tisdag, april 03, 2007

Jetlag

Det här med att simma är inte bara förenat med hälsa och välmående. Alla som läst bloggfrossa ett tag vet att jag tycker att "herrarnas" är värsta tillhållet för ett satans byke rent ut sagt.

Jag tänker inte ens hetsa upp mig idag. Jag börjar bara bli så förbannat trött. Vad är det med nakna män i grupp egentligen? Varför blir det fel i huvudet på så många av dem?

Visst finns det många "normala" människor som går dit i syte att träna och simma. Det är majoriteten såklart men som med alla andra extremgrupperingar är det fleppona som syns mest. Så många skumma människor och ett sådant skumt beteende. Jag fattar inte. Det har fått mig att fundera...

Varje besök på Valhalla är som att kastas in i en helt ny plats i universum, där en helt annan världsordning råder och jag bara råkar vara den enda som inte fattat att det är "normalläge". Sånt tröttar. Kanske är det inte dem utan mig det är fel på?

Jag är ledsen. Jag vill inte verka trångsynt men i min kompsikrets rakar vi varandra sällan på ryggen. Jag tycker det är ohyfsat att stå och fönstershoppa i duschen och tycker inte att det är alls socialt gångbart när en snubbe sitter och drar i sin penis på ett märkligt sätt i det ljumma rummet utanför bastun. Det är jättefint att så många män finner det mysigt att gosa som små håriga nallebjörnar - de får göra vad de vill - men helst inte i samma anläggning jag går till för att hålla mig i form.

Jag tycker i det stora hela att det är väldigt skumt att så många besöker Valhalla som att det vore ett jävla spa.

Jag har generellt inte svårt för nakenhet men jag anser att en viss gräns för hur bekväm man kan bli passerats när en kille står och skrubbar sitt ollon med tumnageln som att han försöker skrapa bort tuggummi från jeanstyg eller när en man med "klepp" tvålar in sin pung som att det vore en attraktion på ett nöjesfält. Jag blir så trött.

Trött, trött, trött.

Igår när jag duschat klart såg jag, i hyllan där folk lägger sina badbrallor och handukar, att det stod två burkar folköl. What the fuck?!

Jag säger då det. Varje besök på Valhalla är som en resa till en annan dimension. En slags twillight zone utan konventioner. Jag börjar lida av jetlag nu. Kraftigt.

23 kommentarer:

Pollyprettypants sa...

Jag kan verkligen inte bada i simhallar, jag mår svinilla bara jag tänker på det & när jag läser din story så e jag glad att jag inte är kille! Fast det kanske e lika illa på tjejernas...kommer ej i håg för det var hundra år sedan jag beökte en sådan anläggning.

Kaaaaaaaaan inte du förgylla vår sommar & bli SOMMARPRATARE!? Du har ju vanan inne lixom...
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=337226

Maria sa...

"...en kille står och skrubbar sitt ollon med tumnageln som att han försöker skrapa bort tuggummi från jeanstyg eller när en man med "klepp" tvålar in sin pung som att det vore en attraktion på ett nöjesfält."

Ha ha ha ha ha! Jag dööööööööör!

SixesAndSevens sa...

"Klepp"?

mikebike sa...

polly: ja det hade varit kul. tror dock inte chansen är så stor att jag skulle vinna den platsen. tyvärr.

maria: hahaha ja vaffan tror du jag gör då? vid varje besök.

sixx: det är nån pungsjukdom när pungen blir sjuuuukt jävla hängig. vi snackar knäveck nu alltså

Nemo sa...

Imahoajaja Mike, självplågaren... dags att återgå till boxarryssen i Majorna? Eller kanotpaddling i Långedrag? Motion som innebär vistelse i creepy pungmiljöer... det är svårt. Jag kom att tänka på Tito från "Hjälp" när jag läste din rysare...

fan, jag växte upp i ett badhus... tränade sim i min mest känsliga ålder 12-15. Kanske därför det gick som det gick. En farbro med solglasögon (i bastun) attackerade mig o en klasskompis... drömde på natten om Cleveland Steamrollers och annat mys..

Luca sa...

Mike skall vi säga TVfim i tre delar istället- du har mer än bara en film här!

lisa sa...

Lägg ner simmandet! Det är inte värt det! Snart kommer du få fotvårtor också!

