torsdag, mars 29, 2018

Langos-Kenta

Kul det här med Kent Ekeroth ändå. Han "flyttar för att slippa idioterna i dårhuset Sverige". Det är så ironiskt att det inte ens blir kul att skoja om. Det är måhända hans bottenlösa självhat som gör att han helt självmant väljer att bli exakt det han hatar mest i hela världen. En riktig invandrare. I Ungern dessutom. *Fniss*. Ett land som är så öppet malliga över sin fientlighet gentemot icke-ungrare. Hans officiella motivering: För att de inte tar emot invandrare (?). Den inofficiella sanningen: Det bästa stället att leva ut sin perverterade langos-craving på.

Yummy yummy i Ekeroths tummy.

Skämt åsido. Det är väl knappast en skräll att en gammal flensost som Kenta efter en enklare asyl-shoppingrunda väljer att ta sitt pick och pack för att öppna ny låda i Europas mest osympatiska land. Ungern är ju som klippt och skuret för gamla nazister. Och så blir det ju en nästan rörande fin reunion för det gamla järn(rörs)gänget eftersom Erik Almqvist var en sådan early adopter som har gjort Budapest till nån slags helig fata morgana för utstötta människor i den bruna sektorn. Grattis Ungern. Not. Vilken jävla dunder-nitlott till invandrare de har släppt in i självaste vardagsrummet.

Ser lite fram emot att grävsugna murvlar ska rapportera om Kents "snyltande" framfart i det ungerska systemet, men samtidigt så väldigt jävla skönt att slippa se hans lilla sura och fnasiga nylle i media gällande något som rör svensk inrikespolitik framöver.

Se så. Se till att självdeportera dig snarast nu Kent. Det lär nämligen finnas fyrtiotusen miljarder ton langos att upptäcka i Budapest. Minst.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Utmärkt!

Anna sa...

Hoppas han tappar passet i Pest och inte kommer tillbska!

mikebike sa...

Anonym: kul!

Anna: verkligen. Då kan han tillbringa resten av sina dagar med att bada med och manhandlas av stränga ungerska gubbjävlar.

Z sa...

det är så jävla deppigt.

adde sa...

Ska han invandra till Ungern för att de inte tar emot invandrare? Uh, jag får huvudvärk.

Oscar Fernandez sa...

I'm obliged for the blog article. Really Cool

Clipping Path Service sa...

I enjoyed reading your post thanks for sharing it

Mobile app development company in Canada sa...

A Professional mobile app development Canada company offering Android & iOS app development services. I like its sharing. Thanks you

The Corporate Gift sa...

Thank you so much for sharing such an amazing blog. Visit The Corporate Gift for Corporate Diwali Gift and Corporate Gift Supplier in Delhi, India.
Corporate Diwali Gift

Gribety Detective India sa...

Thanks for this awesome blog. Gribetydetectiveindia provide Best Detective Agency in Jaipur.
Best Detective Agency in Jaipur

Mobile App Development Company in Delhi sa...

Thank for very nice this sharing.

App Developers in Bangalore sa...

Thank you very nice sharing.