tisdag, maj 02, 2006

Tre personer som gör mig lite purken

Det finns tre aktuella mediapersonligheter jag börjar bli nåt så tjockt less på:

Elin Ek a.k.a. "Grynet"
Sällan har jag stört mig så mycket på någon som på Grynet.

Skitsamma hur Elin är i vanliga fall. Jag vet inte vad som retar mig mest. Att Grynet är en av de mest rubbade karaktärer som någonsint andats tv-tid, eller att ingen annan verkar tycka hålla med mig. Hade jag fått döma Grynet i domstol hade straffet troligen blivit hårt och orättvist. Men jag åker hellre bil med Tjock-Steffe än att tvingas se henne en gång till på tv.

Shan Atci
Killen har av någon mycket märklig anledning fått för sig att han är en komiker. Ärligt talat. Det krävs lite mer än svenne- och blattejidder för att folk ska dra på smilbanden. Iallafall jag. Killen snackar om tajming ehhh... VA? Ett tips: försök att inte snacka för mycket om saker du inte ens har på kartan. Försök tajma dina ägg till att börja med. Du upprepar dig själv.

När TV4 skulle släppa lös sin nya "humorsatsning" 100%, vem hyr de in. Svriges tråkigaste kurd. Ja det är fanimig vad han är. Kom inte och säg att det finns en kurd som är tråkigare än Shan "The Man" Atci.

Martin Timell
Den killen har jag hatat sedan han var med i Bullen. Jag hade för mig att jag köpte honom då men efter ett samtal med brorsan kom vi fram till att jag minsann hatade honom då med. Klart jag gjorde. Det är nåt med den jävelns aura som luktar riktigt brunt. Det gör mig lite illa tillmods att han alltid verkar gå hem i stugorna så att säga. Att ingen verkar vilja syna bluffen. Hans folklighet är nästan uppe i dödliga doser. När någon blir folklig så brukar jag ta det som ett fett varningstecken och i Timells fall ringer det flyglarm om "asshole in the area"

Jag känner på mig att han är en riktigt ond jävel. Att han är ett arrogant svin bakom sin klämkäcka tv-yta, det vet väl alla redan. Men ändå verkar ingen bry sig. Man kanske blidkas av den mysige, rolige och händige Martin Timell med sitt bullriga skratt och pojkaktiga uppsyn. Men mig lurar han inte. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om han hellre låter fisten tala när "kameran är av" så att säga. Jag skulle däremot bli väldigt förvånad om han INTE representerar röda siffror i domestic violence statistiken. Värd för TV4 världsföräldergala. Det är ungefär lika taktfullt som att släppa in Mulla Omar i American Top Model-juryn enligt min mening.

Nä, det luktar praktsvin i TV4-stian. När ska någon göra nåt åt saken?

61 kommentarer:

Beatrice sa...

Du är min favoritbloggare och jag är faktiskt nästintill beroende av dina samhällsbetraktelser. Dagtid lyssnar jag gärna på Christer så du kann nog fatta va stort det var när de också hittade dig!

Så naturligtvis har du rätt, både vad gäller Shan och Martin, de är både tråkiga och förmodligen elaka.

Men, hur klok du i övrigt än är så blev JAG lite purken över dina tankar om Elin. Hon var ju kalasbra som Grynet. Det måste du ju förstå!

Jenny sa...

Du...Timell står på min hit-list (alltså utan 'a' på slutet). Självgod är hans mellannamn. Han, Lasse Holm, Christer Sjögren och Lasse Berghagen är mina favvosvin. Älskar att hata. Grynet gillar jag däremot och håller med om att Atjo inte är kul för fem öre. Hela programmet vad det nu hette (med S.A. och Özz bland annat) var BRUNT. Ingen humor, bara plumpt. De måste ha låtit spriten flöda ordentligt i foajén innan sändning.

Erik sa...

Så jäfla gott att någon mer än jag hatar det där lilla äcklet grynet. Jag har öppet beklagat mig över hennes totala vidrighet på mitt jobb, bara att få en storm av småirriterade tonårsmorsor på halsen som minsann tycker att hon är en "tuff och bra förbild för deras 13åriga dotter". WTF !! Mongot sitter och yrar i rosa ludd på primetime liksom, skitbra förebild.. verkligen. Shan är med en jävligt irriterande typ, han hade en "show" på Z ett tag som kan gå till världshistorien som en av tidens mest själv-hypeande. Han hade/har inget och komma med som är det minsta roligt. GOO MIKE!

