torsdag, maj 18, 2006

Världens sjukaste man?

Igår. Strax innan jag skulle packa ihop och gå hem så får jag en länk skickade till mig av min prevokran no.1 - R. Han hade hittat (jag frågade hur men fick bara ett svävande svar) en hemsida med en freakig holländare med en abnorm fetish för baddräkter. Jag trodde att såna här grejer var lite exklusivt för belgarna. Inte just baddräktsfetisher kanske men de är ju liksom bara bra på tre grejer vad jag vet. Choklad, veteöl och skruvade perversioner.

Först tänkte jag att "ja, det är ännu ett as, so what". Inte mycket chockar mig längre. Jag har ju gått i R:s skola damnit. Det dröjde dock inte många sekunder innan jag förstod att vi troligen har med världens mest komplexa hjärnfunktionalitet att göra här. Att detta var något utöver det vanliga.

Jag tittade runt. Jag blev förbannad. Jag tog anstöt.

Inte för att bilderna är så extrema och stötande i sig. Inte en och en i alla fall. Jag lackade för att han har fått hålla på. Det tar aldrig slut. Hundratals baddräkter i alla möjliga utföranden. Det är allt från enfärgade, tvåfärgade, klassiska till leopardmönstrade och abstrakta syrahallisar. Olika baddräkter - MEN - Exakt samma pose. R berättade att han och några till räknat ut att han lagt minst 75000 lök på baddräkter. Jag svalde hårt. Det är i sin helhet man förstår hur galet sinnesrubbad killen är. Man ser det på blicken.

Det otäcka är att om man tar sig tid så inser man att det hela är större än en störning. Det är en komplett studie i mänskligt förfall. Det hela är väl kamouflerat bakom den okronologiska ordningen men tittar man noga kan man se hur det hela började.

Det började säkert som en liten "grej". Killen är ung, glad nyklippt och ler med hela ansiktet. Han verkligen älskar den kroppstajta passformen och den kittlande lena känslan av hud mot lycra och polybutilen. Han är inte helt sund men han skadar ju ingen.

Vidare utvecklas hans "hobby" till en tvättäkta fetish. Han njuter i fulla drag men det är mer tvångsmässigt nu. Blicken har falnat något. Han börjar bygga på sitt eget Taj Mahal - en show-off- site av mått. Hela tiden knäpper han bilder med ytterst begränsad variation av miljö. Ofta verkar det lite riggat men så dyker det upp bilder som verkar tagna med mobilkamera. Panikbilder. När han liksom inte kan hålla sig längre. Han trängtan blir övermäktig och hans begär tvingar hans lönnfeta lilla holländarkropp att knö sig i en baddräkt och bara skjuta av. En utlösning nästan. Skit i blåstick, det måste till en bild nu. Troligen infinner sig detta panikeuforiska tillstånd oftast när han gått på stan en hel dag med en nyinhandlad liten goding i påsen.

Efter ett tag är det inte längre förenat med lust. Det är ett regelrätt tvång. Han kan inte gå förbi en sportbutik eller annan butik som tillhandahåller hans favoritkonfektion och hans självförakt växer. Han äcklas av sig själv men KAN inte låta bli. Hans blick vittnar om bristen på uppnådd njutning. Han blir deprimerad av att inte uppnå samma upphetsning och i sin desperata jakt efter en ny en baddräkts-fix, en sista, så experimenterar han vilt med mönster, färg och modell. Inget verkar hjälpa. Hans fysik tar stryk, han tar inte hand om sig längre. Hans strävan efter att alltid se ut som "a million dollars" på varje bild är blott ett minne. Nu är det ren överlevnad. Han äcklas och vi äcklas ännu mer för vi ser att denna killen har ingen chans i helvetet att komma ur detta med livet i behåll. Hedern, ja den var ju tokkörd redan efter bild ett.

