lördag, juli 28, 2007

Fatman men ingen Jake

Hittade precis en bild i kameran som togs under resans mest kritiska minuter. I originalskick kan man skåda min tomma blick och en förjävlig dubbelhaka. Sånt kan jag bara inte hjälpa till att sprida.

Jag tittar ner på min svällande hängbuk och undrar vad som gått fel. Varför slutar den aldrig jäsa. Någon vill straffa mig för något. Så måste det vara.

Jag har ringat in konfliktområdet (klicka för förstoring) i rött. Samtidigt lade jag till min stora förskräckelse märke till att jag har börjat anlägga en begynnande "majsbrödsröv" också. En redig en. Jag önskar att det var skuggan som förstärker intrycket, men det är det nog inte. Eländet verkar inte ha någon ände.

Hade jag castats till en tv-serie idag hade det utan tvekan blivit Fatman i "Fatman & Jake". Kul öde när man inte lämnat sitt trettionde år bakom sig ens. Deppigt smeknamn förresten.

Semestern är snart över och nu JÄVLAR ska det tränas. Jag ska späka boddyn nu för jag vill ha tillbaka min pop-kropp.

NU!

15 kommentarer:

jdawg sa...

haha, ja du skulle nog få ganska mycket konkurrens på en sån audition! men visst känns det för jävligt när man inser vad som håller på att hända...och vägen tillbaka är inte lika kul som den var dit. lycka till!

m sa...

"och vägen tillbaka är inte lika kul som den var dit"

äsch, att ständigt röra sig i rätt riktning mot att bli mindre är väl inte så dumt när man betänker alternativet? ger man det bara nödvändig tid och bestämmer sig på riktigt så går det fort dessutom! ( har själv gått ner 11 kg mellan mars-juli i år med hjälp av promenader & cykling )

(...men ben & jerrys, alkohol och annat onödigt kaloririkt får man ju vara hyfsat restriktiv med... ;) )

jdawg sa...

m: ditt avslutande stycke var väl ungefär det jag syftade på med det som du citerade...

Nemo sa...

Slökollade på en usel rullle igår - "Thinner" på TV4-film. Huvudrollen John Burke (lite sjukt namn med tanke på händelseutvecklingen)...i vart fall... han får en förbannelse kastad på sig... och han tappar vikt, jävlar...trots att han sitter på ett behandlingshem och slevar i sig vispgrädde.

Kanske nåt sånt du råkat utför...fast tvärtom

Ozzy sa...

O my god. Ni smalisar har inget begrepp om magar. Kåmm ånn ska vi tävla.

För övrigt har ett av de skämmigaste minnena i mitt liv att göra med tjocka smalisar. Jag sa till en klasskamrat på fyllan att han var som en pommfritt. Smal men fet. Tyckte jag var rolig.

Han blev nog ledsen.

Och sen blev han ännu fetare.

Ångest.

jenny norr sa...

Jag tänkte precis att jag måste köra i gång med mitt hemma-Pilatesande igen. Gung-gung ska väck.

Anonym sa...

Jag var tänd på Jake när jag var typ 13. Pinsamt men sant.

adde sa...

Är det lite gäddhäng mitt norra öga skådar? Nä, skoja. Men om röven börjar hänga är det nog hög tid att leva upp till ditt alias å sluta biljettskolka till jobbet.
Fast sommaren innebär alltid ett visst mått av tillfläskning, så sen när allt börjar rulla som vanligt igen känns det inte alls lika krystat med lite fys.

Kollade just på en nedtankad film som hette 28 weeks later. Den var dålig. Väldigt dålig. Den kommer inte att gå via svenska biografdukar, utan hamnar direkt på Statoils "3-för-en-hela-helgen"-erbjudanden.

Fröken Lund sa...

Visst är det obehagligt när man helt plötsligt upptäcker en dag att man inte är lika het som man var för några år sedan. Men jag tycker det är helt okej att ni killar blir lite lösa i skinnet också, så länge vi tjejer bemöts med samma respekt trots lovehandles och gropiga rumpor och lår.

deville sa...

Lycka till!!!

Moto-Mike sa...

Hahaha, du har ju poprygg:)

Anonym sa...

Visste det. Du har alltid haft ett fetto i dig. När man inte tränar seriöst och ägnar sig åt sunkliv blir det så till slut. Det hjälper inte att "späka boddyn", du får helt enkelt satsa på att bli en jovialisk typ.

Ulrika sa...

Jag får en vibb av håvar här, att det fiskas efter mothugg. Och eftersom du fått idel medlidsamma klappar på ryggen och uppmuntrande tillrop, känner jag mig nödgad att säga: Inte då! Du är INTE ALLS tjock. Vad har du fått sådana dumheter ifrån.

Anonym sa...

Jojo - det vältras i sin lyxångest...lägg märke till 30/40/50 passagerna - var själv smal med 6-pack utan att egentligen träna så mycket, hyggliga gener kanske? och vägen till någorlunda form som tog 4 - 6 veckor före 30 tar 10-12 veckor efter 30, efter 40 tar det + 15. och det gör myyycket mer ont. Så face the music son. No pain No gain.

Supermamsen sa...

När fläsket fläskat sig då kommer "buken "och där under hänger"kuken " som en luden makaron

Du är en grymt bra o roliga bloggare "

Du får vara hur fet du vill bar du är fetare än mig " "SUPERMAMSEN