Nemo sa...

Vare sig Grynet eller Shan väcker ngt hos mig...mer än möjligtvis lätt irritation...men inte mer än att jag zappar över till Discovery eller nåt..

Timell däremot...han har kanske inte flyttat in i mitt huvud, men han har hängbalkong på skuldran... detta sedan jag förstått att han (på allvar) slutat spela Trivial Pursuit. Han har nämligen inte förlorat...och han hatar att förlora... så hellre än att facea nederlaget - att kanske få spö i TP av sina barn.. så säger han "NEJ!" ...ytterst moget o vuxet.. eller...??? Jag har oxå förstått att han förföljer dom som busringer honom.. då kan han gå loss och mucka på allvar - nä, den grabben tar jag omvägar kring. Att han dessutom har sina tummar där jag har en klase i näven göra mig bara ännu mer illa till mods... Han dyrkar döda ting som reglar, virke, spik, betong och vinkeljärn. Med påtänd blick ger han sig i kast med en veranda som snickras ihop på en kafferast

Andreas sa...

Jag har själv sett hur Timell fåt ett utbrott på en kvinna på NK i Sthlm bara för att hon råkade stöta in i hans axel när de skulle gå förbi varandra. Det var elaka ord i väldigt högt tonlägen som kom ur Timells mun..

Mamselamsen sa...

Grynet och den där komikern har jag inte så mycket erfarenhet av, mer än att den första skriker "Respekt" eller nått.

Däremot kan jag ge en "cliffhanger" om Marin "Timid". Jag vet minsann att han inte alls är så där gullig och oskuldsfull som han gärna vill ge sken av.

Sven i Hälvett!! sa...

Jag bränner ytterligare en tv-"personlighet" på på bålet!!

Martin Björk, jag fjättrar dig härmed i Stupstocken!!

Att en sådan lismande apa får ta utrymme i svensk press samt visas up medelst rörliga bilder i den ruttna kanalen med nummer 5 är ett HÅN mot det svenska folket. Ja, iallafall den del av desamma som har någorlunda sunda referensramar. Som kan sålla bort ditt skitpratande om sex&relationer som du har ihop med en gubbe som ser ut som om han kom direkt i en tidskapsel från 1300-talet. Komplett med digerdöd och hela helvetet i släptåg.

För att inte tala om dina andra kanon-"meriter" inom ditt självvalda gebit "underhållning/driftkucku" i diverse sopiga serier. Ex Swedish Poker Challenge och Tjockholmen...Nä fyyy faan!!

Må tittarsiffrorna sjunka likt mitt ståtliga ribba när du är i rutan....Må Lena PH ge dig en ytterst sällsynt könssjukdom...Måtte Fan ta dig din gudlöse jävel!!!!

Pollyprettypants sa...

Jag gillar faktiskt Grynet litte...Timell stör mig däremot mycket..han liknar en litten hamster som försöker fjäska sig in hos folk & sen det där hysteriska skratten som han grymtar fram..nej nej..don´t like at all!

Josh sa...

Äntligen någon mer än jag som inser att Grynet är skit. Shan Atci är inte särskilt rolig nej. Timell må vara överklämkäck, men jag har fått en elgrill av honom, så jag får väl skära honom lite slak (hur översätter man annars "cut some slack"?)

Jaaan sa...

Den där jävla fogmassefjanten Timell!
Tillåter mig härmed att citera en god kamrat som skickade en hälsning till eländet.
"Med ditt svärmorsdrömsflin, din fluffiga man och påhittade händighetet fuktar du medelålders damtrosor från Ystad till Treriksröset.
Du har gett den lismande falskheten ett ansikte med ditt ansträngda gapskratt som får blodet i mina ådror att isas och min mage att vända sig vare sig programmet heter Time-Out, På Rymmen, Småstjärnorna, Äntligen Hemma, eller snarare ALLA program i TV4:s tablå...
Att du klarat dig i TV i femton år med din totala brist på talang utan enbart med din vämjeliga grimas till leende är för mig en total gåta. Ditt utrymme i kanalen kan inte bero på annat än en genuin "Brokeback mountain-relation" med Jan Scherman.

Må vårdslös hantering av tigersågen leda till dekapitering av dina nära och kära och måtte den falska fasad du byggt upp rasa samman likt ett korthus!"

