tisdag, augusti 01, 2006

Min värsta mardröm

Jag har alltid hävdat att min värsta mardröm är att brinna ihjäl eller om det kommer på delad plats med att få koncentrerad saltsyra kastad i ansiktet. Ända tills igår.

Jag fick en länk skickad till mig igår. Den leder rätt hem till Harold eller "The humble host of Leatheroaks" som han kallar sig själv.

Harold är en kille som bor någonstans kring Missisippi river. Det är ett hett klimat och hettan kan göra sjuka saker med en hjärna. Därför blir jag extra oroad när jag läser att killens enda intresse är att klä sig i mer eller mindre extravaganta läderutstyrslar, eller ja kroppsnära material som gummi och lycra verkar gå ner det med.

Det är passionen som driver Harold. Sånt brukar vara fint. I Harolds fall är bara skrämmande.

Han har byggt upp en hemsida där han stolt visar upp sig själv, sitt jävligt rackiga hem och sina ägor (en hög ekträd). Alltså killen har fan inga innerväggar. Ok för att isolering knappast är livsnödvändigt i hans del av landet men att inte ha innerväggar är ungefär lika socialt gångbart som att tjacka bort sina framtänder och försöka smälta in i finare socitetskretsar. När inredningen dessutom till 98% består av s.k. fetishinredning i form as suspension-anordningar, SM-gungor och annat skoj då gör han det inte lätt för sig Harold.

Men det är bara början.

Ganska snart får vi lära oss att Harold har en grej för vadarstövlar och "JockUps" (som han kallar det). På bilderna ser vi en man som påstår sig äga nära fyrahundra läderkit. Mer än tre decenniers tokfetish har gjort nåt med huvudet på killen. Det fattar man. Bara blicken räcker för att jag hellre skulle välja Freddy Krueger till farsa.

Men när jag fluktat runt och finner följande citat: "For long as I can remember, I've been fascinated by the powerful curves of a good male basket".

Ja, då räcker det iallafall för att uppdatera min värsta mardröm, den djävulska branddöden, ett par snäpp. Plötsligt är min absolut värsta mardröm att vakna fastspänd i Humble Harolds "Towerroom" (jajemensan, ett sånt har man med). Jag kan inte uppbåda fantasi nog för att ens beskriva den skräck det skulle innebära att vakna med en gag-ball tight monterad i käften och mötas av Harolds "galen-utav-bara-fan-blick". Kanske skulle han vässa en kniv och ha gummihandskar på sig utöver sina klassiska stövlar och JockUps ochg säga nåt i stil med: "Jag tänker göra en skärmmössa av din pung killen".

Brrr... nu skrämmer jag upp mig själv igen. Får sova med lampan tänd och ett öga öppet inatt. Det hade varit hemskt nog om han sa: "Nu serru, blir det åka av din jävel... "

Det hade fanimej kännts tryggare att skicka sin dotter för att uppleva lite lantliv hos familjen i Motorsågsmassakern än att själv besöka Leatheroaks (bara det helt fantastiskt, att han döpt sitt "gods" till leatheroaks).

Det absolut sjukaste är att han inte verkar fatta hur jävla udda hans intresse är. Han berättar mäkta malligt hur han själv designat sina bulskrev och visar stolt upp sin samling vadarstövlar som om det vore en respektabel vinkällare. Han har inga som helst referensramar. Det brukar sexavvikare annars vara rätt medvetna om.

Harold måste nog vara världens största pervo. Jag tror att han har många bisarra sexualmord på sitt samvete. Inte en janne att han bara är en kille som gillar läder ohälsosamt mycket. Om någon kan toppa Harold så ska jag ta mig en allvarlig funderare på att söka utträde ur hela mänskligheten. Då vill jag inte vara med.

...För då finns det inget hopp längre.


För den som vill hälsa på hemma hos Harold. Klicka på länken nedan.
"Harold - The humble host of LeatherOaks"

55 kommentarer:

Hänna sa...

Hahaha, vilken snubbe! Kräkreflexen gör sej påmind när han står där stolt och skrevputar.. uuhhää

Anonym sa...

Haha underbart. Kolla in http://www.string-emil.de/ också...

