torsdag, september 11, 2008

Jävla jävla E-type!

Näe... jag kan fan inte släppa det här med E-Type. Att det där långhåriga rövhålet faktiskt kunde med att jämra sig över att kids på skolorna runt om i landet skulle börja tycka att han är en sellout. Först var jag bara i chock. Nu är jag förbannad. Jag skiter i att biffen är löst och att alla är happy pappy igen. Nu är han med i min svarta bok.

Åhh buhuuu! Lipa lipa lipa... Jag vill inte bli kallad sellout. Jag har bara byggt hela min karriär på att trycka ut en massa techno för lågstadiebarn. Egentligen är jag en riktigt tuff Hårdrockare. Det är jag faktiskt. Titta bara, jag går ju runt i def leppard-tisha och dessutom är jag dödspolare med den tuffaste dvärgen i ett par skinnbrallor, Mickey D. Technoskiten gör jag bara för pengar. Det är hårdrocken som ligger mig närmast... yada yada yada...

Är det inte typ exakt det som är själva definitionen på en gruvligt stor jävla S-E-L-L-O-U-T?

Jag bara undrar alltså.

26 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Jo.

mikebike sa...

abbes pappa: tack abbes pappa!!

J sa...

Jag älskar din blogg.
(Helt sant).

kongo sa...

Alltså, har inte könsordsfrekvensen på din blogg ökat dramatiskt på sistone? Jag har inget emot det, men finns det en förklaring?

Anjo sa...

E-type är, vid närmare eftertanke, en viktig del i vår stolta tradition av bra musik. Fullt i klass med Hjalle & Heavy, Ronny å Ragge och Nic & the family...

Aftonhoran sa...

...och så vill killen bygga upp ett helt vikingasamhälle.

Martin Eriksson sa...

(i monoton, digitaliserad röst)käften-på-dig-jävla-mikebike--sluta-mobba-mig-ditt-as--varför-hålla-på-att-trycka--ner-nån-med-så-mycket-kredd--jag-har-faktiskt-till-och-med--suttit-med-i-moderådet--kommer-du-göra-dig-lustig--över-hur-det-lätt-kan-ses--som-en-ren-definition--av-begreppet-ironi?

Jo tjena sa...

Skrattade så att jag fick ont i magen igår när jag läste på Aftonbladets text -tv att E- Type förväntar sig en "fet kärra med pengar" som kompensation från Max.

mikebike sa...

J: det tycker jag är skitbra.

Kongo: jo det är möjligt. allt går i vågor. Ibland gillar jag att slänga mig med könsord och ibland inte.

anjo: Ja du är nåt på spåren minsann.

aftonhoran: haha ja han är för härlig.

fet kärra med pengar... hahaha det var roligt sagt.

emster sa...

Jo, skicka in defintitionen till NE!

Och om de ratar dig så kan man ju alltid wikipedia det...

Anonym sa...

kongo: Rövhål faller väl endast delvis under kategorin könsord? Den primära funktionen har ju trots allt ganska lite med reproducering att göra.

KARLAVAGNEN sa...

Har du inga åsikter om Pirate Bay istället?

Anonym sa...

Om någon ville köpa den skit jag skriver skulle jag också sälja den.

Däremot förstår jag att E-type blir sur när hans låt ändras om han inte blivit tillfrågad. Det djävla amtörmässigt och helt ett helt onödigt misstag.

-Luca

mikebike sa...

emster: ahh ingen dum idé.

anonym: njae, rövhål är väl egentligen inte alls ett könsord.

karlavagnen: näe faktiskt inte. nåt speciellt du tänkte på.

Luca: låter som att du är i musikbranschen på något sätt.

Anonym sa...

Märkligt att många tror att E-Types musik(?!) är techno. Blöjpop är rätta ordet. Techno har inget med E-Type att göra.

Kalabalik sa...

Okej, E-type suger hårt.
Men för bövelen, sluta säg techno åt allting som är elektroniskt.

Lyssna och lär:
http://home.brikks.com/xenophex/det_aer_inte_techno.html

Fjompiga jävla analpoplåtar som etypen klämmer ur sig är fan inte techno på en fläck.

caroline sa...

många verkar gilla dig mike. men jag älskar mike mest. i know it. läckerbit han e. alla mina kompisar i klassen jag visat bloggen har tykt att han e superduperkul och tror oxå han e snygg. men d e jag som paxa han först!! dock så gillar jag danny. men d gör inget att du sagt taskiga grejer om han. danny e stark han me. fast du e nog snyggast. kan du med sjunga? gillar du jason mraz? hans låt vill jag ha när jag gifter mig. synd att du e upptagen. får lust att sätta tänderna i dig ju!! kraaaaaaaaaaaaaaam

Fräcka Fröken sa...

Har aldrig reflekterat över saken på det sättet, men naturligtvis har du rätt!

Anonym sa...

Sen när blev det tufft att vara hårdrockare? En medianhardrocker är ju - trots den uppenbara förnekelsefasen - bara en smaklös, krallig fjolla klädd i svart bomull som haft det dåliga omdömet att inte våga komma ut i tid.

Maria sa...

Vilken 43åring säger ens orden att han "blivit knullad"? eeehrm...

Anonym sa...

Gidoverit, nu blev du ju så där kissnödigt indignerad som han hoppades att hans medieutspel skulle få folk att bli. Första gången hans låt spelades på TV på ett bra tag och så toppar han såhär.
Caroline, jag tror inte du finns på riktigt.

Gustav sa...

Det roliga med det hela tycker jag var att han inte ville göra en dogge(som har fan så mycket mer cred än vad E-Tajp någonsin kommer att uppbringa) utan istället gjorde en Rosing istället, dvs lipa ut i Aftonbladet, kändisarnas egna lilla port till verkligheten.Jag undrar dessutom om det var samma reporter och fotograf som var hemma hos L.Honkanen och scoopade.

Moto-Mike sa...

Jag vill att E-type fastnar med sina pervolockar i brunnen på en jacuzzi och drunknar.

Caravaggio sa...

Jag blir bara trött när jag hör namnet E-type. Rätt mycket har så klart med honom att göra men en hel del av mig drar också en stor suck över att han har nåt framgång med sina usla "verk".

Förresten så jobbade en kompis till mig i en videobutik där en Martin Eriksson var två veckor sen med att lämna tillbaka en film från topplistan så min kompis ringde upp honom för att säga till på skarpen men kom av sig lite när killen i andra ändan svarade "ja, det är E-type".

jonnypuma1@hotmail.com sa...

ja vilket stolpskott den mannen är han får ju till och med SCOOTER att se bra ut .såg han en gång på le garage sthlm bästaste house klubb ever och han såg så ledsen ut ,det lilla miffot blev inte glad av schweingrym perfektmixad house muzak!? wtf !? kiss my shiny metal ass! Dilbas syrra har ju alltid varit ryggraden i hela projektet också.och folk lackar på von holschtein i kulturrådet?
men etype i skönhetsrydet går tydligen bra!?" Ööööhööh ja vet! tjänk ojm mjan skulle bjygga en vjikinga by på kjunliga djuuurgården!?"dutti e-jtjajp!torka bort dräglet!

Fredrik sa...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article3313737.ab

Snälla Mike. "FINISH HIM"