Jag vill också skicka en hälsning till Linda Rosing även om jag har svårt att tro att hon kan slå på en dator men åndå. Linda, ditt svagsinta fruntimmer. Ingen har väl som du fått söndagsmiddagen att smaka illa när du varje gång jag försöker läsa min aftontidning visar upp din sämsta sida på mittuppslaget. Dina vidriga läppar av silikon, ditt tokbantande och dina förbannade försök att verka seriös får mig att kräkas.
Må dina plasttuttar brinna i helvetet, må din förbannade plastpolis till pojkvän siktas av Tommy Zethraeus, må din smyckeskollektion köpas upp och trampas på.

mikebike sa...

Beatrice: tack för dina snälla ord. mycket trevligt. Dock så går våra åsikter isär när det kommer till grynet. du får tycka vad du vill men ärligt talat. den karaktären går ut på att vara jävligt hysterisk och skrika "super mega coolt" hela tiden. hon fördummar tonåringar som om vore alla en hope efterblivna apor. ähh fan hon fördummar männsikosläktet;)

Jenny: åhh vad skönt att höra. till även dig kan jag bara beklaga att vi inte tycker samma om grynet. men världen står ju och faller ijnte med det;)

Erik: precis. jag har hållt inne på grynet för att så många omkring mig tycker att det är en väldigt udda person att få en hangup på;) men vi som vet bätttre... hehehe... ja vad är hon för förebild egentligen. inte för min dotter iallafall.

Nemo: du har så försonande drag;) jag önskar att jag kunde ta så lätt på de två förstnämnda som du men jag är glad att du hör mig om timell för han är värre än de två tillsammans.

Andreas: berätta mer.

Mamselamsen: Vill du vara så gullig att delgiva oss din cliffhanger idag;) här och nu... det är viktigt att världen får veta.

Anique sa...

Näe, Mikey, hur kan du?! Grynet är ju helt sjukt cool och grymt bra på alla sätt. Det där får du ta tillbaka. Men Timell har du helt rätt i, han borde spikas in i en låda och kastas på havets botten.

mikebike sa...

holy macarony! (jävligt dåligt rim men ändå)

sven: det var en bra tvagning du gav martin björck. som tur är bultar mitt hjärta inte ett slag hårdare när jag hör hans namn. det räcker med de andra. men fint av dig att delge;)

Polly: please kan någon förklara för mig HUR man kan gilla henne? skönt att du sluter upp i timellhetsen.

Josh: jag tror inte att timell skulle samla pluspoäng hos mig om han gav mig en hel grillrestaurang i present.

Jaaan: ohh my god!!! hahahaha fan den skopan var nåt i hästväg må jag säga. unleash!!! fick han svar din vän?

mikebike sa...

anique: näääääähheeeejjjj fan du gör mig besviken. inte du av alla.

Jaaan sa...

Nä nåt svar vart det inte, tror inte det kom så långt ..Men jag funderar allvarligt på att skicka det via tittarombudsmannen. Fast det kommer väl aldrig fram, vet inte hur många gånger jag ringt honom utan att få gehör,han är är bara en jävla marionett för att stilla de värsta belackarna. Men jag tänker fortsätta tills han svarar personligen..

Mamselamsen sa...

Jag har ett talesätt: "Jag förstår inte hur folk orkar vara otrogna... jag orkar ju knapp vara trogen"

Jag kan säga, att det talesättet har INTE Herr "Timid"

Jenny sa...

Men bre på med det gôtta (skriver man så härnere?), mamselamsen! Timell ska grillas. Fan, den här bloggen kommer ju att piska upp en rejäl mobb. Och det är jag säkert sist med att fatta, mikebike gnider sina händer så de blöder vid det här laget. ;-)

caiman sa...

Vet från säkra källor att Timell faktiskt är ett as så som många andra påpekat. Ska tydligen vara skitsvårt att jobba med honom, allt ska vara som han vill ha det annars drar han typ.

"Din mammas kyk har mer mustasch än Mahmud för fan!"

Ja du Atci...

Stefan sa...

måns möller...

så mycket tänder,
så mycket exponeringstid,
så mycket flabb...

så jävla lite talang

emma sa...

Öööh jag gillar inte heller Martin Timell! Håller med om att han säkert har en massa fuffens för sig bakom stängda dörrar om man säger så.

danne sa...

Stefan: Måns who?

