fredag, juni 24, 2005

Midsommar och gapflabb...

Ahh midsommar idag. Ska inte göra nåt speciellt vilket känns både skönt och lite deppigt. Med speciellt menar jag sill, nubbe och havet. Jag vet inte varför men midsommar är en sådan där skitnödig högtid då man förväntas att göra vissa saker. Jag har aldrig riktigt diggat midsommar. Möjligtvis när jag var mellan 14-18 och maximal fylla var det enda som räknades. Det kunde liksom inte gå fel då.

Nu ser det ut att bli lite soft hemma med tänd grill i eftermiddag och några vänner som kommer över. Det blir skönt att slippa åka iväg med Stella (som är trött idag).

GAPFLABBET idag gäller att jag för några bloggar sedan beklagade mig över en viss indisk restaurang här i Göteborg som hade satt i system att när man betalade med kort ta den dubbla summan på kortet och lämna kontanter tillbaka.

Idag står det i GP att "Bombay" som restaurangen heter har förlorat sitt serveringstillstånd och det bästa av allt. De förlorar det på grund av bristande kassarutiner.... MOHAHHAHAHAHAHAHAHAH MOOOHAHAHAHAHAHA... jag kan inte sluta... ibland så får den lilla människan upprättelse när man som minst förväntar sig det...

Jag ska nog ha chicken tikka istället för matjessill idag... mmm, det är det bästa!

2 kommentarer:

Hallis sa...

Hahaha! Banne mig om inte gudarna ler med dig istället för åt dig för en gångs skull!

joel sa...

Serve Chef Style delicious Indian Cuisine to your family and friends.
Everyone will be shocked at your success in this culinary art of cooking.
Learn the secrets of Professional cooking from these 5 Star Chefs.
indian cooking
For all Indian food lovers.