torsdag, juni 12, 2014

Krisläge på inflytandefronten.

Det är kul när folk hör av sig och berättar att bloggfrossa toppar googles sökresultatlista på diverse ord. Men på sistone har jag upptäckt att jag halkat ner från en första plats till en vissen fjärdeplats om man knappar in Våxtorps marknad. Trist, men sånt som händer. Vad värre är så gjorde jag en liten koll för att se hur det står till på analläckage-fronten. Där har jag ju toppat listan i flera år och trodde att jag mycket tack vare den gamle Silverfisken hade claimat positionen på livstid. Men icke. Döm om min förvåning när jag med darrande fingrar stavar mig fram till analläckage, förväntansfullt klickar på sök och mina ögon möts av allt annat är bloggfrossa. Med stegrande puls scrollar jag mig igenom resultatlistan. Inte ens topp 10. Inte förrän på en förnedrande nittondeplats hittar jag min slokande blogg som ett litet cyberskräp. Chock är ordet.

Vaffan har hänt? Mitt dåliga bloggande har lett till ett allvarligt krisläge på inflytandefronten. Nu måste jag fan rycka tag i den här gamla bloggskorven.

Analläckage, i'm coming to get ya!!

6 kommentarer:

Ellet sa...

Kvalitet över kvantitet! Fast om du tycker att du vill prestera kvalitet OCH kvantitet så är det ingen som klagar! Jag får ju inte ens veta vad folk gör för att hitta min blogg på google pga jävla tråkiga jävla dolda söktermer på inloggade googlekonton. BU!

Jocke sa...

skönt att då svärdslagsmål håller stilen med en tredjeplats TROTS att det var ganska länge sedan.
Grattis till det!

/dab sa...

Så om vi upprepar svärdslagsmål, finsk stämning och analläckage kanske ordningen blir återställd, eller?

Jocke sa...

Ja och förnedringsdödenupplevelse toppar inte bara, utan tar hem storslam hos google.
Grattis till det med!

mikebike sa...

Tack Jocke! Insåg just att jag även toppar tvångsförlamad vilket gläder mig lite.

Jocke sa...

ja du ser, du oroar dig i onödan.