söndag, februari 06, 2011

Mys enligt Mikael

Jag har med ingen framgång försökt komma i kontakt med strutsgänget på nightlife.se i veckan. Trängtan fullkomligt bultade i mig efter att få uttrycka min otroliga tacksamhet och glädje över det fantastiska bloggpriset jag fick skickat till mig förra veckan. Ni vet det som bestod av ett stycke goodiebag (innehållande diverse reklamartiklar = ren skit) samt en "mysdress". Men ingen verkar vilja svara. Så agerar riktiga proffs *hrrrmm...rövhål...host*.

Först måste jag erkänna att deras totalignorans genererade en smula irritation inom mig, sedan ilska, för att till sist blomma ut i en lika oväntad som nyfunnen fetischform. Tack alla nightlife-svin för att ni höll ut och vägrade svara, för att ni stod på er och teg mig in i ett perverterat avvikarbeteende. Jag är oändligt tacksam ska ni veta. Aldrig kunde jag ana hur eggande det skulle vara att komma hem från en arbetsdag, kränga på sig sin alldeles för trånga gimpdräkt i collegematerial, och sedan lägga sig och riktigt njutläsa tantsnusk på hårt underlag. Fy fan, jag svallar av kåthet.


Och vilken fingertoppskänsla sedan. Nightlife bara måste ha anställt gamla profilers från FBI för att lyckas med sådan spjutspetsmänniskokännedom. Jag tappar andan av deras träffsäkerhet. Jag kommer troligen aldrig att läsa en ny bok igen. Jag tänker nog köpa på mig en hel låda av Abby Gaines mästerverk "Bröllopsmissen" och läsa den om och om igen tills den dagen jag dör. Så jävla bra är den...

Låt mig bjuda på ett litet stycke ur fjärde kapitlet:

"Beröringen av Adams fingertoppar fick Casey att sluta skratta. Hennes ögon blev stora och hon bet sig osäkert i underläppen. Efter några sekunders tvekan lutade hon sig fram mot honom.
Den här gången frågade han inte om lov, och det fanns inte heller någon publik som kunde se och kommentera hur ivrigt och hungrigt hon särade på läpparna för honom.
Det här måste vara en reaktion på den extrema stresshan utsatts för under det senaste dygnet, försökte Adam intala sig själv medan han tog hennes mjuka läppar i besittning. Hennes tunga var lika ivrig som hans, hon slog armarna om hans hals och Adam slutade försöka rättfärdiga sitt beteende. Han hängav sig helt och fullt åt den underbara kyssen och drog Casey närmare. Det märktes att hon var förvånad, men hon verkade inte ovillig..."

24 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHA! HELT fantastisk bild. Som jag har väntat på denna efter Js avslöjande inlägg om att bilden togs. Tycker det känns uppenbart att Nightlife har något slags BDSM-uppmuntrande syfte.

bacillen sa...

*svimma*

Jo tjena sa...

Hahaha jag dog en smula nu.

Ron Obvious sa...

Vilket otroligt stiligt tryck! Och så vanvettigt illasittande tycker jag inte att den var. Den passade sig bättre än prosan nedanför bilden i alla fall.

mikebike sa...

Anonym. Haha ok, men VEM är DU?

Bacillen: av avund?

Jo tjena: haha varför då?

Ron obvious: javisst är den stilig. Den är väldigt tajt. Bra om man vill exponera sina cojones, annars rätt kass. Prosan är ett stycke jag tror att kafka hade kunnat vakna upp och döda för, för att få göra till sin.

Fifi sa...

Haha, fy fan vad kul!
Vilken jäkla het overall, den slår alla mina velourdräkter med hästlängder! Och kombinationen heta overallen + heta boken = win!

TinaLinaTiny sa...

Hahahaha! Bilden är helt fantastisk!

mikebike sa...

Fifi: haha het ja. Het som i helvetet. Du kan få låna hela kittet nån gång om du vill :)

Tinalinatiny: haha ja fin va!?

Connie sa...

trevligt allroundplagg!

mikebike sa...

Connie: ja verkligen. Både hemma och på promenix, håll utkik :)

Vilma sa...

Haha, helt fantastiskt! Det var längesen jag skrattade så mycket :)

Arne sa...

Hahaha! Jag vill ha en sån där på BB, så att jag bara kan dra upp lite när det är dags för förlossning, och sedan dra igen när det är klart. Ingen exponering i onödan liksom...

Men jag skulle förstås inte vara lika snygg som du är i den.

Kalla Kåre sa...

Åkeeeej...

Gimp-mask medföljer alltså.

Jag tror jag passar på det myset.

mikebike sa...

Vilma: vad kul. synd jag inte kan säga det samma ;)

Arne: om du lovar att ha den på BB så får du den :) Det är en small men jag kan ha den (tajt på vissa ställen) trots att jag är både 189 och har kontorskropp.

Kalla kåre: det är huvan som går att knäppa ända upp.

Anonym sa...

Vilken dräkt!!!

Säg att blir Boktipset med denna dräkten på! jag kräver minst ett pilotavsnitt.

-Luca

Johanna sa...

Hahahaha, oerhört roligt. Dels bilden (din sambo skrev ju att ni tagit bilder av massor av olika poser, berätta gärna hur du gick tillväga när du valde.. Diggar hur som helst valet väldigt mycket!)

Men boken, jag känner en sådan avsmak inför den. "det fanns inte heller någon publik som kunde se och kommentera hur ivrigt och hungrigt hon särade på läpparna för honom".

Man blir ju äcklad, låter inte ens mysigt.

Arne sa...

HAhaha på vilka ställen anser du att den är tight?
Jag skulle lätt ha den på BB om jag kom i den, tror du magen får plats?

Anonym sa...

-Bring out the gimp!
-The Gimp is asleep now.
-Well i guess you better wake him up then, wont you?

Jag springer ner till Martinshop och köper en bilijardkula med läderrem till dig ;-))

Världklass, Majorna kommer aldrig att bli sig likt efter att du har varit i Söderlindska parken med barnen iförd endast denna =)))

Johan I Majorna

S. sa...

Verkar svårt att läsa bara med dragkedjan uppdragen sådär. Annars mycket tjusigt, och boken verkar ju skitbra. Rafflande.

Anonym sa...

Åh herregud! Den där kan du ju ha som dagens outfit — varje dag!
Och boken! De sublima antydningar författaren ger uttryck för i denna - får man förmoda - centrala scen gör ju att läsaren utsätts för en outsäglig spänning. Hur ska det gå - kan jag läsa ut boken utan att kräkas? Eller inte?

Tack för dagens skratt/hicka! Och säg till om du ska ut i den där...
/Bellaciao

M sa...

Hahaha helt underbar dress! Du gjorde min dag!

emster sa...

och boken ser lika smarrig ut som sparkdräkten! *mums*

mia sa...

MoahahahaHihihihihohohohohahaha...
jag skrattar ihjäl mig

Hemmafrun sa...

Vet inte vad som hettar upp en stackars desperat hemmafru mest- plagget eller skönlitteraturen..? :D