fredag, juni 10, 2005

Bloggarn!

Jaha ja. Då verkar man ha skaffat sig en blogg då. Känner mig nästan lite mallig måste jag erkänna. För att inte säga modern. Nästan lite uppe i smöret nu med fru, barn, hund och en egen fräsig blogg.

Alla har fan en blogg nu för tiden. Det kände jag att jag också ville. Lustigt nog hade jag inte en aning om vad en blogg var förrän för ett par veckor sedan . Jobbar man med internet bör man veta vissa saker och bloggar verkar tillhöra det man ska känna till. En kille på kontoret frågade mig för en månad sedan om jag inte skulle skaffa en egen blogg. "Nä", sa jag bara och utvecklade det inte vidare. Jag höll på att bli tokig av allt jävla bloggsnack och äntligen har jag fattat. Det känns rätt gött att ha ett ställe där man kan skriva av sig lite. Ventilera lite om viktiga och mindre viktiga saker.

Nu ska jag hem och slacka järnet. Dorro (fru) och Stella (dotter) hälsar på släktingar Borås... hahaha vilken jävla stad. Då blir det takeaway thaifoder och kallingar på soffan för en mikebike.

2 kommentarer:

Stefan sa...

smutt att ngn kommenterar på ens första post va...kallingar på soffan. man måste ha pungkulor för att förstå storheten i det ;)

Anonym sa...

sure...