torsdag, januari 18, 2007

Konstiga kissvanor

Jag var just med om något av det skummaste jag sett.

Vi gick till Böffen. Kände att ett rejält block kött nog kunde funka för att bota min förkylning. När vi hade beställt sprang jag direkt på toa för att snyta mig (jag är ett präktigt snytmongo these days i tell you).

Nysnyten tar jag mig till handfatet för att tvätta tassarna och ser då i spegeln att det står en indie-kille längst inne i hörnet vid pissoaren. Han ser koncentrerad ut. Udda i situationen är att han har dragit ner sina byxor och kallingar till knäna. Varför gör man så? Det såg mycket märkligt ut måste jag säga.

Har aldrig sett någon näcka på en offentlig toalett innan. Hade gärna sluppit den upplevelsen.

Som extra "freak factor" står han och skakar på dicken. Inte som en onanist som tur var. Det var knappast fråga om någon form av förlustelse (surare nöjesfält skulle man få leta hårt efter även i baltländerna). Snarare verkade han vara klar och inne i avskakningsprocessen. Grejen var bara att han inte var klar, för efter att jag tvättat händerna stod det jävla CEPE:t fortfarande och ryckte i ballen. Ångestladdat. Som om han försökte locka fram pisset.

Mina vänner. Det var en syn värdig dolda kameran kan jag lova.

21 kommentarer:

Sune Malm sa...

Har du aldrig upplevt att kön till toaletten är lika lång till herrarnas och damernas på en indieklubb? Pissoaren däremot skiner blank och oanvänd. Den stackars indie(ern) trodde förmodligen att det var frittfram på lunchen sen kom du å sabbade hans dag..

mikebike sa...

sune: har inte reflekterat över det innan. ja jag vet inte om jag sabbade hans dag direkt. hanb verkade rätt obrydd över min närvaro. han sabbade min böf-lust däremot.

Anonym sa...

Han kanske också var snorig, fast i en annan kroppsdel ;)

el guapo sa...

Urinvägsinfektion. Eller gonorré. Typiskt indiesnubbar. Tror att de kan "sleep with common people" lite hur som helst utan att behöva skydda eller bry sig. Icke sa Nicke. Nu står han där, på lunchen, med snoppen full av taggtråd. Sesam huset nästa punk!

Anonym sa...

Och vi ska väl vara extremt glada att mikebike inte hade nån dold kamera annars hade han väl lurat oss att klicka på nån "rolig" filmsnutt.

Anonym sa...

Önsketänkande Rigg!

Anonym sa...

hej moddan, kul å träffa dig här....

mikebike sa...

moddan: haha så kan det vara!

el guapo: hehe snoppen full av taggtråd. ja det låter det. fast killen såg varken ut att lida eller njuta. mysteriet växer.

Rigg: haha... jag hade inte hållt en pistol mot ditt huvud. klickar du är det på eget initiativ. men du kan vara kool. jag skulletycka att det kändes extremt osoft att fläka upp en kamera och börja filma i en sådan situation.

Fredo sa...

Du såg det i spegeln sa du. Just det. Det luktar lite Memento här ; ) Det var väl bara dig själv du såg.

Anonym sa...

...ör efter att jag tvättat händerna stod det jävla CEPE:t fortfarande och ryckte i ballen. Ångestladdat. Som om han försökte locka fram pisset.

Ett klassiskt blogginlägg!

Var han inte rädd att brallorna skulle släpa i piss(oar)golvet? Kan man undra.
Själv är jag nämligen raka motsatsen på offentliga toaletter. Drar upp brallorna till stax under armhålorna för att de icke över huvud taget skall kunna nudda äckelgolvet.

adde sa...

Har du aldrig hört talas om pissmongon? Jag har träffat på några sådana genom åren.
Exempel: Under en kväll när öldrickandet pågått några timmar drar jag mig undan till pissrännan för att ge mer plats åt nya spännande öl. Jag går in, parkerar, knäpper upp och börjar pinka. Ett pissmongo kommer in. Han parkerar längre bort vid samma ränna, knäpper upp och....bara står där. Själv känner jag deciliter för deciliter strömma ut medans jag roar mig med att med strålen knuffa bort det där illaluktande doftblocket. Killen stånkar så smått där borta. Jag pissar vidare men känner nu att det värsta trycket har släppt, nu pissar jag liksom mest för att jag ändå är där. Från killen en bit bort hörs inget skvalande, han bara står där, frustar lite och sen zippar han upp och går ut. Jag har mött ett pissmongo, en typ som inte kan pissa i offentiga toaletter.

Anonym sa...

Kanske var onani på indievis. Lite annorlunda och alternativt sådär.

mikebike sa...

fredo: jag är hyfsat säker på att det inte var mig själv jag såg;)

carl: haha japp du skulle veta minan ojor på offentliga toaöetter. jag vill inte röra någonting. jag öppnar dörren med papper ibland tillochmed.

adde: jag kan känna mig väldigt oavslappnad när man står på rad med uthängda apparater. luften känns lite äckligare där.

miss sixx: hahaha det hoppas du va. din gamle hådrockare;) fast vem fan vet. han såg inte perverterad ut på något vis. bara jävligt fleppt beteende.

Anonym sa...

adde: hoppsan, det låter som en klockren beskrivning av mig. jag trodde jag kunde urinera i pissoar, men har med tiden insett att det är en omöjlighet.

Snowman sa...

Njursten kanske? Bland det värsta en man kan uppleva. Du måste pissa men vet att det kommer göra satans ont... Psykologiskt jobbigt som fan. Kanske var det därför, han ville verkligen men kunde inte övertyga sig själv riktigt.

mikebike sa...

snowman: ok. stackarn isåfall. men njursten kräver väl inte att man drar ner brallorna till knävecket?

MT sa...

Jag som var med och fick lov att se hur han såg ut, la också märke till hans vänner. Du skrev att det var en indie-kille. Nja jag tror helt enkelt att det är en kristen kille(han hade skepparkrans). Hans vänner såg kristna ut. Kristna gör saker anorlunda och vet inte alltid hur man för sig på ett bøfhus.

Henke sa...

En annan jävligt störande grej med offentliga pissoarer är krystmongona!

De pissar så in i helvete hårt och försöker antagligen med sin stråle skära ett hål i stålet, gärna en bit upp i pissoarrännan.

Givetvis med den påföljd att man som står bredvid känner de små dropparna som kaskaden åstadkommer på ens egna händer! En annans piss på ens egna händer, så jävla äckligt.

Då brukar jag fundera på att helt sonika snurra på klacken, rikta in min snorre och pissa på honom.

Jobbigt bara om man är den som inte hinner pissa färdigt först sen och kan dra därifrån snabbt som faen, då får man nog fett med spö.

S. sa...

Om han var en indiesnubbe var han kanske så smal att brallorna trillade ner trots förmodad tajthet? ;)

Anonym sa...

Detta hände mig också på paddington
i Lördags när man i paus till Pool-chelsea skulle göra sina behov.

reaktionen från min sida var ett gapflabb vilket ledde till att snubben bad om ursäkt.

helskumt, är detta en ny trend?

// D

Anonym sa...

Blixtlåset i gylfen kanske hade gått sönder.