fredag, juli 06, 2007

Steven Seagals många ansikten

10 kommentarer:

Drottningen sa...

det där var det roligaste idag =)

salt sa...

Here here!

mikebike sa...

drottningen: haha

salt: ??

m. sa...

Mikebike, inget ont om Stefan Fiskmås!

Anonym sa...

Jag visste inte Steven kunde vara 'terrified'. Men, oj oj oj, vad jag bedrog mig!
JoWe

Rens sa...

Jösses vad kul! Var hittar du alla intressanta saker?? Häpnadsväckande!

mikebike sa...

Rens: just denna blev jag tipsad om av en kille som sitter på en byrå istan och bara surfar hela dagarna medan han lurar till sig en riktigt sjukt jävla bra lön. Hurså?

Rens sa...

Bara undrar. Vill också känna så bra källor till inspiration. Du är lyckligt lottad. Själv känner jag bara... dig. En riktigt sjukt jävla bra lön hade också varit skoj. Känner du någon bra karriärscoach?

Fredo sa...

Det var jag som fotade de bilderna. Fan, vad svårt det var att få honom att hålla minen. Det ligger ett hundratal bortsorterade också.

AnnaPanna sa...

Jamän är de inte himla mavelous att killen hankar sig fram på den fina mimiken ?? upphör aldrig att förvånas. Din skildring är på pricken. Är inte inne så ofta nu några veckor så jag har missat några inslag men bara MÅSTE passa på att komplimera för inlägget om loppisen. Även det : på pricken! Om du inte varit på auktion ute på bygden så kan jag upplysa om att det är om möjligt än häftigare! De typer man ser där kan lugnt klassas som avkomlingar till den berömda Felande Länken. Och hela upplägget på en auktion är så ... magnifikt!