torsdag, november 05, 2009

Köttgille

Lade just märke till att Rysslands favorittorrfoder bär det smått perversa namnet "Köttgille". Vilket vidrigt namn. Då avnjöt jag ändå en röd böf på böfhuset på lunchen igår. Jag skulle ändå aldrig använda ordet köttffest. Än mindre gille. Gille är något som Roffe och Carita" håller i. Välkommen på ett rejält köttgille i gillestugan. Dricka lite hembränt i hemmabaren och dämpa det värsta köttsuget mellan panelinklädda väggar.

Katter tror gärna att de har stil och finess. Det har de inte.

10 kommentarer:

Ivana sa...

Det är ju inte katternas fel att torrfoderfolket i Ryssland har snuskiga hjärnor, skyll inte på de oskyldiga stackarna...

Kitty sa...

De andra namnen i serien är ju inte så mycket bättre. Kalaskyckling. Fiskfest. Räkfrossa. Personligen tycker jag det är trist att de inte fortsatte med allitterationerna (men självklart kommer jag inte på nåt exempel. Jag skyller på att det är tidigt som fan).

Arga Mannen sa...

Allvarligt, jag associerar annorlunda än så på ordet "köttgille". Typ swingerparty hos Maggan och Johnny. Brr...

30+ sa...

Min gamle far är med i såna där märkliga gubbsammanslutningar. Rotary, Odd Fellow och Fan och hans moster. Där brukar de ganska ofta ha "gillen" av olika slag. Antagligen går de mest ut på att de sitter med roliga hattar och reciterar konstiga texter som en ursäkt för att få dricka sprit utan att frun är med.

30+ sa...

Arga mannen: Swingerparty som är så trevligt?!

Gustaf sa...

Hade katten själv fått välja hade det __inte__ blivit Whiskas. Då hade den ätit dig ur huset med gåslever, ostron och tryffel varje dag. Det är du som köper torrfoder åt stackarn, inte han som saknar stil. Har han det inte redan svårt nog, Ryssland Punglös? ;)

redbanner sa...

...och efter Rolf och Caritas köttgille blir det partnerbyte.

Fortfarande lycklig sa...

Kastrerade hankatter har ingen stil alls. De äter vad som helst, var som helst. T ex från golvet uppsopat torrfoder som ligger kvar i skyffeln. Tillsammans med dammråttor och torra löv. Yammi.

LillaGrå sa...

Haha. Känner ett par Roffe och Carita... som överensstämmer på beskrivning.

Lauren sa...

Inga funderingar på att återuppta Böf-bloggen?? Ruskigt underhållande :D