onsdag, april 09, 2008

Dagens gymrapport 2: Klamydia

En grej har länge stört mig.

När jag kommer till gymmet för att bränna fett på min lunchrast och varje gång jag öppnar skåpet så täcks insidan av skåpsdörren av ett gigantiskt klistermärke. Det är klamydia.se som i Västra Götalandsregionens regi verkar köra någon form av obskyr reklamkampanj för att locka fler att testa ifall man har fått busklåda nere i sina humhum-trakter.

Jag har aldrig tidigare stött på några andra reklamenheter från samma avsändare. Bara på gymmet. Varför, undrar jag. Är folk som tränar mer benägna att dra på sig könssjukdomar än andra? Är det verkligen så att det är gymmänniskor som toppar ligan när det kommer till att låta sitt kön befinna sig i tvivelaktiga miljöer?

Något är det. Annaras skulle de väl inte ha valt insidan av Fysikens klädskåp till sitt huvudmedia?

14 kommentarer:

Lore sa...

Det är bara för att få folk att sluta olla allt de kan lägga dasen på.

Kanalisera sa...

Du har väl hört att klamydia smittar genom luften? Klamydiapartiklar från Angorakillen susar genom den svett- och kvalstertyngda gymluften på span efter lämpligt bloggoffer. Be afraid. Be very afraid.

mikebike sa...

kanalisera: åfan. har den muterat alltså... brrr

Lintin sa...

Äsch, det är ju glasklart varför de väljer Fysiken: det är vad jag förstår mestadels studenter som tränar där, dessa är allmänt kända för att ha ett vidlyftigt sexliv = reklam för klamydia i skåpen. Förresten funderar jag på att byta gym dit, där sägs finnas en hel del fint kött - men efter din angorakattbeskrivning i förra inlägget vet jag inte om jag har någon större lust.

Spader Ess sa...

Jag tror det har med Gymmänniskors fallenhet för solariesolning att göra. En polare till mig övertygade sin tjej att den klamydia hon fått måste ha kommit från att hon rengjort solariet dåligt, för han hade minsann inte vänstrat.:-)

mikebike sa...

lintin: ahh så är det nog. smart. fast jag har inte sett så mycket ynglingar där faktiskt.

spader ess: herregud!

Hmpson sa...

Fysiken. Det stör mig som namn av princip, så där Göteborgsfyndigt på det sämsta sättet.

Vill för övrigt tipsa om en annan blogg som påminner lite om bloggfrossa. Inte alls lika bra, men av någon som också tar ut sina frustrationer på nätet (för det är väl det du gör?). Det sköna är dels namnet men också att man mellan raderna kan läsa hur personen ifråga är på väg mot sammanbrott. Lite skrämmande på ett sätt.

Läste den för länge sen och sen slutade han att skriva (trodde att han hade gått postal-service eller nåt), men nu har den kommit igång igen. Jaja, adressen är: argamannen.blogg.se

Den där Jonas sa...

Skulle precis till att skriva samma sak som lintin. Tror definitivt hon är innne på rätt spår.

Men kanske är roligare med mer "kreativa" idéer :)

Ariel sa...

Det är väl det där med att sitta naken på bänken...
Urk!

S. sa...

Det kanske försiggår otukt där? Efter dina beskrivningar av hur det går till på Vallabadet/Vallhallabadet eller vad det heter så kanske det är där klistermärkena borde sitta? ;)

Callisto sa...

Alla vet väl vad som försiggår i en herrbastu? Gymj, badhus... Överallt. Otukt och dekadens. *!*

Jessica sa...

När jag bodde i Göteborg så tränade en av Götets stora potentiella klamydia-spridare på Fysiken. Kan vara nåt sånt som gjort att Klamydia.se fått upp ögnen för just Fysiken.

Cliff Hanger sa...

Jag förstår den osköna känslan. Själv tycker jag att det är grymt psykande med reklamen för "Impotenslinjen" på kägelrensaren i en bowlinghall där jag spelar ibland.

bränd sa...

Japp, muskelbyggare är nog det kåtaste släkten jag stött på allafall. Så klistermärkena gör sig nog bra där skulle jag tro. :-)