Anonym sa...

AHHHHHHH!!!! Har en spegel bredvid datorn, men det hade kunnat vara Edward Munchs "Skriet", som då föreställde mig när jag såg hans hemsida.

mikebike sa...

mosstrollet: ja men den bilden är "snäll". gå in på hans sida så får du se på some twisted stuff.

S: med all resoekt string emil är ingenting mot harold. stringemil har gjort en grej va att vara störd. han tjänar pengar på det. harold verkar vara lyckligt ovetande om sitt mentala tillstånd;)

undibundi: hahahahahahaaaaa. ja det är ingen vacker syn. "åh, fyffan" var det första jag uttalade samtidigt som jag ryggade tillbaka lite.

carina sa...

Alltså, det bästa är väl ändå sektionen med julkort!
Från 1981 och framåt... Inte dåligt. Kan inte låta bli att bli lite imponerad ändå... ;-)

Vi på Kantarellen sa...

Öhhh.... kräks nästan över bilden där han står i vattnet med en blöt fläck mitt på pilleviken.

mikebike sa...

carina: hahahah du är sjuk;)

mamselamsen: ja det finns många saker på den sidan som kittlar kräkreflexerna.

Anonym sa...

Eh..men..alltså...*ser märkbart äcklad ut* Man tror knappt att det är sant. Å andra sidan så känns det som att "vanlig påhittad galenskap på nätet" även har en gräns. Bara att inse..gubben finns - this instant...iförd.. *ryser* nä..måste försöka lobotomera mig. Genast!!

Stefan sa...

gahhhh!

sådant här får en att undra om man inte ska koppla ned sig helt. go analog. flytta ut i en skog och bara chilla med morötterna...fast då kanske man kufar ur och blir som harold...

Anonym sa...

Mikebike visar ett något för stort intresse för män utklädd i vissa läder/plast-you name it-utstyrslar.

Det har vart ett otal artiklar om sånt på senaste tiden. Jag tror Mike innerst inne attraheras av dessa "karla-karlar".

sockerdricka sa...

Jag ser fan inte vad det står med den där gälla bakrunden.. Och tur är väl det.

mikebike sa...

anette: hahahah ja först blev jag trött men sedan tänkte jag fan detta kan jag inte låta passera.

stefan: haha ja kanske att man blir en kuf då men du harold är allt annat än ouppkopplad;)

wergeland: det är alltid någon som måte kommentera just det du sa. its in your head. hmmm attraheras... tror det är lite att ta i hörru. men jag mpste tillstå att jag fascineras av hur twistad skit som kan komma från en hjärna.

sockerdricka: ja det är kanske lika bra;) tänk om du blivit hookad?

Anonym sa...

Vadan skägget? Varför har han lagt sig till med ett mysigt tomteskägg mott i all dekadensen? Det stämmer inte! Det funkar inte!

Anonym sa...

AHAHAHAHAH! jag blir inte äcklad som er andra, jag kan bara inte sluta garva.

Nemo sa...

Moaahhhahahha... när jag läste Alltså killen har fan inga innerväggar. så var jag inne på att du menade nåt i stil med att "lyset har gått" eller "hissen går inte ända upp" o liknande... att killen vart bränd i skaftet... (vilket inte verkar helt osannolikt)och så var det bokstavligt... tyvärr (?) har jag inte tillgång till läderpervots sajt på jobbet...våra IT-admins ser till att blocka allt som är kul... får kolla hemma sen... kan knappt bärga mig

Fredo sa...

Utan tvekan det mest skrämmande jag sett sedan Miss Marple.
ALLT inom skräckfilmsvärlden bleknar bredvid den här snubben. Jag kommer fanimej drömma om honom. Och det är ditt fel Mike.

Fuck.

malla sa...

Jag funderar lite här på morgonkvisten.. Nu har jag ingen direkt koll på klimatet runt Missisippi men som du skriver är det väl hett där. Och är då läder och diverse gummimaterial den ultimata klädslen??

För att ytterligare spä på hans sliskighet så måste han ju då lukta rätt sunkigt?? Utöver att han säkert inte tvättar sig särskilt ofta så bibehåller säkert hans plagg denna "doft"..... Iiiick!!!

