonym sa...

Gott nytt! Ser fram emot recensionen :) Och yes Ivan the hoe rullar på trean idag. Den optimala bakfyllebehandlingen.

Anonym sa...

Mike, du som är expert på virala fenomen, vill du kanske inviga det nya året med att delge oss dina åsikter kring två tjejer och en kopp?

Blygisens betraktelser sa...

Guds Frid!

Spader Ess sa...

Fasiken, missade Ivanhoe!

Ataharis sa...

Gott nytt, Mike!

Det allra märkligaste när jag går in här och läser är att du och min snubbe har så lika åsikter. Nästan så man kan tro att ni är samma person. Allt du ondgör dig över har han redan ondgjort sig över eller vice versa. Men det är inte dig jag är ihop med. Väl?