måndag, januari 07, 2008

Tito Beltran

Nu går Tito till attack mot Sverige!

Han är svinlack och hotar att bränna sitt svenska pass så fort han lämnat det här jävla rasistlandet. Herregud vilket hot. Det är så man darrar. Frågan är bara vilket land han ska dra till ifall han blir fälld. Såvitt jag vet så diggar inte chilenare våldtäkt och pedofili mer än den genomsnittlige svensken.

Om det är sant som det är sagt kommer han med största sannolikhet att få knulla sin hand till leda och förbannelse under några sura år. Så kan det gå.

20 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Så du VET att ryktena är sanna ? Eller är det bara "roligare " så ? Eller är ankan sannare i Götet än i övriga delar av Sverige ? Vet ni nåt vi inte vet ?
Är ingen diggare av varken den pomaderade dvärgen eller pedofili - utan jämförelser i övrigt - men skulle gärna se ett konkret åtal, ett brottsmål eller en fällande dom innan jag jagar upp mig.
DÅ jäklar ska det hagla fett med sura repliker även från mitt håll.

Sillan sa...

annapanna,
Vadå rykten? Lillkillen har varit häktad sedan början av december. Bevisningen är tydligen oerhört stark för att vara ett våldtäktsmål. Låt killen bränna sitt pass så slipper vi hans röst och ord i vårt land. Men frågan är dom Mike ställer - var skall han bo?

Anonym sa...

Var ska han bo? Och hur höga toner kan ha ta?

AnnaPanna sa...

Så pass !! I Aftonbladet stod det bara om rykten....
Hade jag ingen aning om alltså. Låt oss hoppas att han flyttar a.s.a.p. men låt oss först hoppas att han FÄLLS.

Mr K sa...

Men vad ska vi göra om Tito flyr landet - utan hoonom stannar ju Sverige?!

Emeles sa...

Ja, om man nu skall vara petig - det står att han SKALL BRÄNNA PASSET - inte att han skall flytta från landet... Så vem vet, vi kanske har lyckan att få behålla vår kära Tito!

Nemo sa...

Bränn gärna passet... och skaffa internationellt ID. Schengenavtalet gör det möjligt att resa fritt inom området... om nu det kan vara till tröst för Tito..eller det land han eventuellt kommer till.

Nemo - mer förnuft än känsla

adde sa...

Ojdå, det här har visst gått mig helt förbi. Sist jag hörde talas om den spelevinken var väl i samband med att han bråkat med nån bil, eller hur det nu var.
Rätt kass comeback.

Spader Ess sa...

Som jag skrev på min blogg. Ser fram mot att han bränner passet inför världsmedia, det kommer att bli en hög placering i 100 höjdare om man gör en fortsättning på det programmet.:-)

Fredo sa...

Hallå där allihop. Innan vi hänger en person som inte dömts skyldig... kan vi väl åtminstone koka honom i olja. Eller bara gnida hans ollon med nässlor.

Missing in action. sa...

hrm. Känns ju lite konstigt att det har tagit tjejen x-antal år innan hon anmälde honom. Jag menar, hon verkar ju ha hela artisteliten bakom sig - kunde hon inte ha gjort anmälan dagen efter så att det kanske fanns tja sperma, motståndsskador m.m. Verkar konstigt bara.

Robbelibobban sa...

Jag måste säga att Tito Beltran står inte högst på min lista över goda medborgare, men han klarar sig nog den här gången också tyvärr, även om det nu är så att ett brott har begåtts, tiden talar ju för det om nu inte Maria Lundqvist sparat på bevismaterialet i sin byrålåda i väntan på rätt tillfälle att plocka fram det.

Som anonym undrade: "var skall han bo? hur höga toner kan han ta?"
Tja!på ett ställe med höga stängsel tycker jag passar fint, och tonerna kan han nog ta till nya nivåer om han skulle "råka" tappa tvålen i det gemensamma duschutrymmet.

Sillan sa...

Han verkar redan vara rädd för duschen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1591828.ab

Undrar hur det blir om han fälls... Seriöst utvisa fanskapet innan nästa ton tas.

Anonym sa...

Oavsett om man är känd eller inte har man fan iaf rätt till en rättegång som i bästa fall skall utvisa om man är skyldig eller inte. Ni som dömer på förhand, hur mycket vet ni om vad som egentligen hände? Jeez. Skärpning Mike. Luktar moralpanik och nytända bål här. Bigtime.

pierluigi sa...

Hang´em, hang´em high

Anonym sa...

Han kommer att frias.
För det första måste man bevisa att ett samlag ägt rum. Är det Marias nos som är beviset för det?
För det andra måste man bevisa att (i fall ett samlag ägt rum) det var våldtäkt.
Hur som helst, juridiskt sett är alltihopa en fars.
För mycket "artisteri" ;)

cecil sa...

Det är svårt att döma människor... Att flickan utnyttjats är i detta fall rätt uppenbart. Vad får en avdankad gammal sångare att tro att han kan komma undan med något han inte ens äger i sitt vokabulär? Självklart har tjejen rätt och gubben fel!

Web.gubbfan sa...

En riktig kåtbock är vad han är... Lille Tito. Kaxigt namn på den lille pingvinen förresten.

Lås in honom i Chile istället. Fängelserna är inte lika mysiga där som här.

annastina sa...

Ser att du piereluigi förekommer här-har du uppstått från de döda?

Anna-Stina från passagen

Anonym sa...

Hur många ggr ska han slippa undan? Detta är ju inte första gången han blir anklagad för sådanhär hemskheter. Så har karln mage sitta o säga att man har förstört hans liv! Bara för att han nu helt rätt blivit av med flera kontrakt/uppdrag framöver. Men att Tito själv har förstört den här barnflickans liv och flera andra tänker han inte på! Jävla snyftare precis som många andra våldtäktsmän! Det är dags för samhället att straffa alla våldtäktsmän ordentligt! För min del skulle jag vilja se de inspärrade för evigt!