tisdag, februari 07, 2012

Två saker

Igår länkade Josefine till Madonnas lilla framträdande på Superbowl i förrgår. Jag tittade och slogs av två saker.

1. Madonna har banne mig börjat se ut liiite liiite om en friskistant. En väldigt sexig friskistant förvisso. Creme de la creme i friskistantsammanhang. Men ändå. Hon kanske är mänsklig trots allt.

2. Jänkarna vet minsann var man ska ställa ett skåp när det kommer till folklig underhållning. Det kan vara hur jävla mycket lågkonjunktur som helst, men de sparar liksom ändå inte på krutet när det är dags för årets stora tv-händelse. Till skillnad från vissa andra länder länder tänker jag. Typ Sverige. Här bygger vi utan vidare vår publikmässiga motsvarighet på framträdanden av gamla ryckiga uteliggare och någon plojig typ som mycket väl skulle kunna vara slutprodukten efter ett oskyddat fyllesamlag av Markoolio och Petra Mede. Superbowl får helt enkelt Melodifestivalen att framstå som en klassisk Nore Norold-produktion.

7 kommentarer:

Fredrik sa...

showen var verkligen stor.. men man får inte glömma efterdyningarna, m.i.a riskerar böter i miljonklassen, amerikanerna "rasar" efter att hon gett fingret... jag gillar m.i.a ännu er nuuuu!

Anonym sa...

Madonna, sexig? http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/27/article-0-05DAE8B2000005DC-509_468x689.jpg

Niclas sa...

Madonna? Det där är Iggy!

mikebike sa...

Fredrik: haha, ja mia är kool. och hon har råd. varje stor show har sina efterdyningar. i mello genererade ju thorstens flincks sk. grabbatag en hel jävla drös löp och mittuppslag.

anonym: well, läste du mitt inlägg? och man ska inte tro allt man ser på bild :)

Nicklas: nån photoshoppare har varit framme och spexat tror jag bestämt.

S. sa...

Om Iggy får ha sin hud nån storlek för stor för kroppen så ska Madonna få ha läskiga armar också, så det så! :)

Showen var maffig och med tanke på vad reklamtiden kostar så... Madonna är fortfarande cool men nog var det ett tag sedan storhetstiden nu. Det känns inte så nyskapande längre om man säger så. Men är man en artist av hennes dignitet kanske det är okej att bara komma in och visa upp sig och dra av nåra hits i tjusig förpackning samt krydda med nåt nyare (om det nu var det).

mikebike sa...

S: ja precis så tycker jag med.

Anonym sa...

Lagom är inte för amerikaner.

-Luca