Vet faktiskt inte om jag klarar av att jobba resten av dagen med den visionen i huvudet.... :D

Fabbe sa...

"Jag fick en länk skickad till mig"

hmm jo tjena, in the humble words of Obi-Wan, who is the biggest pervert, the pervert or the one who follows the pervert.

Jag tror fanimig att du suttit och letat fram tomten i dom djupaste skrymslena av nätet och sen när du hittat honom så kommer klassikern, "Ja du vet, en kompis till mig hittade det här"... Kom igen nu, you know you likes it, skäms inte nu Mike, visa upp din kollektion vadarstövlar du med:)

Anonym sa...

Mike var hittar du allt sjukt?

Mr leather-redneck ser så äcklig ut att man blir lite imponerad.

Först superhjältekostymen, sedan action jeans och nu denna läderfetiscist. Är det klädinköp på gång eller?

Nemo sa...

Förresten så har begreppet "Pop-farfar" fått en ny innebörd för mig... och warum inte go twisted rejält? Minns dina bögiga trädgårdstomtar. Har nu en affärsidé om "Twisted Ghomns" att ställa ut i en bizarre trädgård...alltså trädgårdsnissar i bästa läderbögstil - men (suck) det finns nog redan...

/Nemo - ständig tvåa

oscar sa...

Det jag frågar mig är; vem tar bilderna?

Och varför, varför skjuter han fram skrevet sådär omotiverat hela tiden.

Och varför har han på sig en våtdräkt, gummistövlar och ett helt BDSM-kit, samtidigt?

Hjälp.

mikebike sa...

lars anders: skägget. jag tror att svaret finns på hans sida. jag tror tilloch med att han skrev nånstans att det "började med skägget"... ahahhaha

musiknonstop: jag började också skratta men sedan fastnade det...

nemo: hahahah "blocka allt som är kul" dvs alla sidor som innehåller stora doser perversion och twisted minds.

bullshit: japp och det är min vackra present till dig;)

malla: han måste fått frågan många gånger för på första sidan skriver han som svar på just frågan om det är så fresh att klä sig i kropptajta icke andandes material där han bor: "But, my friend, all it takes is a little bit of attitude adjustment, and sometimes a great deal of sweat!" ja jag säger då det.

fabbe: ja haha jag tänkte på det. men det är faktiskt helt sant. de gånger jag hittar materialet själv så brukar jag stå för det. nåt annat kan dui inte säga. det vore väldigt självgott och respektlöst mot de som tipsar mig att inte nämna att det inte är min egen förtjänst. fast denna gubben vete fan om jag skulle vilja ha googlat fram själv;)

luca: som jag sa alldeles nyss. jag får ofta mail med tips på mänskligt vansinne. imponerad är inte rätt ord för mig. en form av skräckblandad förtjusning är nog mer träffande. eller "pervochock" - det ni aftonbladet, den kan ni få av mig. actionjeansen. ja för fan, skulle kunna döda för dem nästan.

nemo: det hade variot svinkul att göra en trädgårdsutställning. med twisted stuff. kanske ett gemensamt projekt? ;)

Unknown sa...

oh my,

Anonym sa...

USA kanske skulle låtit Mississippi gå ur Unionen...

Men ändå, skall man vara ett gammalt äckelpervo med mysgubbeskägg är det helt rätt att bara gå ut och vara stolt.

Det är ju Prideveckan i Stockholm så nu eller alrdig...

Anonym sa...

Eftersom jag är så gammal, att jag faktiskt kom ihåg det första stapplande steget man tog på internet, så är det rätt otroligt att man fortfarande hittar snubbar som är sjukare än den förra man hittade. Om fem år är detta läderskägg allmän skåpmat och på stan kommer alla vara klädda såhär.

Det går åt helvete. Skogen är den sista utposten.

Anonym sa...

DESSUTOM, som om det inte vore nog med hans.. läggning. är han ett comic sans-mongo. Fy fan

Nemo sa...

