tisdag, november 22, 2011

Ojämt skägg i #AdamLive

Hade på #AdamLive i bakgrunden förut. Såg Breitholtz skägg. Blev förfärad. Googlade. Stress. Han har tappat skägget av stress.

Fy fan vilket nedrigt symptom på stress. Det är ju sämre än hjärtflimmer och synbortfall. Det är till och med sämre än eksem. Jag har det själv ganska stressigt på jobbet just nu. Som tur är blir jag mest sur. Hade gärna tappat lite vikt. En dubbelhaka eller så.

Men åter till Breitholtz skabbiga skägg. Fan. Vad håller han på med? Varför envisas så? Det finns ingen match att vinna på att härda ut med ett skägg får Lasse Kronérs knullbarhetsindex att öka med femtusen procent.


Fotnot: Här böjer jag mig för kritiken. Ok, det var lite taskigt av mig att skriva Lasse Brandman och lägga ut en bild på honom med bildtexten: Win! Jag tyckte själv att det var en absurd men jävligt kul bildtext. Jag kanske tog i för hårt. Det var ju egentligen inte menat att vara nedsättande mot Lasse Brandman utan mot Breitholtz och hans vissna stress-skägg. I alla fall. Nu står det Lasse Kronér istället. En Lasse mot en Lasse.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Inte OK att använda den bilden till det här inlägget. Långt under gränsen.

Burkmatsmamman sa...

Jag skulle hellre ligga med Lasse Brandman än med dig. Du brukar vara skitrolig och briljant. Jag har skrattat mig kissnödig till busmejl-bloggen. Men det här... osmakligt. Och osmakliga människor är värre än brännskadade människor. Gör om rätt tycker jag.

Anonym sa...

Du brukar vara kul. Nej. Det här var inte kul.

Mi sa...

Så konstigt det kan bli när man läser något! Jag uppfattar Mikaels inlägg på helt annat vis. - Att Breitholtz gnäller för mycket om sitt förbannade skägg och att det är sååå synd om honom som är stressad och att det skulle vara hela världen att tappa lite strån när det finns andra som Lasse som trots sin tragiska olycka lever ett bra liv, föreläser och har skrivit en bok mm.

Men visst jag kanske tolkade allt fel!

Anonym sa...

Detta o föregående inlägg... luktar kapning. Inte Mike

mikebike sa...

Det är lustigt hur känsligt det här var. Jag brukar inte ta bort saker ur inlägg för att någon kritiserar men lasse brandman verkar vara ett väldigt känsligt ämne och det låg inte särskilt mycket tanke bakom. Och då var det inte ens riktat mot honom. Allt jag sa var att han blev mycket sexigare än vanligt om man ställde honom mot Breitholtz skägg.

Stellan sa...

Det är jäkligt märkligt att han inte bara rakar bort skägget, den skäggstubben han ligger inne med odlar man ju dessutom fram på två dagar om han märker att hårväxten börjar återvända.

Fenomenet heter för övrigt Alopeci...