söndag, juni 12, 2005

Spypåsar i papper

Lördagen började dåligt måste jag säga. Pissregn och lågt humör, inte det bästa på en lördag men framåt kvällen artade det sig med grillfest hos några kompisar.

när vi hällt i oss några drinkar ett par öl och lite vin såklart så började de allvarliga och djupa diskussionerna ta vid. Bakfylleminnen och bajs- och spyhistorier haglade. Min kompis berättade att hon hade festat i uddevalla en gång och skulle hem till Göteborg tidigt med bussen dagen därpå. Hon hade redan när hon satte sig på bussen känt att hon mådde alldeles för brunt för att åka 10 mil men tog en chansning. Man ska aldrig ta en chansning när det gäller bakfyllor. Det har jag fått lära mig den hårda vägen vill jag lova...

Iallafall så var hon efter några mil helt kallsvettig och var bara tvungen att spy, med fart också. hon rafsade i väskan och hittade en liten plastpåse, en liten en men bättre än inget och spydde tyst i den. Fyfan vilken ångest. påsen blev helt full och sedan fick hon sitta med den i handen ända till centralen i Göteborg... hahahahahah vilken syn när hon gick av... det lär ju knapast ha sett ut som guldfiskar i den påsen.

Jag kom att tänka på att när flyger så finns det alltid en ficka (aka. bakteriefickan) i sätet framför som innehåller diverse kataloger som tusen personer har fingrat på innan dig. Och så finns det alltid en liten påse ifall man måste kräkas. Det lustiga är att den är gjord i papper. Det har jag aldrig fattat. Varför i Helvete gör man en påse som är avsedd för vomering i papper?

Som om det inte är nog stressande att sitta med folk runt omkring som ska se på när man spyr. sedan är påsen alltid väldigt liten och till sist i papper som vid fukt löser upp sig. Den stressen omöjlig att leva med. de som klarar den utan svåra psykiska efterbörder klarar allt skulle jag säga.

Mitt förslag är att utöka sortimentet i bakteriefickan med en cyanidkapsel, så att alla kan få den självklara valmöjligheten att slippa livslång psykisk plåga med fobier och skit... hmmm, jag ska nog maila luftfartsverket.

3 kommentarer:

johäna sa...

vet en som flög bakfull en gång. EN papperspåse räckte inte.. jikes!

mikebike sa...

hahaha... nä det är ju det jag säger... han fick väl använda piloternas katapultstol efter det va?

californiadreamy sa...

ja vet inte om jag är lättroad i kväll, eller att jag kanske haft en tråkig dag eller kanske på mitt uppehåll (på en månad tror jag) från bloggfrossa, ELLER så är du bara så jävvla rolig!
maohahhahaa