tag:blogger.com,1999:blog-13537583.post2710923288726638545..comments2024-03-26T22:27:23.689+01:00Comments on Bloggfrossa & Mannen som blev trött...: Kockarövmikebikehttp://www.blogger.com/profile/18266596811299014708noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-3928766329302265802007-09-01T18:30:00.000+02:002007-09-01T18:30:00.000+02:00där jag kommer från har åkomman termen "djungelbra...där jag kommer från har åkomman termen "djungelbrand" och det svider utav helskotta... har jag ehh hört"Pooptroop"https://www.blogger.com/profile/16544909755252457124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-23506438128376209932007-08-23T17:36:00.000+02:002007-08-23T17:36:00.000+02:00Inte nu kanske...Inte nu kanske...Alley Cathttps://www.blogger.com/profile/13957702084121390412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-7223614945023459162007-08-23T14:23:00.000+02:002007-08-23T14:23:00.000+02:00mikebike: Varför ine maizena? Det går säkert det m...mikebike: Varför ine maizena? Det går säkert det med egentligen, handlar ju om att få ner friktionen. Jag fick bara skräckbilder av bersamelsås vällande ur brallorna... Vägrade prova!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-15042147109516023332007-08-23T11:32:00.000+02:002007-08-23T11:32:00.000+02:00för att potatismjöl är billigare än talk? funkar f...för att potatismjöl är billigare än talk? funkar finfint på blöjeksem (med inotyol) också. Man salvar, och så potatismjöl på det. =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-2103481386872532752007-08-23T10:40:00.000+02:002007-08-23T10:40:00.000+02:00alley cat: men är du i branschen?thrill: tack nu v...alley cat: men är du i branschen?<BR/><BR/>thrill: tack nu vet jag känns bra att få en sådan genomgång.<BR/><BR/>andrea: hahaha kul att det är ett ämne som verkar falla så många på läppen.<BR/><BR/>evilhoney: jag tyckte just att jag läste någon som tipsade om just maizena. varför inte maizena? vad händer då? kemreaktion?<BR/><BR/>lauren: mohahahahaha absolut torr mellan skinkorna. hahaha var kommer svetten istället? vad jobbar du med nu?<BR/><BR/>Nika: hahaha inotyol. ja det har jag sett viulka undeverk det kan göra. det är mer trolleri än joe labero kan uppbringa. Sånt vet man när man är småbarnspappa ;)mikebikehttps://www.blogger.com/profile/18266596811299014708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-51457784034934025132007-08-23T08:24:00.000+02:002007-08-23T08:24:00.000+02:00Kockaröv eller kalla det vad fan man vill...men jä...Kockaröv eller kalla det vad fan man vill...men jävligt obehagligt är det iaf. Jag dras med en kronisk sådan här i Ohio under sommaren när det är 36 grader varmt och 89% luffuktighet.....finns inga trosor i världen som kan suga upp kroppsvätskorna under de omständigheterna. Jag säger bara INOTYOL ....ahhh...INOTYOL...The Hanssonshttps://www.blogger.com/profile/11634312007275048916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-83078824953898504562007-08-23T08:22:00.000+02:002007-08-23T08:22:00.000+02:00Lämnade restaurangbranchen för 5 år sen men visst,...Lämnade restaurangbranchen för 5 år sen men visst, står man i ett varmt kök och sliter hund för att kunna ge gästerna god mat, vackert upplagt inom en rimlig tid så lackar väl svetten på mer än ett ställe. Har dock aaaaldrig hört talas om att suga upp ev kroppsvätskor på annat sätt än ett glömt noteringsblock i bakfickan.... Illa nog bara det.<BR/>Ett snabbt drag med Absolut Torr hade nog varit att föredra.<BR/>När jag tänker efter svettades jag nog mindre som kock än i mitt nuvarande arbete :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-55928123977898715832007-08-23T06:52:00.000+02:002007-08-23T06:52:00.000+02:00Rövbränna, kockarsle, infanterield och nu kockaröv...Rövbränna, kockarsle, infanterield och nu kockaröv, "kärt"barn har många namn mensjälvklart existerar fenomenet. Bäst botas det i min mening med barntalk men har man inget i närheten brukar det alltid finnas just potatismjöl i köket (jag är ju baartender själv men har drabbats av det). Man ska doch INTE använda maizena vilket kockjävlarna jag jobbade med i somras försökte lura i mig!