tisdag, augusti 31, 2010

Sillen fast i tågkaoset!

Bara så ni vet. Leffe Silbersky har nu fått smaka på SJ:s kalla fist. Det gillar han inte. Tågförseningar. Han är arg. Han är fullkomligt rasande. Så arg att bistrokaffet och renklämman sprutar ur munnen på honom när han pratar med kvällspressreportern. Det här ska de få fan för SJ. Det första uppdraget han kommer att tacka nej till blir när en SJ-anställd behöver hans hjälp.

Bra jobbat Expressen. Högintressant.

7 kommentarer:

Magnus sa...

Man kan ju alltid hoppas att han hamnade i en vagn med några av alla de kvinnor (eller anhöriga till dem) vars sexuella beteende han slentrianmässigt smutskastat i de rättegångar där han haft manliga målsägare... Hade nog varit kul när det börjat bli varmt.

Sedan vet ju alla att Leffe Boy aldrig tackar nej till ett knäck som är juridiskt intressant (på ren svenska: med hög mediebevakning) så han kommer aldrig att leva upp till det hotet/löftet

Go gôbbe från Götet sa...

Oerhört kort, kärnfull och intressant artikel med lite katastrofkänsla. "Men vi får ingen information som sagt. Jag vet ingenting."
Som Expressen brukar skriva: "Vet du nå't mer? Ring oss!"
Jag kan riktigt se hur bistrokaffet och renklämman sprutar på väggarna . . . hahaha!

mikebike sa...

Nä leffe har inga skrupler. Nån ska ju vara sån också.

Go göbbe: hahaha, ja det var skönt att han fick komma till tals.

puttelito sa...

När Sibbe åtar sig ett fall då vet man att det är sliskigt och att den anklagade är till 100% skyldig.

Magnus Ivarsson sa...

hehe, jag satt på ett av de där tågen som fastnade. Inget fel på informationen - det tar en stund att få ut folk på obygden och trassla ut ett tåg ur ett nystan med kontaktledningar. De skötte situationen klockrent på vår sida.

Sedan kan även jag ha åsikter om att dessa störningar sker för tätt (tre bara igår) men man skall nog klaga på rätt sak.

/Magnus

adde sa...

Äsch, den gubben är ju så mediakåt att Carolina Gynning framstår som skygg.

Sofia sa...

Journalisten heter Diamant i förnamn. Fräsigt.