torsdag, maj 25, 2006

Grattis på dig Stefan Holm!

Idag är en stor dag. Inte nog med att min kollega fyller år. Självaste holmapôjka fyller minsann 30 och det ska slås på stort.

Han har instiftat ett barnkalas i form av en alldeles egen höjdhoppsgala i sin hemstad Kil. Hans mål är att klara 2.30 dagen till ära.

En massa andra gäster är inbjudna att hoppa med honom. Bland annat Linus och Holmas forne vapendragare Staffan Strand a.k.a "världens mest misslyckade idrottsman". Dock har de båda tackat nej. Staffan ska enligt ganska säkra rykten ha blivit grinig eftersom han fått nys om att man inte skulle få välja leksak till sitt Happy Meal. Holm ska tydligen ha krävt Nalle puh-tema igen och Staffan har redan alla karaktärer. Han ville hellre ha en Svambob fyrkant- trots att det tillhör Burger Kings motsvarighet till Happy Meal. Barnsligt kan man tycka.

Det är ju rätt känt att Stefan Holm är ett s.k. "statistikmongo". Han går igång på resultatlistor. höjder, klockslag och tider. Alla nummer verkar ha en betydelse och Holm verkligen njter av sin egen finurlighet. Tävlingen går av stapeln 13.03 alltså alldeles strax. Det var det klockslag han själv föddes. Så chikt!

Vidare ska tydligen farsgubben Johnny vara utklädd till Ronald McDonald och hans mentala coach Christian Augustsson ansvarar för fiskdammen

Jag ville bara säga att nu har Holm chansen att inleda en helt clean säsong. För er som följt bloggfrossa så har vi legat lite i fejd, Holm och jag, men jag kan meddela att Mr Needles fortfarande ligger och nanar tungt i mitt köksskåp. Jag har tänkt unna Holm ett bra år. Om han sköter sig vill säga. Om inte så plockar jag fram Mr Needles och då vankas det voodofest igen.

Hör du det Holmajävel!
Se till att förvalta detta väl nu. Och om du vinner EM-guld så vill jag se att du tar på dig guldtröjan ("Bloggfrossa is the shit") som jag skickade till dig. Det har du lovat och du är väl en man av heder.

Ha det så kul på barnkalaset. Hälsa farsan.

Din gode vän
/mikebike

15 kommentarer:

Lantliv sa...

Kära Mike!

Vill bara tacka för en fantastisk blogg, du anar inte hur mycket jag skrattat!

Och herr Holm, han är ju som en seriefigur eller nåt...

mikebike sa...

lantliv:

hej och välkommen till oss på bloggfrossa;) det är så roligt varje gång ett nytt namn ger sig till känna.

tack för komplimangen.

Katta sa...

Tänk att fylla 30 och redan ha peakat sitt liv. Han har inget att se fram emot... Nu går det bara nedför...likkistan väntar..

mikebike sa...

katta: hahaha ja faktiskt. det har ju redan börjat gå nedåt. känns det som.

Katta sa...

Till Stefan i 30-årspresent:
Sobril Oxazepam Oxascand Enapharm Oxazepam Alopam Oxazepam Valium Diazepam Xanor Alprazolam Xanor depot Alprazolam Alpralid Alprazolam Temesta Lorazepam Temesta Expidet Lorazepam
Mogadon Nitrazepam Apodorm Nitrazepam Diazepam Stesolid Diazepam Tranxilen Dikaliumklorazepat Iktorivil Klonazepam Flupam Flunitrazepam
Rohypnol

Katta sa...

...och en risperdal till kvällen..och morgonen..och lunch.. och tre panodil suppositorium fast per os in this particular case...

Kimmi sa...

Hmmm...de e någe fel på Holm....

Mamselamsen sa...

Jamen.... VAD är det för fel?

Katta sa...

Vad det är för fel?!?!?!

Guldtröjan i OS
Hela hans attityd
Putröv
Har sin farsa som tränare
Besserwisser (se hans hemsida)

Han är kort sagt jävligt anal!

Anonym sa...

jag vill bara se honom med den tröjjan på.

alltså enbart den tröjjan :D

mikebike sa...

katta: hahaha... snudd på galet;)

kimmi: ahh, låt killen få vara lite glad på sin trettioårsdag;)

mamselamsen: haha nu var du rolig IGEN;)

El pedro: ja du vet han har ju faktiskt lovat... ;)

Emma sa...

Jag har nog inte följt bloggfrossa tillräckligt länge.. Men jag ska säga till mitt försvar att det är en av de få bloggarna jag orkar läsa varje dag. Eller rättare sagt läser fast jag inte orkar. Om du fattar vad jag menar..

Nemo sa...

Synd på nåt vis att inte Staffan Strand kom... det är något plågat över de mannen...åsså liknar han Urban Strand .. som spelade Niklas i Saltkråkan. Kan det vara så att Urban är pappa till Staffan?

Anonym sa...

http://www.oddpig.com/guldreserven/

karlstá sa...

goooo holm!! :D