Fan... jag hänger verkligen inte med i den svenska nördtoppen. Har vi någon bra människa, dvs bra förebild i Sverige, förutom maselamsen? ;-)

Anonym sa...

Man brukar ju säga att vissa "kliver ut ur rutan" när dom är fotogeniska framför kameran t ex Bosse Bildoktorn.

Men när Timell kliver ut ur rutan osäkrar jag min Desert Eagle .50...

/truebiker

jennypenny sa...

Jag håller med dig, ingen av de tre tillhör de bästa tv-profilerna (enligt mig).
Jag förstod aldrig varför alla gillade Grynet, hon är så...rosa och vulgär.

mikebike sa...

jennypenny: rosa och vulgär... prexis;)

stefan: ahhh jag tänkte fan ta hand om honom också! har du redan häcklat honom? annars är han min pax.

Anna Hertzman sa...

Martin Timell.. Urk!

Sen att Grynet har blivit kändis på sin omogenhet är ju skoj för henne och ett missöde för oss andra!

Stefan sa...

Härmed överlämnar jag Månstret i dina nådiga nävar. Räknar med en backfist av rang ;)

Langri sa...

Fan Mike...
3 av 3 möjliga:
Shan förolämpar humoristiska kurder,Grynet tonåringar och Timell, ja Timell förolämpar mänskligheten.

adde sa...

Stod just å diskade. Jävligt tråkigt, å sen blev det ännu värre för plötsligt börjar det där fixarprogrammet med timell. Men en sak var fantastiskt festlig/dråplig/patetisk att se, och det var hur timell smilade in sig och limmade på sin inredningskompanjon, för övrig en hårdsminkad drake med eget bäcken hos plastikkirurgen.
Nä, låt timell klä in kinesiska muren i plywood så slipper vi honom ett tag.

danne sa...

För protokollet mikebike & stefan: Jag säger "förlåt" redan innan jag gjort nått dumt. Lika bra att ta det säkra för det osäkra så jag inte en dag upptäcker att ni singlar slant om vem av er som ska slita isär mina ettor och nollor tills bara noll är kvar. Hemska tanke. Som två virtuella dobberman liksom...som jagar en i cyber rymden. ;-)

Anonym sa...

Tänker på Kenny Bania i Seinfeld när jag hör namnet Shan Atci.
/benny brännvin

Maria my sa...

Kan enbart hålla med angående Timell, killen e skum och har klara psykopatdrag!!! O när Shan drar igång får jag byta kanal för att jag av någon underlig anledning SKÄMS!? Men Grynet är cool ibland...

Bakterien som vägrade dö sa...

Shit Mike...
Jag gillar både Grynet (Ek) och Timell.
The man är inte rolig.

SixesAndSevens sa...

Han är verkligen sveriges FULASTE, Martin Timell...

Luca Brasi sa...

Jag går med i din sekt bara du startar den!


Min underdåniga önskan är att jag får ta hand om Timell för en "byggfrossa" utan reklampaus.

Luca Brasi sa...

PLANERAT TERRORDÅD MOT LIVETS ORD
Denan nyhetsrubrik möter en idag.
Helt djävla underbart. jag ber Jaaan och alla andra värmlänningar om ursäkt. Det finns hopp.

da bomb sa...

Shan är grym, hur kul som helst!
Grynet är för barn väl?? Vem bryr sig...
Timell har du rätt i, men den gubben vevar knappst för en sån urbota mes får du leta länge för att hitta. Radioansikte har han dessutom.

Sofia sa...

Båda timells söner råkar gå i min skola och det finns inget som verkar ta så hårt som när man associerar dom till Äntligen Hemma. Är det kanske så att även dom tröttnat på sin handyman till pappa?

Mosstrollet sa...

Agneta Sjödin då?

flicka sa...

Mikeyboy det här är bara underbart, alldeles underbart. Men det finns en som är värre än alla andra, hon är inte i rutan så länge, hon har inte varit med så länge, hon säger inte så mycket när hon väl är där, men hon är där nästan varje dag, det var ett av de största misstagen ever att överhuvudtaget släppa in henne i rutan, och när hon säger nåt gör hon det på fucking norska. Jag får titta på vädert utan ljud för att den där jäkla Tone ska stå där o vifa o säga "jaaaaa sååååå haaaaaarrrr vii ett moooooln..."

Åsiktstorped-Micke sa...

Shan Atci vet jag fan inget om, men Özz Nujen är däremot gravt överskattad i det lilla jag sett honom i.