Det lustiga är att i all dekadens så lever han i total fönekelse. Det är riktigt udda. Den brukar ge med sig efter ett tag. Men inte för vår gode "Wichor" (som jag tror han heter). På sin site har han publicerat en form av manifest där han vill övertyga världen om hur underbart det är för män att klä sig i baddräkt. Han försöker med alla trix. Han går så långt att försöker få det till en jämställdhetsfråga. Clever. Men när han kommer till att det är estetiskt mycket läckrare än badbrallor så har han gått över gränsen.

Alltså. han borde verkligen kolla på sina bilder en gång till innan han börjar snacka om estetik rena linjer och sammanhållen kroppsform.

Inte nog med att han förlorat sig själv i mörkret. Han försöker med alla medel dra ner alla andra i samma hopplösa fördärv. Det är ren ondska.

Eller råkar han bara vara världens sjukaste man?

Klicka här för att frossa loss i killens livsverk.

40 kommentarer:

Garbozita sa...

Uh! nu e hela badsäsongen förstörd *ryser*

Nemo sa...

"Mannen in badpak"... så outhärdligt totalt o förnedrande... Sällan har så mycket kameltå brottats på samma hemsida... men... stringskårebilderna är snudd på vomeringsframkallande; Kolla bara:

http://home.tiscali.nl/~wr4435/badpak/196.html

Av nån sorts anledning som jag inte vill djupa i kommer jag att tänka på Thomas Johansson (brottare från Kalix)

joanna sa...

genast blev det så mycket klarare för mig varför det är kvinnor som bär badräkt och inte män. hör du mig, holländare? INTE män.

bild 188 fick mig att skratta högt. jag tror det är för att skratt och gråt ligger så nära varandra.

mikebike sa...

Garbo: hahahahaha

Nemo: hahaha... ja en helt korrekt iakttagelse. jag har sett alla bilderna nu så jag är lite domnad kan man säga.

mikebike sa...

joanna: ja visst är det så. man vet inte om man ska skratta eller bara öppna upp tårkanalerna och tokböla. det är så hemskt och samtidigt så komiskt

hertzmanann sa...

Urgh... Tur han håller sig till baddräkter. hittills i alla fall!

SixesAndSevens sa...

Och jag som tyckte att JAG såg illa ut i baddräkt... :)

Stefan sa...

fuck...jag vägrar klicka på länken för man vill ju inte bidra till att hans trafik ökar på..då kanske han tror "wtf det är fler än jag som är på"

å andra sidan vill jag få mig ett gott skratt...

å tredje sidan är jag rädd för att en dold fetisch som skickligt gömt sig för mig utan förvarning kickar igång.

steffo i baddräkt - med tesen "wtf kan han kan jag...;)"

Jenny sa...

Åh heliga guds moder och hela släkten förresten. Jag KAN bara inte klicka på länken. Det går inte. Jag har ett liv att tänka på...

Sara sa...

Riktigt läskigt.

Tack och lov är det iaf mer eller mindre unisex-aktiga baddräkter han har på sig, dvs. utan urringning vid bröstet.

Fast den där med string i baken tog nog priset... hugaligen. :/

Garbozita sa...

Ja du Stefan du har ju en viss förkärlek för strumbyxor & lösnaglar så om jag vore du;Klicka inte på länken! ;)

Josefine Hildingsson sa...

Jag undrar hur han knäppt de baddräkter med dragkedja på. han själv? Eller har någon oskyldig passerande fått offra sig för "konstens" skull? Har han ett verktyg för att dra upp den? Många frågor. Få svar.

Guns & Ammo sa...

Bizarrt, sa Bull. Hela BeNeLux-bältet är väl ganska känt för att härbärgera lejonparten av Europas mest perverterade män. R är ju en fantastisk leverantör, måste man ju medge, men man undrar ju...hur kom HAN i kontakt med detta?
Vad sökte han? Blekfeta holländare + speedo + baddräkt?

Micke sa...

Jag tycker att det är roligt att han har en gästbok. Han måste ha känt ett sånt behov också.

Thérèse sa...

Visst sjuk snubbe men var är Hisingsbilderna? Väntat ivrigt sen du la ut Cock-teaser som såg ut att vara från Mexico eller kanske Guatemala

Mamselamsen sa...

