onsdag, juni 08, 2016

Typiskt Göteborg

Ja, jag spammar här och kommer att göra minst två inlägg till om det här programmet men jag har jobbat så jäkla mycket för att få till detta. För övrigt är detta kanske mitt favvoavsnitt dessutom.

I andra avsnittet är det fokus på Göteborgs stolthet, färsk fisk och skaldjur i olika former. David och Kakan inleder dagen i ottan med ett besök på fiskauktionen där Kakan får feeling bland fiskegubbarna och råkar buda hem alldeles för mycket fisk. Duon hinner också träffa en mästare i ostronöppning och kockarnas Joe Labero innan de plötsligt befinner sig omkringdrivande längs stadens gator i en gammal PV. De sjunger stämsång med självaste Niklas Strömstedt och hamnar till slut i ett industriområde på Hisingen – så långt från räkmackor och fisklukt man kan komma.



Se hela programmet på goteborg.com/typisktgoteborg

6 kommentarer:

Anonym sa...

Många "goa gubbar" i Göteborg, var är tjejerna?

Johanna sa...

Kollade avsnitt ett nu, sjukt roligt ju. Skrattade rakt ut FLERTALET gånger trots förkylning och begynnande munsår. Såatte, det gjorde du/ni bra! Ska kolla avsnitt två också naturligtvis. Ville bara komma med lite beröm asap.

Anonym sa...

Boring. en svärande liten miffotomte och sen kakan + diverse utfyllnad ur PK-artistkatalogen på det. nej. bättre kan du/ni./Exilväschötten

mikebike sa...

johanna: Kul att du gillar. nu är ju avsnitt tre ute med vår gemensamma favorit, Glenn. :)

Exilväschötten: David och kakan är fan helt grymma. dum kommentar.

Anonym sa...

Vad är det som spelas 14:02 i avsnitt två, innan Jenin?

Z sa...

http://www.metro.se/kolumner/carl-reinholdtzon-belfrage-snalla-gud-radda-goteborg-det-haller-pa-att-ga-helt-at-helvete/EVHpfw!w1pRshfKJd01c/