Timell är så präktig att hans bild numera pryder ordet "präktig" i Stora Uppslagsboken. Där håller jag helt med.

Men Grynet ... jag vet inte om jag riktigt kan säga att jag gillar henne, men jag gillar att hon vågar ta för sig. Det är det som gör henen till en bra förebild för småtjejer.

Thérèse sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sven i Hälvett!! sa...

Therese:

Men snälla du!!
Sluta söka billiga poänger...Effektsökeri...ahh

Sven i Hälvett!! sa...

Förtydligande..

Är inte inlägget mer ett raljerande över tyskar??

Eller fattar jag helt snett??
Det står ju.."Låt dem aldrig få ha en arme igen"...Inte har väl handikappade haft en egen arme förr???

t.b.f.t.e. sa...

När grynet visar sig i rutan bubblar blodet i mig, jag blir dyksjuk, jag vistas ytterst sällan under vattenytan så det måste betyda att jag blir fruktansvärt sårad inombords. Jag mår dåligt av att "det" har skapats och visats och kanske framförallt uppskattats. Om jag fick välja skulle jag fjutta på grynet och timell när özz ser på. Jag hatar özz, men det viktigaste är att han måste inse att han är trist innan han får gå bort. Det skulle vara förfärligt att låta honom försvinna i tron att han är rolig. jag vill kräkas när jag låter mina fingrar skriva bokstäverna GRYNET i följd. Nu måste jag gå.

Jaaan sa...

Thérèse:
Håller på Sven, det vi narrades med var väl i första hand tyskar och jag skriver vad jag skrev då. Om allt som av någon uppfattas som stötande ska censureras så hamnar vi i medeltiden, utan internet, TV och tidningar. Jag vill naturligtvis inte lobotomera någon, ja bortsett från rattfyllon, pedofiler och Bobbys föräldrar. Däremot vill jag att det ska vara jävligt högt till tak, och jag anser att man kan skämta om precis allting.

Nathalie Winberg sa...

Grynet var helt galen, Bratz på riktigt. Jag tror hon förstörde en hel generation, dom blir inte roliga när dom växt upp. Shan Atci är rolig och sätter huvudet på spiken när han snackar om svennar och blattar, roligt för mig som växte upp i Göteborgs två värsta förorter, kan relatera. Däremot är hans "jag har stor kurd-balle" skämt mindre roliga. Sluta ta dig i skrevet liksom.
Martin Timell är jag fullständigt likgiltig inför.

mikebike sa...

alltså jag kan inte bemöta alla en och en känner jag. jag har halkat efter lite känner jag. är tillbaka igen senare ikväll. jag har varit lite kass på bloggfronten på sistone känner jag.

därför är det extra roligt att se vilken blandning va åsikter som kommer fram här. fantastiskt!

tjofaderalla kärlek till alla - japp jag är rätt glad idag;)

Drysen sa...

Sean är ju skit rolig!!

Anonym sa...

Martin Timell är dum på riktigt.
För några år sedan råkade min kompis ut för en olycka, hon o en annan tjej var ute på Djurgården med häst o vagn, plötsligt blir hästen skrämd av ngt o skenar. en ena tjejen ramlar av och bryter båda benen och slår i huvudet, hästen drar ner i Djurgårdsbrunnskanalen med vagnen och fastnar, min kompis som klarat sig relativt oskadd, springer efter hjälp. Hon ser ett hus o ringer på, Martin Timell öppnar dörren min kompis ber att få låna telefonen för att ringa ambulans o brandkår och förklarar snabbt för honom vad som hänt. Martin Timell vägrar bistå med orden "Vissa gör vad som helst för att träffa en kändis, stick här ifrån" sedan stänger han dörren i ansiktet på henne. Det ordnade sig till slut efter att ngn annan larmat. Samma kompis jobbar dessutom på en byggmarknad och snudd på projektilkräks varje gång som kunder vill ha varor som Martin sportat på Äntligen hemma. Han verkar sakna baskunskaper vad gäller byggnation för övrigt, minns speciellt när han tyckte man skulle skruva fast tvättmaskinen i väggen så den inte skulle skaka så mkt när den centrifugerade. Genialt!
hälsn Chris

Nat sa...

Här har det rörts om i grytan ser jag.
Av alla dagar så råkar jag läsa en tv-krönikörs MT-hyllning i AF, och jag kunde inte låta bli att maila honom en länk till detta inlägg.

