tag:blogger.com,1999:blog-13537583.post3727213440541892551..comments2024-03-26T22:27:23.689+01:00Comments on Bloggfrossa & Mannen som blev trött...: Bristande förtroendemikebikehttp://www.blogger.com/profile/18266596811299014708noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-44554141106573476552017-01-26T17:00:03.038+01:002017-01-26T17:00:03.038+01:00Kan berätta att i Frankrike frågade de mig på keba...Kan berätta att i Frankrike frågade de mig på kebabstället: "avec du frite?" Ja, sa jag, intet ont anande, och då mular han ned frittar i kebaben!Ulrikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-51878977148846002272017-01-24T14:54:56.709+01:002017-01-24T14:54:56.709+01:00Man kan ju också stoppa pommesen i det uttöjda hål...Man kan ju också stoppa pommesen i det uttöjda hålet. Att plocka av när man är lite småhungrig. Smart ju.Ceciliahttps://www.blogger.com/profile/09279363830768968645noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-26896332396206221842017-01-23T11:27:00.639+01:002017-01-23T11:27:00.639+01:00Detta märkliga matfenomen upplevde jag i skottland...Detta märkliga matfenomen upplevde jag i skottland för sisådär 20 år sen. Det var i Edinburgh har jag för mig, "you want chips on your pizza?" frågade servitrisen och jag sa "no thanks" men nu har detta (otyg) spridit sig långt. Don´t get me wrong, goda frittar med tryffelmajonäs är finfint men pommesarna blir ju bara degigt mos? var ligger usp-en i det? Jaja. Fet blir man. Mvh/exilväschöttenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-12543547162409396972017-01-22T18:07:41.959+01:002017-01-22T18:07:41.959+01:00Ha ha ha, verkar ha varit en jobbig vecka. Men rol...Ha ha ha, verkar ha varit en jobbig vecka. Men roligt att läsa i alla fall!<br />//BerithPretty Home Bloghttp://www.prettyhomeblog.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-85737110891141420372017-01-21T10:12:24.428+01:002017-01-21T10:12:24.428+01:00Där jag växte upp fanns (och finns!) en pizzeria s...Där jag växte upp fanns (och finns!) en pizzeria som serverade en kebabpizza med skinka, pommes och så mycket sås ovanpå härligheten att man var tvungen att försiktigt balansera kartongen för att det liksom inte skulle skvalpa över...ja herregud. Den åt man bara en gång om vi säger så.Lottanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-75628977102200628972017-01-21T00:18:08.632+01:002017-01-21T00:18:08.632+01:00Nästan hellre råttor i pizzan än pommesNästan hellre råttor i pizzan än pommesHeltokeidohttp://www.heltokeido.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-69919624643992724642017-01-20T16:46:47.847+01:002017-01-20T16:46:47.847+01:00Sverige är ett jävligt sjukt land!Sverige är ett jävligt sjukt land!mikebikehttps://www.blogger.com/profile/11898964094380836770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-60022244312158235532017-01-20T14:34:39.644+01:002017-01-20T14:34:39.644+01:00Finns också en variant norrifrån där en burgare me...Finns också en variant norrifrån där en burgare med bröd och strips planteras in i en calzone. Smack på bara.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-19841456040672101162017-01-20T12:27:16.198+01:002017-01-20T12:27:16.198+01:00Det kan också vara så att han var från Jönköping. ...Det kan också vara så att han var från Jönköping. Han är helt enkelt uppvuxen med "Jönköping special" eller Hv71 som alltid innehåller pommes. Inte för att det på något sätt rättfärdigar ett beteende, men kanske förklarar det. Behövde själv många års avvärjning på den fronten efter uppväxten där nere. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-51305919087995496452017-01-18T13:05:25.928+01:002017-01-18T13:05:25.928+01:00Ha ha, min grabb har sedan han urminnes tider lagt...Ha ha, min grabb har sedan han urminnes tider lagt sin pommes ovanpå köttbiten när han käkar hamburgare, så det här måste jag tipsa honom om.addenoreply@blogger.com