Jag undrar om han skulle platsa bland Sveriges rödstrumpor? Han kämpar väl i alla fall.

Och faktum är att jag tror att även Göran Persson skulle göra sig i den leopardmönstrade, eller den med string. Han skulle nog vinna valet redan nu med sloganen: "Mannen, som visade hela paketet, och där fanns inget gömt."

Mamselamsen sa...

Eller: "Mannen med rent mjöl i påsen"

annaW sa...

Gud vilken kille alltså! Den schackrutiga baddräktsbilden bakifrån sett tar disneys fascinerande schackfärg som används i tomteverkstaden till en helt ny nivå. Kan det vara så att tomten säljer färgen till badmodet då hans egen business går dåligt under sommarhalvåret...nej inte skulle väl tomten...

joanna sa...

nu fick det där med "cock teaser" från förra inslaget en helt annan innebörd också.

Bildsköne Bo sa...

Här finns "deras" hjärtskärande förklaring:

http://www.arcim.freeuk.com/page13.html

Ä sa...

Ett visdomsord kommer osökt för mig: Så många missfoster, så få cirkusar... Herregud!

Henrik sa...

Sjukt kul att ett av hans argument är att det finns mycket större utbud av baddräkter än manliga badkläder. Jag är helt övertygad om att det generellt sett finns enormt mycket mer kvinnokläder än manskläder, men jag blir ändå inte sugen faktiskt...

mikebike sa...

hertzman: ja vad kan tänkas bli nästa steg... nä fan. det kommer aldrig bli ett nästa steg. kolla killens blick. han har inte allt där så att säga.

sixx: lägg upp en bild så jämför vi;)

stefan: klart att du ska kolla. du måste våga för att vinna vet du väl.

Jenny: samma med dig. detta måste delas av alla. det är en grundpelare vi stadigt står tillsammans på.

sara: japp stringen i baken är ingen lek. alltså det fattar han nog själv.

hildingsson: du det slog mig med och hur han fotat detta. vem har hjälpt honom? det är ju inte lagligt med dödshjälp i holland heller väl?

guns n ammo: jag ska forska i det närmre på lördag. ska ställa honom mot väggen.

micke: ja gästbok måste man ha:)

therese: ahh de kommer när jag fotat. kanske på lördag som det ser ut nu. men jag måste vara i rätt mood för att riska livet.

mamselamsen: hahhahah ja han för en jävla kamp iallafall.

annaw: hahahahah ja jag tänkte faktiskt nämna tomtefärgen i texten.

Joanna: ja men detta är en helt annan typ av cock-teaser. damnit vad rubbad denna snubben är. jag tappar andna bara jag tänker på det.

Ä: haha så bara. det ska jag lägga på minnet.

henrik: ja du fan den gubben går inte. jag klarar mig med stramt utbud. den dagen jag kränger på mig en sådan grej så är det dags att krama åt avtryckaren ordentligt och släcka mig själv ty dem jag har svikit

danne sa...

Mikebike: Jag tycker den tigerrandiga var snyggast! Vad tycker du? :-)

*asg* Ja herrejesus... Jag garvade så mycket att jag började dreggla och fick tårar i ögonen... Mina jobbarkollegor måste tro att jag är fullständigt wacko. I lost it.

*Pust* *djupt andetag* *paus*

Bäst av allt var ändå retoriken: ..Jag har en kompis som heter R.... som hittade en länk va... och när han... Mikebike: det är okey. Vi gillar dig för den du är. Och din kompis R. Du behöver inte skämmas! :-)

mikebike sa...

danne: hahaha det är inte som att jag inte skulle kunna stå för att jag nosat upp ett pervo. Men jag har så jävla mycket på jobbet nu att jag måste ha en form av provider och R gör jobbet i sömnen fan;)

alltså allt kommer ju såklart inte från R men jag måste ju *kredda* honom när han förtjänar det.

däremot tysken med kuken i avgasröret som du kanske sett (tror jag la ut den i november) den är helt mitt egenhittade pervo;)

R sa...