Mike! Jag tror du skulle bli en utmärkt projektkoordinator - men shit vad du skulle få baxa - ... jag är mer den galne entreprenören. Min vision; Azaleadalen goes pornoklezmer Samtliga gräsmattor inramas av gapande toalettsitsar... i träden hänger rosa o blå dildos. Vid buskagens syns stora porslinstomtar i svart göra "röven upp" aka mooning. Det hela ljussätts med spegelbollar som duschas i gult vatten... och ur PA:t smattrar "Mitt eget blue Hawaii."

Vad tror du om den installationen?

Anonym sa...

"When a man has over 364 leather articles in his active collection, the expression living in leather becomes more than a metaphor."
Moahahahah!
Vilken snubbe.

Carl Arenlind sa...

String-Emil framstår som barndomens Alfons Åberg, i jämförelse.

Anonym sa...

http://leatheroaks.org/Files/
Harnessed/BlackTanRubber.jpg

Sweet dreams, Mike.

Alley Cat sa...

Usch!

Jag vill verkligen inte veta mer om honom. Jag vill inte se honom igen nånsinn. Jag vill att någon skall åka till hans tillhåll, i föra honom en sån där vit tröja med långa ärmar som man binder i flera varv runt kroppen och köra iväg med honom till ett sånt där sjukhus med låsta dörrar och madrasserade väggar. Han är uppenbarligen alldeles för sjuk för att leva ute bland oss andra. Det är tydligt att han inte mår bra den stackars äcklige lille mannen!

(Och nej, jag har inte ens gått in på hans hemsida... En bild och din text räcker alldeles utmärkt för mig - nu måste jag nämligen kräkas!)

Blygisens betraktelser sa...

Ä, vad larviga ni är. Det är ju skönt med mångfald. Who cares about him? Det vimlar ju av freaks överallt, liksom. Det är skönt med såna som han, så kan vi andra framstå som mkt bättre. Amen.

malla sa...

mmm, va bra då vet jag... Vågade inte gå in på sidan från jobbet, vem vet vad de ska tro! :)

Det värsta är att jag förträngt visionen från i morse, men nu kom allt tillbaka... jaja, tur jag tog bloggsurfningen EFTER lunch!

Anonym sa...

OK - börjar kännas lite märkligt att läsa alla kommentarer. Visst verkar han kommit ganska långt i sin nisch men var f-n står det att hans lilla inriktning drabbar andra? Bortsett från att fotografen och alla som hamnar på hans hemsida möjligen får akuta synproblem. I detta fantastiska land finns pedofiler, kvinnomisshandlare, rasister och rattfyllon. Alla förtjänar så i helvete mycket mer avsky än Mr Harold!!!!

Face it - verkligheten nära dig är bra mycket värre än Mr Harold!

Anonym sa...

Har du redan glömt Holländaren i baddräkt?
Hans lya ligger ganska högt upp på min "Platser jag inte vill vakna på- lista"

Anonym sa...

http://leatheroaks.org/Rubber/WorkRubber/IMG_0806.JPG

frågan är om han inte inspirerats av vår tyska vän ändå.
läder-harold klipper gräs. ja jävlar.

Anonym sa...

Man blir nyfiken på vad som hände i 2-6 årsåldern (hans alltså!)

mikebike sa...

anna: precis... my oh my! ;)

luca: du har nog en poäng där... hahaha.

ior: hahaha... ja det kanske är det. nåt myggigt jävla ställe i norrland där man varken har mobiltäckning eller upkoppling. fan det vore nog det allra bästa.

slowmotion: hahahah comic sans-mongo... ja fy fan det måste vara teckensnittens absolut svartaste får;)

nemo: upplägget låter skitbra. jag har nog några punkter till på den där listan men det enda jag skulle vilja ändra på är från azaleadalen till botaniska. mycket finnare och mer oväntat där;)

arenlind: om ens det, kanske ska dra det så långt som till molgan?

ls: hahaha ja det tänkte jag ta med men ville inte ta med alla de bästa citaten... fast å andra sidan allt han säger är ju jävligt roliga citat;)

alley cat: jag förstår dig. verkligen. man tappar hoppet nästan.

blygisens betraktelser: du har en poäng men nu handlade det om min mardröm också ju. oavsett om han är kul för att han framställer resten av alla människor på jorden som helnormala. jag blir livrädd när jag ser honom.

