onsdag, april 25, 2007

bla bla bla...

Sitter på X2000.

Det är en lugn tripp idag. Inte så många slipsar som det brukar. Det blir så när man bokar ett senare tåg. Det ska jag komma ihåg.

En businesstjej sitter lite längre bort och har en pälsväst på sig med matchande örhänge. Skulle vara kul att se den som en dagens outfit på nån modeblogg. Bredvid mig (andra sidan) sitter en snubbe 60årsåldern jag först trodde var "sillan" (Silbersky) men han är mer lik han i startrek, Patrick Stewart. Nästan en exakt kopia fast mer solbränd. En riktig bock skulle jag tro.

När tågvärdinnan var här och informerade om att högtalarna inte funkar idag såg jag vad han går för. Han missar bergis inte en chans att få doppa om jag säger så. En proffsknullare. Kul för honom.

Uppkopplingen är inte lika tröstlöst jävla skitvärdelös idag som den brukar, även om den inte direkt motverkar risken (eller bör jag säga chansen) att drabbas av hjärninfarkt...

...

När jag stod och pissade på tågtoaletten nyss var min enda tanke att det skulle bli en jävla mess om tåget krockade eller spårade ur. Jag skulle få piss över hela mig. Skulle vara skitjobbigt att komma på möte i sånt skick... Ehh, hur fan har man blivit i huvudet egentligen?

Tycker alltid det är vidrigt på såna toaletter. Jag riktigt känner hur bakterierna klistrar sig som hundbajs under skosulan, fast över hela kroppen.

...

Jag har verkligen mulat i mig chokladkolor och kaffe idag. Som ett svin.

Södertälje syd. "The city of dreams" eller kanske "The city of some peoples dreams probably".

Nu ska jag av.

19 kommentarer:

Nemo sa...

Fan Mike... ditt sinne verkade i nivå med den lagda rälsen... hoppas det är high levels på nervägen... det borde det vara... mot Göteborg

Kerstin sa...

Och ännu värre om man skulle bajsa...

Maria sa...

Pälsväst med matchande örhänge? Var de fluffiga? Ringar klädda med räv? Clipsörhängen med chinchilla?
Jag stör mig på överstylade människor! Det borde finnas en gräns för hur mycket man får matcha och hur mycket hårvax man får ha i håret!
Och hur många lager puder man får ha i ansiktet...

adde sa...

Det är nåt med dig och toaletter och dess tillbehör, Mike. Vad kan du ha varit i ditt förra liv? Hmmm....kanske latrintömmare i ett australiensiskt fångläger?

optikerdotter sa...

meh. businesstjejen lät som en helt vanlig invånare i södertälje. södertälje - staden full av kickers och dålig smak.

Karro sa...

hittade hit genom din sida om hockeyfrillor. riktigt roligt, har tipsat mina läsare. kul att det finns flera pessimistiska realister. jag brukar dock säga att jag inte är pessimist utan bara realist. :)

mikebike sa...

nemo: nej det var rätt kool rsa. lugn oh fin.

kerstin: mmm, ja det försöker jag att undviks intill bristningsgrnsen nästan;)

maria: clips md chinchilla tror jag ;)

adde: hmm jag vet inte. vad är man för person om man INTE har problem med tågtoaletter?

optikerdotter: haha jag såg inte en end sån i s-tälje.

karro: hej och välkommen. kul att du gillar den. vad har du för adress till din blogg.

Izme sa...

Det skulle nog bli en hel del annan mess även ifall tåget åkte bort från rälsen.

mikebike sa...

izme: precis. det var det jag syftade på md hur har man blivit i huvudet egentligen

optikerdotter sa...

VAAH?! Inte en enda? Jag börjar tvivla på dig nu. Det betyder ju att DU har dålig smak... :S Fast å andra sidan finns det en pytteliten risk att jag är en aaaaaning påverkad av de (inte allt för många) personer som jag av nån anledning har träffat i den staden.

mikebike sa...

optikerdotter: ja alltså du vet ju att jag inte gillar människor generellt. inte för att de är människor iallafall. kanske i nästa liv att jag blir filantrop men nu håller jag mig till det jag kan;) såg inte så många på stan där som det fanns anledning att raljera kring. det jobbade en lite fet finsk kille som prao på falafelstället vi käkade. han åt rester från tallrikarna och var alllmänt motbjudande. men jag orkade liksom inte lägga energin på honom. han var fan 14.

stina sa...

Shit pommes - undrans om vi inte satt på samma tåg då. 0942 från GBG. Jag gissar att du var den långe snygge med bruna ögon, tror du hade mössa och en grön jacka och satt nånstans mellan plats 6 och 14 i vagn 1. Ja jag har ett sjukt minne för utseenden och borde söka hjälp - jag vet. Kan inte tänka mig att någon annan av gubbarna i den vagnen var du...

optikerdotter sa...

nä, tack för att du inte raljerade om honom, jag började må lite dåligt och det är så himla typiskt att den enda (även om jag fortfarande inte kan smälta det, EN!) kandidaten att häckla var finsk. fast å andra sidan är väl ungefär 36,4% av södertäljes befolkning finsk. så det gör inget, han får vara undantaget som bekräftar regeln om att finska människor överlag är väldigt, väldigt bra. ;)

mikebike sa...

stina: haha japp samma tåg in deed. men jag var den långsmale disträ killen utan mössa i vagn 2. kanske såg du en idiot slänga sig av tåget i s-tälje och liksom ramla fram på perrongen med dator, laddare, mobil och väska i famnen och skinnjacka på snisk. då var det jag ;)

optikerdotter: haha ja du är ju bra iaf. finnar är koola, de bär alltid kniv och bastar och sånt. fedt!! ;)

Cliff Hanger sa...

"Södertälyeah", som deras käcka "slogan" lyder.

stina sa...

Attans - du hade passat så perfekt att vara honom. Dig måste jag ha missat. Hade fullt upp med mitt eget pick och pack vid avstigningen.

Maria, Barcelona sa...

Och jag som alltid velat se lite business snygg ut - men aldrig orkat ända fram. Fortsätter att bara köpa svarta kläder. Vad är man då? Helt j-vla tråkig bara. Förmodligen.

ingrid beskow sa...

kan säga att jag alltid hamnar bredvid toaletten när jag sitter på tåg, vilket resulterar i att jag får kväljningar sisådär var tionde minut...för herrejezuz..vad folk skiter alltså ..

Mr 2:a klass sa...

Ingrid: Att skita på toalett i andraklass är ju det enda nöjet man kan unna sig! Minns f.ö. min barndoms vattenkannor som stod utsatta på tåg med riktigt gammalt unket vatten som smakade plast.