måndag, augusti 16, 2010

Back in bee

Då var man tillbaka från sommaren. Det känns för jävligt och bra på samma gång. Som några säkert märkt har jag spenderat sommaren i internets stenålder. En radioskugga större än Hallandsåsen. Det har i princip varit omöjligt att blogga. Men nu är jag tillbaks igen (hej), med ett något stukad läsarantal. Jag har saknat er. Hoppas ni har saknat mig med. Lite i alla fall. Sommaren gör mig alltid smärtsamt påmind om hur skör vår bloggvänskap är.

Men nu jävlar ska det bli ordning på torpet, som det brukar heta. Jag skiter i att svara på alla kommentarer på de senaste inläggen. Jag börjar blogga direkt istället och kör därifrån.

Min sommar har varit fin. Har gjort allt det där man ska. Men jag har inte bara suttit på händerna. Nänä. Till mitt stora förtret upptäckte jag att McDonalds i Mellbystrand/Laholm hade slappat till sig med flurrningen så trots min sorgligt svaga uppkoppling har jag tagit upp kampen för att göra dem lite bättre. Och jag har lyckats. Jag vann. Jag ska berätta allt imorgon.

Vi avslutade semestern med att gå på Way Out West. Det var bra. Bäst var Local Natives, The National, Mumford & sons, M.I.A och Håkan Hellström (faktiskt).

Men nu är jag tillbaka. Ska bara koppla in hjärnan. Sedan kör vi.

20 kommentarer:

. sa...

De flurrar ej i Stenungsund heller

mikebike sa...

haha. fan vad snabb du är då. jaså de jävlarna. jaja. no rest for the wicked. jag har en plan... wait and see jennie.

Burgschki sa...

jag är så avundsjuk påatt du sett mia. jag o min kille har en parcrush på henne.

mikebike sa...

Burgschki: Mmm. vet du, nu ska jag erkänna att jag aldrig sett henne innan och gick med mest för att J ville gå. Sedan visade det sig vara så jävla koolt att "skjorta stod rakt ut" så att säga. MEN. Jag tjatade om att jag inte ville missa XX så efter 45 minuter pinnade vi iväg till en säkerligen jättebra spelning. men fan vad den inte kunde mäta sig med MIA just då. Om jag får chans att se henne igen kommer jag inte missa en sekund.

Mikaela sa...

inte heller på hornsgatan i sthlm flurrar de. mkt upprörande.

Cattis sa...

Välkommen tillbaka .-)

Go gôbbe från Götet sa...

Jodå, saknat men inte förväntat mig något. Ser lite här och där i bloggvärlden att bloggläsare ger semestrande bloggare dåligt samvete för att de inte bloggar lika frekvent som vanligt . . .
F-n, låt grabben va', han har semester!!
För övrigt väntar jag med stor iver på flurryskandal da capo. Berätta, berätta . . .

Johan Majorna sa...

Välkommen tillbaka. Du är efterlängtad.

mia sa...

Välkommen tebaks! Gjorde själv min första arbetsdag igår efter semestern. Alltid lika ångestladdat. Men nu är den gjord som sakt. Det betyder också att jag kommer att ha tid att läsa din blogg varje dag :))

adde sa...

Bra att du laddat batterierna, när julen står för dörren kommer ingen längre att minnas vem Janne Josefsson är.

Kim sa...

Välkommen tillbaka! Följt din blogg i flera år men aldrig kommenterat. Tills nu. Detta pga av jag misstänker att jag såg dig i toakön på wow, iklädd din fötjusande katt/klaviatur-tischa. Tänkte att det finns väl rimligtvis inte fler än en sådan i denna stad...

mikebike sa...

Mikaela: Jag ska lägga ut mailkonversationen. Sedan borde du kontakta dem och kräva samma sak där. om tillräckligt många visar civilkurage kan vi göra dem bättre. fostra dem :)

Cattis: men tack hörru :)

go göbbe: tack. ah jag har inte fått dåligt samvete, men det är skönt att ha uppkoppling igen.

johan: tackar tackar. Har du hållt fortet medan jag varit borta? allt verkar vara i sin ordning tycker jag :)

Mia: stackars dig. jag ska vara hgemma till efter nyår. bra att du kan läsa varje dag. det blir jag glad för.

adde: haha nä låt janne ta hand om valstugorna så tar jag hand om de lite trixigare svinerierna här i samhället :)

Kim: haha ja det kan stämma. på lördagen då antar jag. visst var den smäcker, tröjan? vem är du förresten?

Burgschki sa...

Nu blir jag mer övertygad om att jag .måste.se.henne. Hoppas hon kommer till Berlin snart.

mikebike sa...

burg: kommer hon till berlin åker vi till berlin igen!

Lida sa...

Halleluja, he's back! Ordningen är återställd, och jag är ju som bekant vän av ordning.

Burgschki sa...

Jag googlade. 17 November har hon en konsert i Berlin. Inte alltför långt ifrån Prenzlberg där jag bor nu.

http://www.eventim.de/cgi-bin/tickets.html?fun=erdetail&doc=erdetaila&includeOnlybookable=true&erid=477182&affiliate=GMD&DCMP=KAC-GM_gAdW_Eve&referer_info=SEM_tour%20mia&attr=tour%20mia

Kim sa...

Jag är bara en vanlig smygläsande majornabo. Tyckte jag kände igen tischan (för övrigt helt vansinnig) och kopplade ihop den med dig ett tag senare. Så då var jag ju tvungen att fråga :)

trasslig sa...

MEH! Jag var ju i Götlaborg på Way Out West och önskade, som det gamla fan jag är (har aldrig vågat kommentera dock) av hela mitt hjärta att få se dig (skulle visserligen bli lite svårt pga att jag inte vet hur du ser ut men kunde ju alltid hoppas på att du skulle ha keybord cats-tishan) men intalade mig att du var hemma med kids och spelade Mario Cart. Och så visar det sig att vi var på prick samma spelningar. Världen. Liten. I efterhand så får du här en virtuell IRL-hälsning: Hej jag har läst din blogg sen Netto-inlägget och jag tycker att du är så himla bra.

trasslig sa...

Och nu läser jag att du HADE katterna på bringan! Vafan! Världen fuckar mig.

mikebike sa...

trasslig: haha ja fan, världen är liten. jag var nog ensam om katt-tröjan så då hade du nog känt igen mig. läskig tanke men kul på samma gång. :)