onsdag, oktober 10, 2012

I vetenskapens namn är (nästan) allt tillåtet

Jag gjorde det. Efter moget övervägande tog jag mod till mig och kastade mig ut i vetenskapens förunderliga värld. Jag har genomfört det superavancerade och mycket riskabla experimentet jag talade för några inlägg sedan. Detta trots att ett flertal ledande forskare vid CERN-laboratoriet har hört av sig och uttryckligen avrått mig från att gå vidare med ett så oprövat och kontroversiellt metafysiskt experiment som att köra världens tjockaste gangster Victor Joseph Espinoza genom Fatbooth-appen. Det har skapat stor oro runt om i världen eftersom ingen har kunnat förutse resultatet. Det har talats om att krafter som får Stephen Hawkings svarta hål att framstå skrattretande skulle kunna sättas i rullning. Jag, rent teoretiskt skulle ju i princip vad som helst kunna hända. Men någon måste ju våga tänja gränser också och varför ska inte jag vara den någon?

Så... Fuck art. Lets do some science:


Hemligheten bakom experimentet är i grund och botten rätt simpel: E=mc²+Fatbooth©

Jag har alltså använt mig av en modifierad version av Einsteins gamla relativitetsteoriformel E=mc², som anger relationen mellan energin (E) hos Espinozas kropp, och dess massa (m), med hjälp av ljushastigheten i vakuum i kvadrat (c²) och slutligen adderat lite klassisk Fatboothmagi.


1. Jag började alltså plocka fram Victor Joseph Espinozas odödliga mugshot (redan en modern klassiker) där han ser ut att ha svalt en hel back med Skogaholmslimpor.

2. Jag startade mirakelmaskinen Fatbooth i min mobil, laddade in bilden och körde igång själva tjockifieringsprocessen. Ett matematiskt hästjobb. Jag kände hur luren frustade av ansträngning och hur dess processor började gå på högvarv. Den svettades, precis som man gör efter en brutal kalorikoma. Spänningen var olidlig.

3. Men till slut presenterades resultatet:


Resultat: En go gäng Sannfinländare.

Förbluffad av min upptäckt provade jag igen... och igen... och igen. Varje gång en ny Sannfinländare. Mycket förvånande, men så är det ju med vetenskapen ibland. Den kan gäcka en till förbannelse.

21 kommentarer:

tmw sa...

Men vafa...jag ville ju verkligen se hur bilden blev i fatbooth :-)

mikebike sa...

tmw: hahaha man får inte alltid som man vill här i världen.

Erik F sa...

Påminner en del om den gamla bilden på
vänsterpartister i Haparanda.
Det är inte snällt men ganska kul.

Spader Ess sa...

Då kan vi snabbt konstatera att när utsidan redan uppnått maximal fettmättnad så öppnar de matematiska algoritmerna i Fat-Both ett maskhål och börjar kalkylera fettförstoppning i hjärnan i stället och det är det vi ser resultatet av här.

Vid vägen, ser inte gangstern ut lite som en mänsklig pelikan med den där pistolsmugglarfickan han har under hakan?

Annelie i Geneve sa...

Haha, morgonens skratt! Verkar inte helt osannolikt faktiskt :)

Och, jag jobbar på CERN, och om det här hade hänt, hade det varit långt ifrån det konstigaste vi skådat!

adde sa...

@Spader Ess: Vid vägen. Mycket bra!

mikebike sa...

Erik F: haha älskar att två personer valt en clip art till profilbild.

Spader Ess: briljant analys!

Annelie: Wow, jobbar du på CERN? Lite starstruck här nästan. Du måste vara min smartaste läsare då tänker jag då. Hur går det för er med Higgs partikel?

Raggoparden sa...

Men, det där är inte Victor. Det är Reinfeldt, uppochner. Typ.

Johanna sa...

Hahaha

Annelie i Geneve sa...

Hehe... beundran är helt min! Det går ganska bra, vi är den lille jäkeln på spåren! Lite deppiga dock för att det inte blev något Nobelpris i år...

Fredrik sa...

jag är chockerad..
tror mig nämligen enbart ha identifierat 7st "finnhockey" i denna digra skolkatalog från Cahulawassee (vag referens till "sista färden").. Men tror mig samtidigt, högst förvånad, kunnat identifiera hela 3st "predikanthockey"!

optikerdotter sa...

Alltså, det här med flätor i skägget, det är sannerligen ett otyg i Finland. And I'm sorry to say att det inte bara är bland sannfinländarna. :(

mikebike sa...

Raggoparden: hahaha det kanske är Reinis han har svalt.

Johanna: :)

Annelie: helt berätta mer. vad jobbar du som? och jag blev väldans nyfiken när du sa att ni sett långt mer konstiga saker är så. tell me.

mikebike sa...

fredrik: haha myckety imponerad att du tog dig tid att analysera detta fenomen.

optikerdotter: inte? Jag är så nyfiken på finland. sugen på att åka dit. inte för skäggflätornas skull utan för att det verkar vara rätt speciellt.

optikerdotter sa...

underskatta inte turismvärdet i skäggflätorna.

"rätt speciellt"? du får det att låta som en helt annan världsdel. helsingfors är en av mina absoluta favoritstäder, väl värt att besöka! och finländare är inte så asociala som man få för sig. börjar man bara prata med dem först så är de supervänliga sen.

mikebike sa...

optikerdotter: haha jag menar inte nåt illa. jag diggar verkligen finland. Och jag har också fått bilden av att helsingfors är ashäftigt.

Colombialiv sa...

Hahahaha! Fantastiskt!

Carro sa...

Hahahaha! Så. jävla. bra.

Anonym sa...

Muahaha. Fedt.

optikerdotter sa...

och jag förstår att du inte menar något illa. jag bara låtsas vara barsk finländska. om du vill kan du ju låtsas att jag gör det med mumindialekt så låter det inte så farligt längre. ;)

Kim sa...

Haha!