fredag, april 13, 2007

Lyxhotell

En kollega kom just och berättade att han bodde på Hotel Edward i Lidköping när han var med på en plåtning nyligen. När han kom ner för att ätaa frukost hade de visat högsta klass genom att ha spetsat utbudet en smula. I anslutning till mat och dryck fanns en skål med en separat värktablettsbuffé som rymde det mesta på den receptfria marknaden. Det är banne mig fingertoppskänsla.

Jag diggar när hotell tar initiativ till att höja standarden utanför gängse hotellnormer. Fuck mintcrisp! Den där menlösa chokladbiten de envisas med att placera på kudden. En tajt smärtstillande, det är framtiden.

Så upp med glaset för personalen på Hotel Edward i Lidköping - Ol' pushers of painkillers

9 kommentarer:

elvis sa...

Detta är samma på Hotell Lingatan utanför Brastad. Komplett värktablettsbuffé på två ställen! Inkl. Rosenrot! ;)

Blygisens betraktelser sa...

Men darling, det är rätt gammalt, faktiskt. De hade väl hört talas om att folk sitter och kollar länkar på mikebikes blogg, och tänkt att de måste värna om sina gäster?

Kalla Kåre sa...

Har inte alla Elite Hotels en sådan "stressad jävel"-buffé på sina frukostar? Jag genomled ett projekt i Örebro i 14 dagar genom att knapra ginseng och Ipren på mornarna tillsammans med en excellent frukost på Elite Stadshotellet där. Har sedan sett det på flera Elite runtom i Svedala.

mikebike sa...

elvis: its taken note of! ;)

blygisen: haha ja kanske är det så.

kalla kåre: du är en sådan lyxkille. jag har aldrig bott på ett elitehotell. så det var nytt för mig

Kalla Kåre sa...

Tjaa, Elite är väl lite halvlyx sådär, man får mycket för den dryga tusenlappen och det finns alltid ett Bishops.

Shatner sa...

Kalla kåre: Skulle aldrig kunna tänka mig att det finns mer än ett elitehotell i Svedala.

Maela sa...

Det klockrena vore ju annars att komplettera upp med Dagen Efter -piller av valfritt fabrikat. "Postcoital Anticonception - Because We Care"

Barbara Buzz sa...

Kan meddela att Hotel Edward (eller Eddie´s som det hette i folkmun) även för en sisådär 15 år sedan även hade en mekanisk tjur i sina lokaler. Idag kanske det inte är så anmärkningsvärt, men då - och i ett pyttelitet, sött familljehotell - var det grejer med lite bull riding innan hemgång.

mikebike sa...

barbara buzz: hahahahaa fy fan vad stört. är det INTE anmärkningsvärt att ha en sådan nu?