fredag, april 20, 2007

Lunchsnack

Idag höll vi avskedslunch för en kollega som ska gå hem och bli mamma nu. 14 pers slöt upp. Det var god stämning, fredag och allt.

Plats:
Sun Wall - En av Göteborgs, kanske jordens, ofräschaste lunch restauranger (På huvudpersonens begäran). En s.k. "fulkina"

Samtalsämnen:
Olika avföringskonsistenser, äckliga sjukdomar och flygplanskatastrofer.

Slutsats:
Det är flådigt att jobba med reklam. Kul i huvudet blir man också.Bonusinfo: Trots att restaurangen är belägen i ett hus mitt i centrum så skakade hela rummet som när en passagerarfärja modell as-bigg precis ska lägga till och bromsar med backen. Mycket udda känsla. Don't get it!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hur vet du att det var en färja som orsakade skakningen, satt med tidtabell i handen ???? :-)

Tänkte att det kanske var en riskokare som expolderade eller nåt?

Putte K

Andrea sa...

Varje helg åkte vi, underåriga och skittuffa, från Brännö till Sun Wall för att dricka billig fulöl.
Visste inte att stället fanns kvar, borde samla ihop gänget på en reunion :D

Shadow sa...

Spårvagnar kanske?

mikebike sa...

putte: allltså det var det som var grejen. det var ingen färja. det var som PÅ en färja.

andrea: haha fan samma här det var ju känt att de sålde starköl till fjortisar. kommer du ihåg bartendern med de supertjocka brillorna? kanske var vi där samtdigt nån gång. jag kommer ihåg att vi vid ett par tillfällen träffade folk från öarna men jag har för mig det var öckerö.

shadow:nej. det var konstant

Dåcktor Erik sa...

Det kan inte varit Lemsipen?

Bruce Banner sa...

Äh! Sun Wall är ju stil och klass. Det är där de lite fiinara överklassfinnarna super sig fulla. Tacka vet jag kinakrogarna på Hisingen. Där kan man snacka sunk på hög nivå, de lite mer äkta finnarna och där folk aldrig skulle komma på tanken att äta.

I kategorin "där söp vi som fjortisar" skulle jag även vilja framhålla Mandarin.

slowmotion sa...

vad är det här med avföringssnack som går som en löpeld? Det nya samtalsämnet är fistlar och framfall. Det är nästan värt en blogg.

Andrea sa...

hehe, nä men jag minns att en servitris snubblade och ramlade rätt igenom en av de där bruna spaljéerna som fanns där. jag skrattar fortfarande åt det! öckeröborna minns jag också, rödhåriga puch-dakota-killar med tandställning och rinnande kramsnus... yummie!

Thérèse sa...

En kompis gick för några år sen in på en Kinakrog i Tynnered. Tydligen ett helt otroligt sunkigt alkishak. Kineserna på stället fick sig ett gott skratt och han käde sig en aning dum när han frågade om stället hade mattvång.

Ivana sa...

Det kan ha varit vad som helst, då & då brukar marken under mig skaka & inte är det någon färja inte. Dessutom verkar jag vara den enda som känner skakningarna. Nej jag håller inte på att bli galen. Det är sant.

Jenny sa...

Men du, tror du inte att det kan vara spårvagnarna ändå? De är ju superstora miffon som skakar och skakar och lever om och inte ber om ursäkt för fem öre. Skaket sker inte bara när de kör förbi där du står. Skaket är konstant. För det är alltid en annan spårvagn på ingång. Lägg till att restaurangen kanske ligger i ett illa byggt hus...

Peter Madison sa...

Hmm...tycker ni inte om hon som skulle gå hem å bli mamma? Eftersom det blev en "fulkina" och samtalsämnen som avföring, sjukdomar och katastrofer...jag fick det intrycket...;)

Thérèse sa...

Någon borde göra en seriös undersökning vad det är som gör att alkisar gillar kinakrogar så mycket. För det finns ju faktiskt andra ställen med billig öl. Alla kinakrogar i Sverige är väl förresten så kallade fulkina. Jag har iallfall inte stött på något snoffsigt kinahak. Lite off-topic men du tar säkert inte illa upp

mikebike sa...

peter madison: jo vi gillar henne mycket. jättemycket. Det var hon själv som valde dessutom (om du läser texten).

therese: haha om du läser ett av mina allra första blogginlägg så handlar det om alkoholister och kinafräs. nej jag tar inte illa upp såklart.