malla: haha du fan jag är nästan säker att du har bokmärkt harolds sida;)

zoft: brrr. bara för att han inte är dömdd betyder det inte att han är clean;) en ny infallsvinkel haha.

fox: glömt holländaren. never. men han känns ju totalt ofarlig i jämförelse. vad jag vet hade han inte något tower room iallafall.

patrique: skulle tro att det är tvärtom. harold har ju hållt på med sin skit sedan långt innan emil blev torr bakom öronen;)

bibbsan: samtidigt så känns det som att det skulle vara för mycket depp att hantera.

Caravaggio sa...

Han ser på din bild (jag vågar inte gå in på sidan och se resten just nu) ut som en gammal sjökapten som blivit träffad av en giftpil och blivit galen precis som i Tintin och nu mest vill iscensätta våldtäcktsscenen från Pulp Fiction dagarna i enda...

Anonym sa...

Haha, uhu! Ja, det får ju en annan att känna sig helt normal i alla fall. Fan vad skönt.

Blancaflor sa...

Ho ho ho! Han var ju riktigt humoristisk. Han ser ju ut som en tomte på första sidan med sin spetsiga lilla skinnluva. Det roligaste av allt är dock vadarstövlarna. De ser ju så präktiga ut bland alla kedjor.

Anonym sa...

Eeeej! Varför varför klickade jag på länken?! Det här kommer att ta att återhämta sig efter. Uuuuurrrk! Varför denna länk... antar att du inte vill vara ensam med skräcken! /Malin

Anonym sa...

Orutinerat nog klickar jag på länken och tittar roat på bilderna några sekunder. Skrattar gott åt knasgubben små projekt. Tyvärr så smyger sig ett obehagligt illamående på efter ett tag. Ungefär som när man sett för många skateboardåkaren-som-råkar-bryta-benet-i-rampen-hemmafilm. Man bara måste titta och sen mår man tjyvens. Nu har det tyvärr även utvecklats till att bli min stora fasa, goddamn!

Carl-Anders sa...

Cheeses almighty! Den där snubben får ju Zed i Pulp Fiction att framstå som Göran Hägglund (väldigt långtifrån läderbög, men fortfarande rätt så kuslig)!

anna k. sa...

Huga ligen!!

Anonym sa...

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Det är tragiskt. Alla jävla toppade människor får väl sannolikt ut något av alltsammans de lever. Skönt sitta och berätta för barnbarnen om sitt liv på LEATHEROAKS *spyr*.

Emi sa...

Han är lite like the one-armed man från Twin Peaks. Ser ju tokgalen ut. Öööhh. Varför är det alltid män som är så äckliga? ;P

Andreas sa...

Jag kan inte låta bli att fundera över vad det är som händer i skallen hos vissa som gör att man t ex går igång stenhårt på extremt stora bulor mellan benen.

But why liksom? Allvarligt?

Hänna sa...

Gå in på hans sida? Mikebike, jag är mycket men ingen självplågare ;P

Anonym sa...

HA HA HA HA HA HA HAAAAA!!!
Tack, Mike!! Det där var den roligaste sidan jag sett på hur länge som helst!!!! Helt underbart rolig!!! Han ser ut som en farfar men går på bullar i skrevet, ha ha ha ha ha!!!

Neggot sa...

jag förstår inte, är det bara jag som tycker att gubben är skön? Jag gillar honom skarpt! Nästa gång jag har vägarna förbi staterna ska jag minsann ta en sväng inom för en kopp kaffe och lite lädersex. Sen ska jag ta med honom tillbaka till Sverige och köra en Linda och använda honom som språkrör till mitt nya parti. Namnförslag mottages gärna.

Isabelle sa...

EW! Det är därför jag numera ALLTID tittar under sängen innan jag ska sova. haha xD

Anonym sa...

yikes!!
gissa om jag kommer drömma mardrömmar inatt!
tänk om läder-tarzan ligger under min säng...

Anonym sa...

fast lite kul var det ju förstås... ;)

Anonym sa...

fetishism is the shit! -och inget konstigt med det.