fredag, juni 01, 2012

Idag börjar smärtan och lidandet.


Var uppe vid 6 i morse och tränade. Sjukt, jag vet, men jag har signat upp mig på att förstöra försommaren med ett 30-dagars strikt tränings-/kostprogram. En så kallad Kickstart på sommaren. Kortfattat går det ut på att jag ska äta lite och tråkigt, träna minst en timme varje dag och berusa mig så sparsamt som möjligt under 30 dagar. Världens osexigaste deal i utbyte mot en förhoppningsvis något mindre barba-look när semestern tvingar ner mig på stranden.

Och varför jag säger det här till er då? Jo, för att jag har upptäckt att jag har en tendens att inte ge upp riktigt lika lätt och bli tjurskallig nog att orka genomföra projekt om jag outtar det till så många som möjligt.

Status:
Vägde in på dryga 89 kg och ett midjemått på [CENSUR] cm. Så då var det sagt. Nu jävlar röjer vi. Fy fan.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar jag hade din styrka ;-))

Jag har för dålig karraktär, tyvärr, men en vacker dag så...

Lycka till!

Nu blir det after work ;-))

Johan I Majorna

Anonym sa...

Det kommer att bli värt det! Man får lida lite för att må och se bättre ut. Så är det bara. Styrka!

SB

Anonym sa...

Pfffff...

Inte ens tresiffrigt ju. Eller är du 1.50 lång?

Anonym sa...

Kolla upp om Nordic Military Training kommit igång i Göteborg! GÖR DET! Hur kul som helst och inte en chans att smita undan!
Man dör en smula under och efter första passet (träningsvärk) men sen går det bra och jag lovar att jag var mindre tränad än du när jag började i april.

/Lotta

Link sa...

Stark! Själv hade jag samma ambitioner som dig, fram till en förskoleförkylning satte käppar i hjulen.
Nu sitter jag och repar mig framför datorn med en öl istället.
MEN, nästa vecka (kanske redan imorgon) tar jag nya tag. Faktum är att jag, under den 2 veckor långa pinan, lärde mig att gilla det! Gilla att avstå en kaka efter kaffet, att inte käka onyttigheter, att avstå alkohol.

Det blir liksom till en sport. Första dagarna kunde jag komma på mig själv med att slentrianmässigt stoppa en godis i munnen om det låg framme - för att sedan komma på mig och spotta ut den.

Kör så det ryker!

Jessica Lilith sa...

YOU CAN DO IT!!!! fan vad duktigt.

Anonym sa...

Osexigt? Nejnej! I slutänden finns det stora risker för motsatsen! Träna på och bli som ny!

adde sa...

Bra Mike! Är man på väg mot ett fläskträsk med ölrygg och dålig hållning är allt sexigt som styr åt andra hållet.

På senaste mötet kom vi som läser din blogg fram till att du behöver uppdatera oss om din status åtminstone en gång per vecka.

Mia sa...

Jag önskar att jag kunde låta bli att trycka i mig en massa ontyttigt hela tiden. Har verkligen usel karraktär. Men jag får i alla fall vara glad åt att jag tycker det är kul med att träna och jag rör mer än gärna på mig.
Så för mig blir det +-0, det går jämt upp kan man säga.
Men visst skulle det vara härligt att någon gång kunna tajta till kroppen till badsäsongen. Men jag har försökt så många ggr....
Önskar dig Lycka till!