tisdag, februari 06, 2007

Outsiders

Kollade på femmans egen missfostercirkus igår.

Programmet Outsiders kallas internt för "dokumentärserie om människor med annorunda livsstilar". No shit. Sanningen är att det är ett förtäckt frosseri i koncentrerat vansinne. Det är inte ens kul. Igår hette det rafflande nog "Kärlekens slavar" och handlade om olika personer som får det att kittla till i brallan av att dominera eller bli dominerade i olika former. Läckert.

Människorna som var med och outtade sina mest störda sidor tog någon form av pris. Helt klart.

Jag höll på att fixa mat när jag hörde speakerrösten föklara att det här minsann är Ola, 61 och han rådiggar sin hobby - att vara slav. Det lät så muppigt att jag höll på att svälja tungan. Jag var tvungen att avbryta allt jag höll på med för att sätta mig och glo med öppen mun på dårarna. Sånt vill man ju inte missa liksom.

Jag förväntade mig det värsta. Jag förväntade mig lack och läder, oxpiskor, kedjor, gagballs, nitar och en masssa annan vriden skit, men det blev fanimej ännu värre. Man tror ju att sånt här ska utspela sig i nån otäck fuktig källarlokal med burar och stupstock dessutom. Icke.

På bilden ser man en riktigt svennig gubbjävel. Han bär chinos, keps och en rygga när han anländer till sin härskarinna. Damen i fråga är en något butchig men löjligt vanlig radhusmadame med en grov motbjudande Mölndalsdialekt och ett typexempel på standard 1A-hem. Inte en endaste bring-out-the gimp-vibb.

Väl inne kopplar hon på honom ett läderhalsband och jag tänkte att shit, nu bryter helvetet lös, denna gubben kommer få så mycket pisk va. Men det enda som händer är att kärringen drar en muntlig todolista, förklarar att hon vill ha disken gjord, golven dammsugna och hyllorna dammade. Gubben svarar hela tiden med debilt röstläge att det ska han göra och upprepar "my lady" otaliga gånger i varenda replik. Jag blev förbannad bara av att höra hur efterblivet inläst det lät.

När gubben stod och diskade satt kärringen och läste veckotidningar i ett annat rum. Efter en stund kom hon och kollade status. Gnällde lite misssnöjt men inte på långa vägar så misssnöjt att det skulle vankas prygel. Nej då. När gubbjävlen storstädat i vad jag upplever som timtal så "råkar" han dabba sig och tappar ut en skål med ultratacky prydnadskörsbär.

Då förklarar tanten strävt och ungefär lika inlevelsefullt som man kan tänka sig att det skulle låta ifall migrationsverksanställda satte upp en Shakespearepjäs att nu blir det bestraffning. Det kan inte bli tal om nåt annat. Vår flanellskjortebeklädda vän får dra ner brallorna och ta emot några lösa rapp med ridpiskan. Thats it. Klimax.

Jag satt som förstelnad i chock. För att det var så obegripligt dumt alltihop. Dumt dumt, dumt...

Jag menar vad var dealen egentligen? Gubben kom dit och ville bli förnedrad, hunsad och nertryckt men vad får han. Han får städa diska och feja i timmar och när han precis ska till att få skörda frukten av sitt slit, få duktigt mycket bonk. Ja då får han ett par lösa rapp som tack och sedan är det baj-baj för den gången.

Fy vad snopet, tänkte jag.

Bortsett från de där löjliga stjärtsnärtarna och en väldigt underlig dialog såg deras kväll inte mycker annorlunda ut än hur jag misstänker att det ser ut hos minst en miljon medelålders par runtom i landet. Varje kväll.

Ska man hålla på med sån fetishskit kan man väl åtminstone göra det på riktigt kan jag tycka. Det här var bara för deppigt.

21 kommentarer:

Thérèse sa...

Håller med , ska man hålla på ska man väl göra det på riktigt. Såg inte programet men det lät mest sorgeligt.

Samtidigt undrar jag om man inte kan få tag i en sån där gubbe. Jag hatar att städa och diska så om det vore inte fel om någon ville komma hit och göra det helt gratis.

catarina sa...

Så sant. Outsiders är för 2000-talet vad En Ding Ding värld var för 1980-talet, samma skit men nytt medie...

SixesAndSevens sa...

Idioter får en själv att må bättre. Låt dom göra bort sig.

AC. sa...

Väntade mig ett inlägg om "dokumentären" om män som köper ryska postorderfruar. Det var fan torsk på tallin rakt av, seriöst. Exakt likadana karaktärer som minglade runt just på ett sådant event som Percy Nilegård arrangerar i filmen. Komplett med losern som fick åka hem tomhänt, men ändå tyckte det var givande. Trodde fan inte det var sant.. verkligheten överträffar dikten, liksom.

Los Angeles sa...

