måndag, maj 07, 2018

Gycklarnas afton

Fan är det med folk egentligen? Bara idag har jag sett en person på jätteenhjuling, min optiker på sin monowheel, den här parkerade äggmobilen (bilden) och precis alldeles nyss en glad chalmerist på träcykel. TRÄCYKEL!

Läste att Riksbanken ska skjuta lite på höjningen av styrräntan. Jag säger höj den nu så att jag slipper se folk ha råd med alla sina alternativa fordon. Vasa är fan värst. Där är det gycklarnas afton tjugofyra sju.

Har själv funderat på att skaffa elmoppe men haft ångest för att den ska verka knas med så breda däck. Men nu känner jag att precis allt är rimligt. Funderar på att skaffa en enmannadressin på hjul och bara ta för mig av det offentliga utrymmet. Eller en buble-boy-bubbla av kevlar och börja rulla in till jobbet i en kul peruk.

6 kommentarer:

MiaA sa...

Skoja inte. En sån här svischade förbi mig och klarade mina tåspetsar med en hårsmån härom morgonen... https://goo.gl/images/abh53a

Stefan H Singer sa...

Menar du en sådan där el-scooter? Förvånansvärt billiga. Men konstiga, väl?

Rätt sugen på en el-christianiacykel själv...

Stefan H Singer sa...

De där ser man ju alldeles för ofta...

mikebike sa...

Haha ja velomobil. Ja en sådan brukar åka k mördarfart över götaälvbron om morgnarna.

mikebike sa...

Stefan: Haha klart du är. Men de kostar ju som en enklare sommarstuga. Den jag pratade om är en superavskalad elmoppe med breda däck. Ser störd ut (därav oinköpt) men skön att köra och som du sa råbillig.

Stefan H Singer sa...

Citycoco ja, sett en gubbe med en vit med camostänkskydd vid järntorget några ggr. Kostar ju <10k!

Med det sagt, christianiacyklarna börjar på dryga 10 laxar också... :) OCH GÅR SÄTTA BARNEN I! De klassar ju dem efter hur många ungar som får plats... 3 børn osv.