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-35612458383812304642007-08-22T21:55:00.000+02:002007-08-22T21:55:00.000+02:00Shit, jag skrev ett inlägg om det där i min blogg ...Shit, jag skrev ett inlägg om det där i min blogg för inte så längesen, jag har hört att det kallas röbränna... Klicka på mitt namn så kommer du till inlägget... det finns också en poll där :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-47123141625966916222007-08-22T18:14:00.000+02:002007-08-22T18:14:00.000+02:00Är i branschen. Har bittert fått erfara "Kockaröv"...Är i branschen. Har bittert fått erfara "Kockaröv" några gånger. Vi benämner det dock som "djungelbrasa". <BR/>Det uppkommer nog i kök för att det oftast är grymt varmt runt spisen därav en ansenlig svettmängd i den regionen. <BR/>Kock kläder andas inte sådär jättebra. <BR/>Maizenamjöl är också ett superbt botemedel mot detta tillstånd.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-78764149881791465362007-08-22T18:12:00.000+02:002007-08-22T18:12:00.000+02:00Jag väljer att varken bekräfta eller dementera det...Jag väljer att varken bekräfta eller dementera detta...Alley Cathttps://www.blogger.com/profile/13957702084121390412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-53677143711833041552007-08-22T18:06:00.000+02:002007-08-22T18:06:00.000+02:00adde: ungefär skulle jag tro.fredo: brrrr buk. vil...adde: ungefär skulle jag tro.<BR/><BR/>fredo: brrrr buk. vilket fasansfullt ord. hängbuk kan vara världens äckligaste ord just nu. ja det är det.mikebikehttps://www.blogger.com/profile/18266596811299014708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-90576415970388744232007-08-22T17:06:00.000+02:002007-08-22T17:06:00.000+02:00Det enda jag kan ge dig är AD-buk som är nåt likna...Det enda jag kan ge dig är AD-buk som är nåt liknande. Efter en dag, lätt framåtlutad över nåt meningslöst jobb i Indesign har valkarna på magen börjat lösas upp och klistra ihop sig med varandra. Då tager jag lite klisterspray och monterar över mage och hals. Lite som att släcka eld med bensin. Mycket spännande effekt.Fredohttps://www.blogger.com/profile/05953951063203804699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-30693337113176244782007-08-22T15:24:00.000+02:002007-08-22T15:24:00.000+02:00Samma som "infanterield"??Samma som "infanterield"??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-5476955658699748632007-08-22T15:17:00.000+02:002007-08-22T15:17:00.000+02:00sockerdricka: är det av branscherfare3nhet du tala...sockerdricka: är det av branscherfare3nhet du talar eller bara en form av logik?<BR/><BR/>dan gearhead: mmm förstår;)<BR/><BR/>anonym: tycker du. haraldrig tänkt på att kockar skulle ha fetare rövar än andra.mikebikehttps://www.blogger.com/profile/18266596811299014708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-46218694380707918992007-08-22T14:49:00.000+02:002007-08-22T14:49:00.000+02:00mmm det är nåt sexigt med kockar och deras lite sm...mmm det är nåt sexigt med kockar och deras lite småfeta rövar...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-67336472630388688802007-08-22T14:31:00.000+02:002007-08-22T14:31:00.000+02:00"Rövsmör" är ju ett annart ord som ligger lika skö...<I>"Rövsmör"</I> är ju ett annart ord som ligger lika skönt i gommen som en upptinad hundlort under skon på den nytvättade hallmattan i slutet på april...vad det betyder är nog inte så svårt att lista ut. Starkt besläktat med kockaröv men inte riktigt ända fram...Dan (gearhead)https://www.blogger.com/profile/17659336046889216535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13537583.post-8854293706676839942007-08-22T14:30:00.000+02:002007-08-22T14:30:00.000+02:00Självklart potatismjöl eftersom det smidigt finns ...Självklart potatismjöl eftersom det smidigt finns till hands där i köket till skillnad från talk. =Dsockerdrickahttps://www.blogger.com/profile/08457323770877241921noreply@blogger.com