Jahaja. Nu är man utpekad, och uthängd , som pervoprovider. Eftersom det uppenbarligen finns ett sug därute ska jag göra mitt bästa för att fortsätta leverera.

1-800-PERVO

emma sa...

Åååh jag kände mig redan lite störd så här på kvällen efter att ha jobbat, men nu tror jag att jag kommer ha mardrömmar. Fan Micke, jag måste sluta läsa din blogg på kvällarna! *går och letar upp några gamla Bamsetidningar* ;)

Prinsmorsan sa...

Det här var ju kul också, en kommentar ur killens gästbok:
"What the fuck!!!?? Sure is not a joke??? Of whit it! an put a swimmingboxers on instead like a real man."

REAL man? *host* Nä, tror inte det va? Och vill vi verkligen se honom i "swimmingboxers"? Också?

Silverfisken sa...

Jag tror att han och String-Emil skulle komma bra överens:

http://www.string-emil.de/

Anonym sa...

www.string-emil.de

Vem är värst? Da Emil eller baddräktsmodellen?

Mamselamsen sa...

Snälla Silverfisken och Veronica: Vad är det för vägar Ni för mig... jag, stackars oskyldiga människa kan inte hantera så mycket naken hud på en gång.

mikebike sa...

silverfisken: jo jag har tänkt skriva om string-emil. den gamle veteranene. men på nåt sätt känns han mindre pervo eftersom han byggt upp en sådan merchandise kring sig själv. det tar liksom bort det otäckaste i pervodelen.

Veronica: string emil är som sagt mindre sjuk troligen. han är medveten om vad fan han gör. skönt han bor i tysklan (var annars) iallafall.

mamselamsen: hahaha ja har du inte sett string-emil har du mycket att lära än... trots din visdomsbank;)

Mamselamsen sa...

mikebike: Hemlis!!! Jag tror min älskade make har ett par, som han fick av ungarna nån jul. DOCK!!! Har jag aldrig sett dem på. :-)

Helena sa...

Stringemil ser iaf ut att ha kul.. han står ju i värsta porrposerna och diggar verkligen sina stringkallingar. Baddräktsmannen ler knappt och ser blek och sjuk ut - inte minsta roligt här inte, bara tvång.

Det är alltid kul när någon är passionerat intresserad av nåt, men det är inte kul när det blir tvångstankar av det hela.. Därför: stringemil=kul, baddräktsmannen=olustigt..

(Dessutom är en snaggad stringemil nästan.. hrm host.. snygg.. från kallingarna och uppåt iaf.. :P)

danne sa...

Fan... Jag måste sluta läsa din blogg när jag sitter och käkar på krogen. Det ser inget bra ut när man börjar rågarva o spotta dricka över hela bordet. Kuken i avgasröret? Måste kolla så fort jag torkat ren skärmen.

- Kyparn!!

Anonym sa...

Jag tänker ej titta på varken string-emil eller Mikes baddräktsmodell. Av någon anledning är jag ej nyfiken.

För det är med internet precis som med TV; man kan välja den kanal man vill och som du själv säger Mikey: "han skadar ju ingen"

Dessutom: mina herrar och damer, om man reflektar över hur baddräktmodet sett ut fordom så är ju inte steget så långt

Nemos tänkvärda avslutning med brottarhint vill jag också att man tar sig till

/truebiker

Anonym sa...

Eeeej, vad vidrigt!! /MaLin

Simon sa...

Jo han är ju mentalt sjuk, han har säkert släckt alla sina känslor för sina begär.. nån borde säga det till han "sluta nu fan!"
Jag tycker de lite knepigt att alla intereserar sig i just denna mentala snubbe. Lev era egna liv!

Anonym sa...

Jo han är ju mentalt sjuk, han har säkert släckt alla sina känslor för sina begär.. nån borde säga det till han "sluta nu fan!"
Jag tycker de lite knepigt att alla intereserar sig i just denna mentala snubbe. Lev era egna liv!

Unknown sa...

Jag vill minska mina bröst med bröst estetik. Behöver en bra plastikkirurg från Turkiet.
Memeestetiği