Så äckligt insmickrande, strömlinje, smörformat, så man undrar om Timell betalt honom för att vända den svikande opinionen.

You´re the greatest :)

Annelie sa...

Få vågar säga vad jag tänker! Skönt att någon gör det åt mig! ;)

Anique sa...

Nä nu kan jag bara inte tiga still. Timell och Acti (vem han nu än är). Fine. Men Grynet?! Här måste jag sätta ner foten. Å det bestämdaste. Håller inte alls med de hätska inläggen över hennes karaktär. I en värld där tolvåringar uppmuntras bära stringtrosor tycker jag att snarare att hon utgör ett sunt och piggt inslag när hon istället tipsar ungarna att mäta sina hår på tårna.

Visst, jag kan förstå om karaktären Grynet i för höga doser kan vara påfrestande för nerverna. Men hon ska ha cred för att hon ändå verkar ha en agenda bakom sin figur. I jämförelse med de efterblivna "förebilderna" Björne eller Clownen Manne är hon fan president. Så det så.

mikebike sa...

chris: jag har också hört en del stories som man inte vill ska vara sanna. dem har jag egentligen ingen anledning att misstro men jag har ju inga bevis så jag väljer att inte outta. hade de kommit ut hade hans dagar som folklig nog varit över.

nat: du är inte så dum du heller;)

phew. ja vad roligt att du mailade honom. jag måste genast in och läsa skiten.

Annelie: Nä jag tycker alldeles för få säger vad de tycker om timell. det hade varit rätt skönt att slippa se den jäveln mer.

mikebike sa...

anique: sunt och piggt inslag hahahaha.. du är så rolig. jomen det är väl bra att det finns en förebild som förespråkar annat är string och utseendefixering. visst så långt men du säger det själv att för höga doser är påfrestande för nerverna och jag är utterst rädd om mina nerver. fan hoin kan väl mäta tåhår utan att snacka som en speedad tonårskarikatyr... hon är så... manisk på nåt vis. usch! ;)

johan sa...

Jag vill heller intget annat än att tycka illa om grynet som jag tycker illa om alla andra lika störiga, jobbiga människor. Men jag tror faktiskt att grynet var den bästa förebilden för unga tjejer sedan Pippi typ.. I dessa tider av reklam-tv får vi väl vara glada för de Public-service guldkorn som faktiskt dyker upp då och då. Vet inte vilken kanal Måns Möller är på men han är definitivt inget sådant . Inte Shan atci och Özz Nûjen heller, med risk för att ha gjort dagens största understatement..

Stefan sa...

hmmm


folkets vrede över sinnesslöa wannabees verkar vara ett populärt ämne. Jag antar utmaningen ;)

lille jag sa...

appropå Timell. Han byggde en trappa hemma hos min brors polare för Äntligen Hemma för några år sedan. Ni vet hur han tjatar om att han gör allt själv...

Killen kom dit typ en tre-kvart om dagen och filmade liten, sen stack han och så kom hantverkarna. Jojo, jobbar själv...

Anonym sa...

men VAD är det som får folk att hata Timell så mkt? ..för jag hållermed - han framkallar äckelkänslor!!
Edith

Anonym sa...

Stefan: Måns Möller... honom tål jag INTE! Han är så ego och ensformig. Bort med honom!

mikemike: Sa senast häromdagen att Martin inte är äkta. En riktig karl pratar väl inte med en högre ton än vad som skall och både låter och ser förvånad ut? Fjollisradarn lyser starkt.

Countra the Crow sa...

uh.. Grynet abosolut INTE en bra förbild för tonårings tjejer, jag menar, hon sitter fan och beter sig som ett psykfall, hur kan det vara bra? Eller ens rolig? ROSA? WTF?! Sen när började tonårings tjejer bära tiara som en jävla prinsessa? Och för 7 åringar kan hon inte vara då hon till och med skrämmer mig som är 15 xD.. Usch, hatar henne... Och Atci.. Tjaa, har bara sett hans reklam, ganska rolig.. Han försöker iallafall (men jag vet inte om man ska va på tv för att "försöka", jag kan också försöka, får jag min egen tv show nu? =P)
Timmel är ganska cool ju^^

Anonym sa...

Jag kan hålla med dig att Shan inte är så jävla rolig, men killen åkte ju med Özz Nujen på ett banskal.
Det är ju tack vare den roliga kurden som Shan överhuvudtaget visas i tv.