onsdag, juli 20, 2011

So long suckers!

Nu drar jag med familj till Turkiet (Side). Vi ska på svennecharter och fullkomligt vältra oss i femstjärnig all-inclusivelyx. Samvetet lämnar vi hemma.

Vi ska inte uppleva nånting. Vi ska tillbringa dagarna i flipflops och bufféstinna bukar med sliskiga drinkar vid polkanten. Vem vet. Kanske kommer det en bild. Kanske inte. Ett är säkert. Jag kommer ha en del att skriva om efter den här lilla tripen.

J köpte djurmönstrade pösbyxor igår. Hon tittade på mig och förväntade sig reaktion. Hon vill att jag ska förfasas så hon kan kalla mig gubbjävel. Det har pågått ett tag nu och jag har inte riktigt fattat varför. Förrän igår. Jag kom på det som en blixt från klar himmel. Hon vill att jag ska bete mig gubbigt för hon tänder på gubbar och vill förstärka den sidan hos mig. Så måste det vara.

Mer om det efter resan.

16 kommentarer:

Fifi sa...

Ha det så bra!

Vi tänker oss en all-inclusive någon gång nästa höst/vinter, det verkar smidigt och algom svennigt när man har ett litet barn. (Trodde aldrig att jag skulle åka på en sådan resa frivilligt, men men)

Medelklassman sa...

Fritidsresor? Seven Seas Side?

Som vanligt är jag ett steg före dig Mikebike. Been there, done that.

Hälsa Coco the Clown.

Carolina sa...

Första besöket. Och första inlägget jag läser. Och jag gillar't redan. Får kolla vidare och se vad du har att erbjuda, det bådar gott.

Johanna sa...

Ha, jag har varit i Side en gång på exakt en sån resa. Med en kompis. Fast vi åt hemköpt sallad på balkongen till frukost, ingen allinclusive här inte (dyrt).

Men annars exakt samma: vi upplevde ingen särskilt, vi låg vid poolen mycket mer än vid havet för att slippa sanden, och det var FANTASTISKT skönt.

Min kompis lyckades också glömma linsvätska, ta saliv istället, sätta in linserna i ögonen och sen komma på att hon just käkat lök. Det som hände sen var... intressant.

Garminkarten sa...

Yep, där har vi den moderne svensken i ett nötskal. Köper ekologiskt och källsorterar; tar flyget på semestern och kör bil dagligen. Slentrianhatar SD och lantisar; åker till Turkiet på all inclusive.

(Och det lilla toppen på civlisationens isberg fortsatte ha intellektualism som en närmast eremitisk sysselsättning.)

Ron Obvious sa...

Haha. Jag har länge misstänkt att min flickvän vill gubbifiera mig också. Köper gubbkepsar, spelar Stones, uppmuntrar konservativ skäggväxt samt gubbsandaler. Det är så det börjar.

"R1" sa...

Håll på dig, inga djurpälsimitationer behövs. Gubbsjuk eller ej - det är bara "icke fint".

Anonym sa...

Min man har en tendens att gå igång på mormorstrosor (gärna laxrosa) och djurtryck. Just nu så initierar jag fredagsmyset med en tunika med leopardmönster.

Jag är 32, han 36.

Ibland vill jag bara gråta...

Wagner sa...

Hmm. Måste ha läst det här på någon annan blogg då.. http://www.blogger.com/comment.g?blogID=13537583&postID=5278809687234619326

adde sa...

Suckers?

Pfft!

A sa...

hoppas att ni Inte ska bo på hotellet där alla spyr!

Anonym sa...

Trevlig resa!

http://www.youtube.com/theshipsongproject

Wagner sa...

Är det i dag han kommer hem?

Då det ska stånkas över stinn buk och nya storslagna "träningsprogram" ska presenteras. För vilken gång i ordningen vete gudarna och återfallen duggar lika tätt som hos ett bänkfyllo.

T sa...

Wagner: Hahahahaha! Mina pengar betas dock på att vi först får ett par fantastiska analyser av svenskens beteende vid buffén respektive poolen. Klädsel inkluderat. Sedan - efter en vecka eller så - så dimper bikten och handlingsplanen ned. Det enda frågetecknet är om hypokondrin slinker med också. Kanske i form av ohygienisk - just det - buffé.

mikebike sa...

Fifi: Nu är vi tillbaks. Det var bra på de allra flesta sätt. Men det finns ju alltid irritationsmoment. ;)

Medelklassman: Ving, Seamelia Beach, nybyggt och bara varit öppet i två tre veckor .

Caroline: det låter bra det. Men just nu är det semestertid och då duggar det inte tätt mellan inläggen.

johanna: men visste inte din vän att de har linsvätska i turkiet :)

Garminkarten: fint att du är en sådan aktivist. ta i för mig också.

Ron Ob: haha ja det är fan så det börjar.

R1: Men jag sa ju att jag gillar't

Anonym: hahaha fantastiskt. jag tycker det på riktigt. Lets be medelålders :)

wagner: vad är motsättningen?

adde: hehe

A: Det gjorde vi inte. eller jag såg ingen spy i alla fall.

Wagner och T: Blablabla... är jag så förutsägbar? ja det är jag. Vad ska jag blogga om om inte den ångesten? Fatta hur mycket man sväller på en all inc-vecka.

T sa...

För min del får du gärna fortsätta spinna på samma ämnen så länge du gör det så bra som du gör det. Jag bryr mig inte lika mycket om vad du säger som om hur du säger det. Stilistfanatikern i mig får sitt lystmäte, om vi säger så. Så noja vidare, och fortsätt göra det bra.