söndag, maj 04, 2008

Inlevelseförmåga

Jag vet inte vad det är men jag verkligen älskar trummisen i den här videon. Snacka om att ta över showen. Krävs kanske inte så stor insats i ett såpass lesset band men den här killen tar verkligen i ända från kuken. Det måste man ge honom.

Jag förstår ju inte koreanska men att det handlar om hjärta och smärta är ganska uppenbart. De andra bandmedlemmarna rör inte en min. Trummisen får dra hela lasset själv. Och som han lider. Han lider för dem alla. Fan, han lider för hela Korea.

12 kommentarer:

Presyncope sa...

Från och med nu är det mitt mount everest att få spela med den trummisen.

Alexander sa...

Mot slutet ser man hur gitarristen tycker att det hela är lite smått larvigt.

MissMythos sa...

haha
mja, jag tror han blev inspirerad pga hennes ögonbryn.

mikebike sa...

presyncope: haha ja och fan vilken bestigning det kommer bli. jag tippar på att du inte kommer till baslägret ens.

alexander: att det ska dröja ända till slutet. hahaha skitsamma han är den enda i bandet med lite attityd. han är fan BÄST!! ;)

mikebike sa...

missythos: men hon har väl inte ögonbryn på ryggen?

Cliff Hanger sa...

Hahaha...underbar trummis! :-) Han grimaserar mer än han låter.

Anonym sa...

Haha omg vilken sköning! Han ser ut att skämmas duktigt runt 2:40 efter att ha jazzat sönder gitarrsolot totalt. De lär ha sagt till honom åtskilliga gånger på rep att han får försöka tagga av lite. Tur för oss att det föll på döva öron.

Spader Ess sa...

Vilken inlevelse!:-) Måste helt enkelt vara en ung Kim Jong som är världsbäst på att lira trummor när han inte slår hole in ones på golfbanan.:-)

Dessutom har man väl aldrig tidigare skådat rockikonen Les Paul trakteras på ett så frukatansvärt anti-rockigt vis. Snacka om pärlor för svin.

Martin sa...

Jag tror inte sångerskan har en aning om vad som pågår bakm ryggen. Till vardags och på repetitionerna är han en helt normal mellanmjölkstrummis i synk med vaniljglassgitarristen. Men så när han får reda på att han ska upp i TV börjar han smida planer i lönndom. Att knäcka sina loja band-polare och spela adhd-trummor i direktsändning, det vore nåt.. Och han lyckas ganska bra får man ändå säga ;)

cm sa...

koreanen sjunger på japanska...

Anonym sa...

Vilka försmädelser.. det finns ingenting mellanmjölk över den batteristen. Han är bara så sjukt hardcore det går att bli.

caiman sa...

Spana in Carmine Appice i vanilla fudge så kommer ni se vem den koreanska trummisens stora inspiration är :)