onsdag, augusti 18, 2010

Kontrollbeställning godkänd

Efter några dagars mailkonversation hade jag då äntligen fått ett löfte om bättring på flurrfronten. Det var en tyst spänning i bilen när vi svängde in på McDriven för att lägga en välriktad beställning på två McFlurry med Daim och kolasås. Redan vid första lucka kände jag hur luften tätnade och när vi kom till lucka två dröjde det en stund. Det skapade en kluven känsla. Dels var det bra för att det kanske innebar att de gjorde sitt förbannade jobb och flurrade grundligt. Men det kunde ju också innebära att de tog sig tid att specialbehandla vår beställning. Jag hade ju ändå annonserat mitt stickprov rätt hårt.

Jag tyckte mig fånga en lite finurlig blick från tjejen i kassan. J styrde bilen cirka 30 meter rakt föröver till en ledig parkeringsficka. Vi stängde av motorn men lät radion vara på eftersom det var en rolig intervju med Patrik Sjöberg. Hetsigt slet vi upp locken på våra bägare och möttes så av den här synen:

Perfekt! Mitt engagemang hade alltså gett resultat. Jag var så mallig att det nästan kom en tår. Jag kände hur hjälten inom mig kved av välbehag och jag kunde nästan höra musiken från Armageddon, när de kommer tillbaka till jorden och den lille sonen springer rakt in i sin faders famn. Jävlar i min lilla låda. Jag hade gjort det. Som David och Goliat.

Men snart kom sansen. Jag insåg att det finns många flurrmaskiner i landet som står och väntar på att få snurra glassen fin, men som inte blir sedda. Som ett ensamt barn på skolgården. Så kan vi inte ha det. Så nu behöver jag er hjälp att se till att varenda liten burgarflippare i det här jävla landet ser till att kamma luggen och fatta grejen med flurrning.

Jag ska banne mig skapa en Facebookgrupp. Lova att gå med när jag postar adressen. Tillsammans kan vi få ett slut på fusket.

14 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Jag lovar, på heder och samvete att gå med och jag lovar att beställa en McFlurry nästa gång jag har chansen. Rapport kommer.

http://catiiis.blogg.se sa...

Alltid redo!

Ska göra mitt bästa för flurrmaskinernas självkänsla!!

Anonym sa...

Jag beställer en, eller ett par, jag med!

Mina första blir det. Är inte så intresserad egentligen av glass med diverse jox i. Godare utan jox, är min ödmjuka tanke.

Men nu jävlar! Jag beställer. För de ensamma flurrmaskinernas skull. För din skull. Jag rapporterar resultat.

Burgschki sa...

I hope you washed your ass this morning, it’s about to be kissed by a king.

tmw sa...

Jag lovar också att beställa en. Imorgon.

Burgschki sa...

asså verkligen, jag hoppas du hajar referensen o inte får för dig att jag är sjuk i huvet.

Frida sa...

Det är skönt att någon har tagit tag i det här. Jag insåg inte förrän nu, att jag har låtit bli att beställa flurryn de senaste åren, enbart för att de aldrig flurrade den... så nu jävlar, blir det flurr-comeback. Tack!

Jo tjena sa...

Lätt att jag ska. Lovar att rapportera efteråt!

Anonymänsålänge sa...

Haha, på köpet får du namnen på alla dina läsare! Men inte mig emot, för ett gott syfte ställer jag gärna upp med både namn och ett löfte om diverse stickprov västsverige runt. :)

Anonym sa...

Beställde en i Partille igår.
Den var INTE flurrad.

Anonym sa...

Grattis Mike! Kampen mot Det Oflurrade börjar ge resultat. Jag ser numera litet ljusare på framtiden... :-)

/ Sladden.

signe sa...

jag förstår fullständigt din upprördhet om flurrandet...
Jag har TYVÄRR arbetat pyttelite på donken nu i sommar, och jag har inte oflurrat en enda glass vill jag ändå säga.

Hatar att flurra sa...

Jag jobbar på Donken i Mellbystrand. Vi fick en mailing från chefen som sa att flurrning var inte ett tillval. Nu flurrar vi alltid. samt skickar med en extra "present" i glassen.

Smaklig måltid

Stina sa...

Hej Mike!
Som tack för ditt engagemang skulle jag vilja skicka ett par kuponger på McFlurry med posten. Återkom med din adress till oss på McSvar så fixar vi det! Trevlig helg!
/Stina, McDonald's Kundservice McSvar