Kanske är det just därför det ser ut så hos miljoner medelålders par. Dom går igång på att vara riktigt tråkiga. En vanilj-fetish för radhusområdet och bostadsrättsföreningen liksom.

Kolla nästa gång grannen bär ut soporna, visst har han en hard-on i träningsoveralls-byxorna?

eff sa...

Han vill ju ha mer pisk än en fullblod i Täby. Får han då bara lite tycker ju "mein lady" att det är ball och gubbjäveln blir lite förnedrad på den vägen också. Radhussadism är lite gulligt. Mera "Markis" än "de Sade", om man säger så...

Själv tycker jag det vore roligt om tanten plockade fram ett finkalibrigt vapen och helt sonika skjuter en av gubbarna i knät när han felvikt en blus eller nåt.

mikebike sa...

therese: haha ja precis vad jag tänkte. jag hade med kunnat ha nån iddi som kom hem till mig en gång i veckan som jag gav en fet todo, örfilade och skickade hem. sjukt smidigt.

Catarina: hahahah ja faktiskt.

sixx: javisst är det så. när man ser nåna beppon så känner man sig lite bättre.

ac: menade du den om han dansken? såg bara lite av den. fan det verkade vara en dokumentär med fet kaliber.

losangeles: shit du har koll på begreppen. vanilj kallade de vanlig svennesex typ tror jag.

eff: mer markis än de sade... hahahahahahahahah det var den roligaste ordvits jag hört på länge. jag är kräsen med orvitsar. hate em;)

Anonym sa...

Dokumentär, en dokumentation över något viktigt. Yeah bajs! Lägg ner skiten, trodde det redan var gjort på grund av bristande intresse. Fan vad besviken jag blev.

Moddan

Anonym sa...

Jag såg det (tyvärr) o kände lite samma besvikelse. Sådär gnäller min mamma på min pappa sju dar i veckan. Enda skillnaden är att han inte får pisk (hoppas jag) i slutet av dan. På tal om kanal 5 dokumentärer, såg du prorgrammet om killarna som onanerade 15 gånger om dagen för att de inte tyckte om sig själva? Riktigt sorgligt på så många nivåer att det går knappt att beskriva...
//Milla

Blueberry Tequila sa...

Tycker Outsiders är ett mycket intressant program att följa vissa gånger.

Nu missade jag just detta avsnittet. Snacka om att den dära förortstanten fick billig städhjälp. Kosta bara nåra lätta rapp.

Alley Cat sa...

Det tycks finnas wannabes i alla sammanhang nu mera. Sen finns det även wannabes-light...

Jag får känslan av att programmet dokumenterade ett fall av dominatrix-wannabe-light-syndrom...

Och det enda jag kan säga om det är: Jaha!?!

Lore sa...

Meh, allt är de blå's fel. De brukade piska skiten ur varann, fram till att alliansen kläckte ur sig att man skulle dra av på hushållsnära tjänster. Detta är resultatet.

AnnaPanna sa...

Läcker blogg i RÄTT oläckert ämne. Hade inte ens varit läckert om gubben fått råpisk. Men kul. Förvisso.
Såg inte eländet men det känns som om - efter läst blogg.
Benägen att instämma i térése´s kommentar:
- ta hit gubben så kan han få komma hem till mig också och städa.
Allt vad man tar upp TV-tid med i dag . . .

Dåcktor Erik sa...

Ja, det där programmet gav en ny bild av begreppet 'avdrag för hushållsnära tjänster'.

da bomb sa...

fan hände med knullet!??!

AnnaPanna sa...

JA ! Det undrade jag också över!
- gäller BARA pisk alltså, inget bonka alls?

Fröken Lund sa...

Vi satt också helt förstenade framför teven, jag och mina vänner. Efter att ha hört Ola säga "Yes, mylady" sisådär 60 ggr så började man hata honom rätt ordentligt. Jag tycker att han borde ha fått pisk för att han var så jävla tjatig.

Challeballe sa...

Outsiders hör till sådant som jag undviker för att slippa skämmas över mig själv.

Linda sa...

Men, det såg verkligen ut som att han fick mer än bara några rapp. det var klippt där imitten så man fick inte se allt. Tar juh sin lilla tid sånt där. ;)

Dessutom var det nog ganska mycket skådespeleri även om det var äkta. Svårt att få det bra på TV. De var säkert jättenervösa.

Dock måste jag säga att bruden i 24/7 förhållandet inte var mysig... uuuhe :(

Kanalisera sa...

HAHAHahaAhaAhahaahaAhaaaAaaa!
Fy fasen. Och alla fördomsgamarna på axeln kraxar glatt och förnöjt. Vad var det jag sa om svenska småstäder, vad var det jag sa.

ingrid beskow sa...

hahahaha...så träffsäkert...tänkte EXAKT samma när jag såg senaste outsiders...

undrar om det inte är påhittat?? för det lät så inrepat..