lördag, maj 06, 2006

Aftonpladder

Alltså. Jag har just suttit och surfat runt lite på Aftonbladet.se. Trots att jag hatar den tidningen så kan jag inte låta bli. Utbudet är tyvärr inte så stort.

Efter att ha scannat rubrikerna fick jag för mig att det var "En ding ding välrld" i nätversion jag hamnat på. Det är inte utan att man börjar undra.

Grilla dig smal:
Lagom till vårvärmen tycks den nya bantningsmetoden vara att grilla. Vem vill inte gå ner i vikt då. Sign me up for a t-bone chefen. Här ska tokbantas.

På samma sida ligger i högermariginalen en smakfullt utvald artikel om en riktigt tjock snubbe. "Han väger lika mycket som fem baby-elefanter" (man undrar vilken femfemma som satte den rubben). Det är aftonbladet for dummies på nåt sätt. Fem babyelefanter säljer mer än en vuxen.

Ett är klart. Killen har tydligen inte grillat på ett tag.

Arg penispatient blev bombman:
Detta är ju nästan för bra för att vara sant. Vilket nyhetsvärde. Artikeln handlar om en 25-årig amerikan (vad annars) som gick till doktorn för att han kände sig liten i brallan. Han vill kitta upp med ett stycke kukförlängning men efter operationen visar det sig att han inte uppnått den önskade "falu-sizen". Han kan inte hantera besvikelsen och skickar ett tackkort i form av brevbombsformat.

Tro lars det. Killen hade ju trots en massiv ekonomisk insats på dicken inte fått pistången levererad. Jag vet själv hur lack jag blir bara jag kommer hem från mataffären och upptäcker att gurkan är mjuk.

Jenny, 24, kan inte hålla sig:
Vem satte ett pumphagel i nacken på den tjejen för att hon skulle outta sitt problem med avföringsinkontinens (analläckage) i kvällspress så utan vidare. Dessutom med bild.

Visst, det är en sjukdom. Man ska inte behöva skämmas. Det är äkert starkt av henne att våga tala öppet om det. Men jag hade fan inte gjort det.

14 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Så där... så han man läst den tidningen. :-)

SixesAndSevens sa...

Analläckage.. hihi.. (Ja, jag är barnslig jag vet..)

Stefan sa...

tja...ngt ska man väl bli känd för...och eftersom riksidiotpriset innehas av silikongömman BB-Linda, så kan man väl få sina 15 sek genom att outta ut röven sin...anything goes liksom;)

Emelie sa...

Wow! När jag började läsa det här inlägget så tänkte jag direkt att "Oj oj oj, apropå detta så MÅSTE jag tipsa Mikebike om den där tjejen som outade sitt analläckage i Aftonbladet! Det var ju helt galet!" men glädjande (?) nog så såg jag 10 sekunder senare att du redan tagit upp detta. Fan, du regerar. :D

Anna Hertzman sa...

Jenny har verkligen mage... hahaha... där fick jag in århundradets sämsta skämt... Bra!

Mjukispolacken sa...

"Jag vet själv hur lack jag blir bara jag kommer hem från mataffären och upptäcker att gurkan är mjuk" hahaha

ET sa...

Argh

mikebike sa...

mamselamsen: japp du kan skippa kvällstidningarna. jag lovar dig att erbjuda lika mycket viktiga nyheter som dem.

Sixandsevens: hahaha ja det är onekligen ett lika roligt ord som det skulle vara djävulsk åkomma

Stefan: hahahahaha ja så kan man ju också se på det. man stör sig ju inte på jenny 24. så jämfört med bb-folket så är hon ett pr-geni.

Emelie: hahaha kul att du lärt känna mig så via bloggen. jag har sagt det innan. de som följer min blogg dagligen känner mig nästan bättre än mina vänner irl.

Herzman: hahahahahaha

Mjukispolacken: jemen det ärju så. tänk då hur lack man skulle bli om man bärker att man gått och handlat sloppy equipment för en halv mille

enioreh sa...

Varför utgår folk direkt från att hon gör det för att bli känd??

Jag tycker det är modigt att våga ge en sjukdom ett ansikte. Särskilt en sjukdom som denna - med tanke på vilken jävla kiss- och bajsfixerad humor folk har. Hon är säkert medveten om att hon kommer få kommentarer och bli skrattad åt.

Hade någon trott att 54-åriga Elsa hade gått ut med en liknande sjukdom i syfte att bli känd? Troligtvis inte. Men är man ung, så är man automatiskt ute efter kändisskap.

"tjejen som bajsar på sig". Jo, det är nog många som är sugna på en liknande titel, va?

mikebike sa...

Enioreh: För sök stava till HUMOR och sedan I R O N I

klart hon inte vill bli känd för detta. men det är galet att gå ut med bild. det är det. hur modig hon än må vara. fan det är väl lite så med alla som är modiga... de är lite mer galna än genomsnittet;)

Säljare sa...

Skönt dock att man kan hypnotisera sig fri från att bajsa på sig! (även detta från aftonbladet)

Mjukispolacken sa...

Ja det e fan jobbigt, gurkan kan man ändå kolla att den är hård i affären...

Batus sa...

är det inte det man får av för mycket analsex?

Anonym sa...

Batus, det borde väl du veta om någon??? ;)