torsdag, september 25, 2008

Väderangelägenheter

Appropå SVT:s väderfleppon har Aftonbladet gjort det faktum att krullot Pererik har klippt sig till en allmän angelägenhet. Jättebra. Det tycker jag är fint. Och så viktigt.

Det dödas och våldtas i parti och minut runt omkring i världen, politiska och ekonomiska kriser avlöser varandra, för att inte tala om alla väderrelaterade katastrofer som ödelägger miljö och liv. Men vem orkar bry sig. Det är ett sånt jävla jidder att man blir trött bara man öppnar ögonen.

Då är det skönt att veta att vi svenskar alltid har våra kära meterologers liv att vältra oss i.

Imorgon kanske vi får ta del av tycka till när Pär Holmgren pratar om sin intimhygien och passar på att visa upp sin nya kuktrimmning. På lördag blir det mittuppslag med Per Stenborgs bilder från semestern i Årjäng och jag kan verkligen knappt bärga mig tills det är dags för ett saftigt hemma hos-reportage hos familjen Holmberg och Pers goda recept på gazpacho.

5 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Väldigt roligt det där. Pär Holmgren är bäst. Kolla här: http://www.spriddaskurars.com/ samt här: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=11190&a=158211

mikebike sa...

Miss Muffin: Tack för tipsen, ska kolla genast!

Caravaggio sa...

Aftonbladet är såna jävla freaks. Läste du denna storyn som dom tydligen sålde till CNN, Al Jazeera och BBC bara minuter efter att den publicerats? http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3354823.ab

Nonsensakuten sa...

Glöm inte när tjocka Helen visar sin nya uppsättning bikinis i laxrosa!

Mo sa...

Men, den där frillan var ju helt sinnessjuk på riktigt. Det är ju fullkomligt obegripligt att folk går runt sådär. För att inte tala om att ha tillåtelse att visa sig i TV. Världen är insane helt enkelt.