tisdag, maj 09, 2017

Janne

Mötte just Janne Josefsson i Vasaallén. Han kisade mot solen och såg ut att lida. Hade munnen öppen och såg allmänt flåsig ut. Tror att han höll på med någon slags motionerande för han hade kortbyxor och en t-tröja i dri-fit-material. Jag blev lite besviken för plötsligt blev han så mänsklig och inte alls sådär tuff och hård som man är van att se honom. Kort var han också. Nä, det var inget kul avslut på arbetsdagen. En sån jävla paffpunka.

Inte för att jag ser ut som en miljon dollar när jag tränar, men jag har ju heller inte byggt upp en sådan skjutjärnsaura kring min identitet som Janne har. Han spelar ett mycket högt spel när han blottar sina i vanliga fall så klädsamma rondör och stubbiga löpsteg på det sättet. Passar han sig inte kommer människors respekt för ett Janne-besök att devalveras med fyrtio tusen miljarder procent och då kommer det gjutas mod i varenda kommunaltant från norr till söder att, inte bara våga utan även sukta efter att gå en rond och dribbla bort honom totalt.

5 kommentarer:

T sa...

kisande ögon och öppen mun är något slags socialt skydd för män 50+ när de inte känner att de har 100% kontroll, tror jag. man kan nästan leka "gul bil" på semesterorter och räkna kisgubbar istället. molniga dagar är roligast, för det blir inte färre kis.
du kanske har lagt märke till det redan. alla kanske har.
tror jag är så observant, va.. : )

T sa...

kis + öppen mun alltså. ihop.

mikebike sa...

T: Hahaha. Ska genast ersätta gul bil med kisgubbe-leken.

adde sa...

Är han kort? Dom är allt skickliga, de där TV-människorna. Filma underifrån, sicka kanaljer!

mikebike sa...

Adde: Svinkort!!