Förlägg träningen till friskis och hurtis istället. Där kan man gå hem och duscha.

joanna sa...

en kvinna stod ivrigt och tvättade sina intima delar.
i duschrummet på ett lokalt gym.
jaha okej hon ville bli extra ren?
efter ett tag tycker man hon borde vara klar.
men så var inte fallet.
tjiph är det närmsta jag med ord kan beskriva ljudet som hon åstadkommer.
med händerna mellan benen alltså.
tjiph tjiph tjiph.
det är som att hon står och gnuggar med svinto en illa bränd panna.
i sinne.
i vredesmod.
hon gör inte det.
hon tillfredsställer sig själv.
helt ogenerat och helt öppet och jag mår illa bara av tanken.
tjiph ringer i mina öron.
var glad för dina mesiga jävla kleppgubbar.

Shatner sa...

Fy för hundan, det låter verkligen fruktansvärt. Varför inte ta och prova något annat? Hagabadet ska väll vara schysst? Det borde fan sättas skottpengar på dom gubbar du snackar om.

Beatrice sa...

Satan va rolig du är!

Skitsur sa...

har stått i samma badhusdusch som en kvinna som rakade bikinilinjen. Hur jag märkte det? Jo, jag hade en plats närmare golvbrunnen än henne. Dvs, jag såg hennes pubishår komma flytande runt mina fötter. Horror!!!!

mikebike sa...

nemo: vaffan ska man göra då. hagabadet funkar inte. för liten bassän. jag simmar, jag badar fan inte. lundbybadet. visst om det inte råkat ligga på hisingen. då finns valhalla kvar och då är det lidande som gäller. svårt jävla lidande;)

luca: hur då menar du?

lisa: pallar inte med annan träning. simma passar mig perfekt.börjar dessutom kännas rätt bra nu. varför kan inte folk bara vara lite lite mer som ute i vanliga världen. det är väl inte för mycket begärt??

joanna: hahahahhaha shit ja det måste varit väldigt skumt. men varför är det värre att hon "körde i diket" än att gubben igår i bastuns förmak satt och "skalade bananen"?? ;)

shatner: ja om man vill bada och hålla på. men jag vill ju simma.

beatrice: tack hörru. det gör mig glad att höra.

adde sa...

Du får ta och beställa hem en tunna vaselin, greasa in dig och simma i havet! Snart är det ju säsong så du kan simma i havet utan vaselin. Eller åk till Toys´r´us och köp ett bollhav som du kan ha hemma och simma i det, utan vaselin.

joanna sa...

nej det är klart.
handlingen i sig (i offentligt sammanhang) är upprörande, oavsett vilket kön som utför den.
det var nog snarare detta frenetiska och tjippande ljud som gjorde dikgrävandet mer traumatiskt.

Kalla Kåre sa...

Du får se extra karelsk ut så får du vara ifred. Eller så får vi börja gå dit i grupp. Jag simmar också på Valhalla ibland och behåller fan alltid glasögonen på så att jag vet var jag har dom håriga dårarna nånstans. Fast jag stör mig inte riktigt lika mycket.

Mel sa...

Mike, ang. TimTams, passa dig...min polare jobbar på att få en större livsmedelskedja att importera dem inom en snar framtid. Chokladknarket kommer att flöda fritt i Majorna.

Och ang. din fiddlespelande granne, vet inte vad som är värst, fioler 7 på morgonen eller gutjärnsgrytor vid midnatt som min granne underhåller oss med...

Jenny sa...

Hahhahahaaa! Precis vad jag behövde läsa min sista timme på jobbet innan påskledigt. Jag håller med pollyprettypants. Sommarprata.nu!

ullis sa...

Jag som arkeolog och forntidsälskade blir ju lite illa betagen av att detta helveteshål kallas Valhalla. Valhall ska ju vara ett trevligt ställe för manlig män som har kläder på sig och slåss med svärd. Inte som kliar sig på sina personliga tilhörigheter och offendar andra människor nakna.

Kattmorfar sa...

Fönstershoppande var ordet sa Bull. Easy on the glosylt i fortsättningen mike, så blir det nog bra.

Ida sa...

Haha, "körde i diket". Jag har sagt det förr och säger det igen - ofta är kommentarerna minst lika roliga som själva inlägget.

: \ sa...

Damn you, Jag var på badhuset i eftermiddags, ett krav för mitt betyg i idrott. Och just den dagen så var du tvungen att skriva ett till inlägg som detta, att jag bara inte sparade inlägget tills jag kom hem! nu har jag mått dåligt hela dagen.

Mr K sa...

Men seriöst,jag har besökt en del badhallar i m ina dar, men Valhalla tar fan priset.
Håller med om att graden av ogenerat intvålande,gnuggande är mycket hög.
För hög.

Anonym sa...

"snubbe sitter och drar i sin penis på ett märkligt sätt", "skrubbar sitt ollon med tumnageln".. Jisses!!
Var i hela fridens namn ligger detta Valhalla bad? Är det på vår planet?
Snöra på dig löparskorna istället och ta en runda i skogen..

jojo