fredag, augusti 27, 2010

I krig och kärlek...

Med tanke på vilka nötskal som sitter i Sverigedemokraterna så är jag såklart inte över hur låg nivå deras retorik är på i sin valfilm. Rent löjeväckande fulgrepp såklart. Men samtidigt knyter det sig lite i magen. Det har nog aldrig varit lättare att dra paralleller till hatpropagandan i 30-talets nazityskland än nu. Sådan öppen rasism har vi väl inte sett inom politiken sedan Bert och Ian staplade backar och tokade sig på torgmöten runt om i landet.

Sverigedemokraterna vill inte uppge vilken byrå som hjälpt dem att ta fram skiten. Nä, det är nog bäst det, men snart kommer det att läcka ut vare sig de vill eller inte, och då hoppas jag av hela mitt hjärta att kunderna flyr och att byrån går omkull. Rätt ner i rännstenen. Visst, reklam kan vara smutsigt, men det måste ju finnas gränser.

19 kommentarer:

Andreas i Stockholm sa...

Kan vi inte starta en insamling till hittelön åt den som först avslöjar byrån som står bakom denna bruna propaganda? Jag lägger gladeligen en hundring eller två i potten.

Andreas i Stockholm sa...

Kan vi inte starta en insamling till hittelön åt den som först avslöjar byrån som står bakom denna bruna propaganda? Jag lägger gladeligen en hundring eller två i potten.

Andreas i Stockholm sa...

Jag vann! http://www.resume.se/nyheter/2010/08/27/sr-reporter-bakom-sd-filme/

Anonym sa...

Hur ser (invandrar)kvinnorna i filmen ut?

Jag undrar om inte den filmen är tillräckligt underlag för ett åtal om "hets mot folkgrupp"?

Fast det kanske man bör undvika - det kör ju redan offerkortet eftersom TV4 (OBS: inte "public service") vägrar att visa filmen...

Ska vi tippa på att det kommer att dyka upp ett par dussin anonyma plattnackar som kommenterar det här inlägget också?

Andreas i Stockholm sa...

Fy fan... den killen satt på vårt företagskollektiv tidigare... honom har jag käkat fredagsfrukostar och druckit afterworköl med... jag mår lite illa nu.

PS: Ursäkta dubbelpostningen tidigare.

Anonym sa...

mrarboc sa...
Hur ser (invandrar

Vadå invandrarkvinnor?, de är svenskar. Rasist!!

Mr. C sa...

"...men det måste ju finnas gränser."

..eh?

niklas sa...

Du har rätt mr Frossa, det borde helt klart finnas betydligt mer gränser inom reklammakeriet.

Andrea sa...

Fy fan... Har inte så mycket mer att säga.

Anonym sa...

@Anonym 4:36

Ehhhhhhh?

Anonym sa...

Kom igen Mike.

Den som kan göra reklam för sådant skit kan ju uppenbarligen ta på sig ALLA uppdrag. Jag vill ha dem!


Man får väl anta att kunden SD står för budskapet mm.

Man blir ju glad av att se hur illa de vill framställa sig själva.-Luca

ASW sa...

Alltså jag sitter och kollar på Finnkampen. Vilka ska springa långdistans om SD får igenom sin politik? Fast Isabella Andersson kanske inte klassas som invandrare då hon är gift med en svensk? Sen har jag inte riktigt fattat... Danskar och finnar räknas inte som invandrare av SD eller hur är det? Det är bara terroristerna från mellanöstern som är farliga? De är de som ställer till det? Någon som är insatt i SD's tankar får gärna svara.

ASW sa...

Betnér säger det så jävla bra för övrigt. Mannen har ju också slaktat SD ganska rejält i sin blogg han e grym
http://www.youtube.com/watch?v=9y8J36qMSJU

hanna sa...

SÅ SJUKT! Fan, SD är verkligen ett parti helt uppbyggt av muppar. SERIÖST! hur kan nån se den där videon och påstå att SD inte är rasister?!

adde sa...

Tanken är alltså att om man inte gillar det här med burka på kvinnor ska man rösta på SD. Där drar dom allt på rätt lätta växlar. Jag tror att väldigt många i Sverige har svårt för det här med burka, men det är ju riktigt lågt att koppla det till invandringspolitik i stort.

Skitstövlar är dom, SD!

Harvest sa...

Jag tänker rösta samma som ninjorna. Ninjor är coola. Förstår dock inte varför de inte bara knivade ner alla och tog pengarna.

Anonym sa...

Sd är faktiskt Sveriges mest PRO jude parti kanske man Inge kan tro ( googla Kent o Ted ekeroth som är med i toppen av partiet )

däremot är dom ju sjukt islamfientliga

InutiBurkan sa...

Ja, för burka kvinnor föder ju bara massa barn och lever på bidrag. De använde ju sina barnvagnar som vapen för att ta sig förbi den stackars pensionären, det är ju det barnen i slutändan är. Vapen för att Islamisera hela västvärlden.

Prova att byta ut de burkaklädda kvinnorna mot ortodoxa judar med sina krullflätor och hela paketet. Undra hur det hade känts då... hade det fortfarande inte varit ett lagbrott?

Jag, Lobelia sa...

Helt ärligt??? Riktigt otäck. Fast jag tycker gott att 4an kunde visat den så mänskor kunde få se hur j-a korkade de är. Nu får de små puckona offerrollen de så gärna vill ha. Precis som du så fattar jag inte vem som röstar på dem, men vi får inte glömma att populism och syndabockspolitik funkat förr hos dem som vägrar se sitt eget ansvar för sitt eget liv. SD i riksdagen är det absolut värsta scenariot.