torsdag, maj 05, 2011

I'm on a horse

Kan inte riktigt släppa det här med folkdräkter och skit. Det är en så jävla obskyr tanke för mig att det faktiskt finns människor som på riktigt har en böjelse för det. Men å andra sidan finns det ju tydligen människor som eggas upp av Tupperware-burkar som deformerats i en diskmaskin, så varför inte.

I alla fall så hittade jag en riktig porrsajt för alla hemslöjdshjon, fullspäckad med bilder att spela skinnfiol och rulla bär till. Det finns verkligen plats för alla på internet. Fint.


Gnissel gnissel gnissel...

I'm on a horse!

Rulla gnida, rulla gnida...

I'm on a sled!

17 kommentarer:

Medelklassman sa...

Dalarna är mittpunkten för den här subkulturen. Där gillar dom även raggarbilar, sprit på dunk och att blåsa utsocknes på pengar.

Fredrik - ordflod.axnet.nu sa...

Japp, det är härligt. Ytterligare ett exempel på hur mångfald berikar :-)

Johanna sa...

För att anknyta till medelklassmans kommentar: det här med raggare och raggarbilar. Jag trodde verkligen att det var en utdöd subkultur, men har just fått veta att de åker runt, runt, runt torget i Vänersborg på lördagkvällar med hemkörtsdrickande tjejer i baksätat. Fantastiskt ju! Jag skulle verkligen vilja åka dit och beskåda spektaklet med egna ögon.

Fifi sa...

Haha, personerna på bilderna måste vara ordet "äppelkäcka" personifierade.

Anonym sa...

Apropå raggarkulturer - i det 'idylliska' samhälle där jag för tillfället bor ägnas lördagar åt att gå runt och titta på parkerade bilar. Helt utan ironi släpar man ut barnen på parkeringen, dricker en burköl eller flera i goda vänners lag och tittar på de parkerade bilarna. Barnen springer oskuldsfullt runt och leker, utan att ana att även de skolas in i detta hjärncellskvävande lördagsnöje.

Anonym sa...

Äh! Det är konstigare att så många i vårt avlånga land, eller förresten hela Europa klär sig som amerikanska knarklangare.

opti sa...

anonym: i mitt samhälle har det gjorts ungdomskultur av det där. grabbar (som börjar bli en aning för nära 30 för att det ska kännas ok) med volvo 740 i en läcker färg och upplyst underrede står och poppar musik på icas parkering. dit vallfärdar sedan 14 åringar i klackar som är svåra att gå i och kjolar som det behövs dras i för att stå och titta på och fnittra.

optikerdotter sa...

men wtf, min hjärna glömde jag tydligen ute på nämnda parkering i helgen som var.

Helen. L sa...

Tror jag ska ragga upp en folkdräkt till dig...... ;))

Anna sa...

Såg några raggare med sydstatsflaggan hängande på bilen på valborg. Den har tydligen blivit en symbol för raggare på senare tid. Man kan ju fråga sig varför man vill använda en flagga som har så pass skumma associationer, när man hade chansen att ta vilken symbol som helst...

Hatar uppstyrda bilcorteger cruising eller vad det nu heter... Typ folk putsar upp sina amerikanare och kör långsamt på led genom stan. Själva bilarna är snygga men det är något med hela situationen som stör mig djupt. Många ölmagar i publiken, och jag kan inte låta bli att tänka på att de tillåter sig ta del av komponenterna design, historia, skönhet och mode endast för att motorer är inblandade.

Jo tjena sa...

Alltså, snart börjar jag misstänka att du går igång på den där subkulturen i hemlighet.

tobias sa...

Sedärja, nu fick du mig att garva rakt ut på en fullsatt buss.

Anonym sa...

Wheels & Wings i Varberg m.fl. träffar samlar alla raggartyper från putsbögarna och orginalskickstalibaner till 14 pers i en nersutten pundargurka med eddie meduza på full blärra i den spruckna hemmastereo som sitter fastbunden på taket. Drickat på dunk och billig fulöl/cider flödar. Subkulturen frodas, möjligen tar bensipriset så småningom död på allt det roliga!/Mvh exilväschötten

mikebike sa...

Jag fattar inte riktigt hur det här kom att bli en råd om raggartips. Tack så jävla mycket Medelklassman!

Anonym sa...

" spela skinnfiol och rulla bär till" Vilket grymt uttryck! Taget.

Ha en skön helg.

Har hört från säkra källor att det skall bli runt 25 grader och stekande sol i vårt kära Majorna, men det kommer att vara ytterst lokalt. ;-))

Johan I Majorna

mikebike sa...

johan: shit då får vi låsa portarna så inte linnépack och annat löst folk börjar vallfärda :)

mikebike sa...

johan: och trevlig helg på dig med.