söndag, september 24, 2006

Köttbandsåg

Igår fick jag en länk skickad till mig på mail. En blocketannons. Ett slags hett tips.

Givetvis blev jag väldigt glad för länken eftersom jag varit ute efter en just sådan pjäs till mitt källarförråd. Bra pris och mycket kringutrustning på köpet. Extra sågband och såna smutta grejer. Vem vill INTE ha en sådan liksom?

Samtidigt är det inte utan att jag börjar undra vad för signaler jag sänder ut.

Om jag skulle be slumpvis utvalda personer i min omgivning att karaktärsbeskriva mig. Hur många skulle då beskriva mig som "en kille som verkar digga att såga i kött".

Klädsamt.

11 kommentarer:

  1. Funderat på att byta jobb?

    SvaraRadera
  2. Anonym1:10 em

    Styckmördare kanske? Då får Mike en ursäkt att köpa köttbandsågen. Han kanske kan dra av det i deklarationen också.

    SvaraRadera
  3. Anonym1:29 em

    *tittar misstänksamt på köttbandsågen, på din bild och tillbaka till köttbandsågen* Vem är du egentligen..?

    SvaraRadera
  4. Anonym1:52 em

    Jag har sågat med en sån (typ) i djupfryst lax... Äter inte laxkotletter längre... Eller, ja, ingen lax alls.

    SvaraRadera
  5. Anonym3:07 em

    Ugh. Köp inte fryst lax om ni inte måste. Som den göteborgare man är har man jobbat i fiskehamnen och med fryst pinklax är det ett jefla schweinerei.

    SvaraRadera
  6. matchar seriemördarglajjorna fint!

    SvaraRadera
  7. ja jag tycker det. funderar på att ha en dodge van (vit) till. kanske montera in köttbandsågen i vanen helt enkelt. sweet!

    SvaraRadera
  8. peeerfekt!
    Seriemördarmobilen!

    SvaraRadera
  9. Anonym11:00 fm

    Lore:

    En göteborgare äter inte fryst Pinklax, det lär inte ens vara lax (Salmo Salar).

    Vad är det för fel på en dylik pryl om man nu bara har tillräcklig användning för den.

    Bredvid den blå Bronxkåken på Hisingen ligger en alldeles utmärkt Talibanchark där dom har en sådan här såg. Det är bara att be dom såga upp den frysta lammbit man köper. Det gör dom utan att man behöver krusa. Tex kan man såga skivor av ryggen vilken är bökig att tillreda annars. Bryn sedan på dom och låt dom bräsera med vin(rött), buljong, vitlök, timjan rosmarin etc och servera till färsk pasta.

    Jag kan lova att det blir betydligt bättre än den överreklamerade böffen.

    SvaraRadera
  10. Anonym11:09 em

    Ha ha ha ha!!!!
    "..som verkar digga att såga i kött" Klart att man efter en lång dags kneg blir lite sugen på att såga kött en stund, det är som balsam för själen. Man knäpper på radion, tar sig en sockerdricka och sågar kött en stund. Sen rundar man av kvällen med en sval dusch och på kudden läser man några blad ur Allers. En fin dag.

    SvaraRadera
  11. Anonym2:16 em

    Det är väl inget märkvärdigt med en köttsåg? Eller en köttkvarn? Har man egna slaktdjur eller jagar, så är det ett måste.

    SvaraRadera