onsdag, januari 19, 2011

Bloggkoma

Har inte bloggat på några dagar. Tror att det kan ha med måndagens TRE vändor till IKEA att göra. Försök att sätta er in i hur livsdränerande det var. Jag vet att det är helt omöjligt att föreställa sig hur något sådant känns, men tänk på det värsta som skulle kunna hända och multiplicera det med fyra. Då når ni kanske halvvägs och det får duga.

Frågor som "varför" undanbedes. Vi köpte kök och då är det viktigt med måtten. Jääääävligt viktigt.

Så nu har vi försökt blåsa liv i den där lilla gnistan av liv som nästan slocknade i det där stora blågula huset ute i Kållered. Bland annat var vi på Åbybadet (för andra gången på en vecka) igår. Det blir man också trött av, men på det bra sättet. Så nu börjar jag sakta komma tillbaka till mitt gamla vanliga jag igen.

17 kommentarer:

emster sa...

men guuu *puh puh puh* ni är tillbaka. har varit JÄTTEOROLIG för dig och Tuffast! man kan inte bara hålla på så där och inte höra av sig.

Molly sa...

Byggde om köket förra våren o kan bara lida med er.
Men håll ut! Det blir bättre :)

mikebike sa...

Emster: Det var mycket gulligt av dig. Vi får upprätta en direktlinje (modell batmantelefonen) så att detta inte sker igen.

Molly: ja sräckblandad förtjusning är ordet. Vi försöker fokusera på det där ljuset i tunneln.

Matildas Mening sa...

Härmis!
Jag har ju också varit på Åbybadet och knött!...Var det du som sparkade mig i sidan?!
Hörru,din blogg är bra,men har du några andra som du följer som du kan tipsa om? Några med intelligens, tack!

Robbelibobban sa...

Du har bloggkoma efter knappt en vecka?

brysselkakan sa...

Trött av IKEA? Har aldrig hänt mig och lär aldrig hända!

Hissmannen sa...

Jag har många gånger föreslagit för IKEAs personal och ledning att de skall bygga ett "Gubbrum", med TV och pressomaskin. Dom vi kan bli inlämnade medans den intresserade delen av sällskapet tittar på möbler etc...

Ännu så länge har inte min idé hörsammats...

Men på ämnet IKEA, hur felvaggad måste man vara för att ta sin familj och åka till IKEA för att äta lördagsmiddag?!?

mikebike sa...

Matildas mening: var du där igår eller i fredags? isåfall är det mycket möjligt. jag är så ruggigt snabb i rutschkanorna.

Robbelibobban: Ja?

Brysselkakan: Skämtar du? Vad är du gjord av för virke som pallar en sådan omgång?

Hissmannen: Ja jävlar vilken grej det skulle vara.

adde sa...

Skulle tro att en liggdusch skyndar på återhämtningen.

mikebike sa...

adde: just precis, därför åkte jag vattenrutschkana tills allt blev bra.

erik sa...

Se det från den ljusa sidan, du kunde ha varit där tre vändor på en lördag... (svårt att komma undan med den mentala hälsan i behåll då).

Dennis sa...

Älskar IKEA, det är människorna som är där som jag hatar! Funderade allvarligt på en ajälvamputation för att slippa hänga med och välja bord sist... Kanske inte en ajälvamputation men att bli sprutad i ansiktet av Peter North hade fan gått före iaf!

Grym blogg du har! \m/

Dennis sa...

Och av nån anledning självamputation nått helt annat i mitt inlägg... :/

Lotta sa...

som en släng på en tidigare kommentar...

http://www.youtube.com/watch?v=ZM7BE4QlGiQ

men kul att du och Tuffast är tillbaka!

Andreas sa...

Varför är alla så IKEA-neggo? Jag tycker det är hur kul som helst. Har varit där flera vändor på sistone, varav en gång själv till och med. Jag kanske inte är normal?

silverboy sa...

IKEA kan plocka ned även den starkaste... man får brottas med ”Dom många människorna” som Ingvar kallar dem. Verkar som att ”alla” är på Åbybadet nuförtiden!

Larsson i Majorna sa...

IKEA ska man bara åka till när man inte behöver nåt. På gråa och regniga söndag brukar vi dra dit till tio (eftersom ungarna ändå vaknar sju...), eftersom det inte är några köer då, och så dunkar vi in dem på Småland, sen strosar vi runt och provsitter soffor och hånglar lite i sängarna. Inte en människa nån stans, relativt sett. Bara att gå och strosa helt utan stress.

Sen vid elva så hämtar man ut ungarna och går direkt upp till restaurangen (som öppnar då) och köper sig en schysst köttbullsluch till hela familjen för runt hundralappen. Medan man själv sen dricker kaffe i lugn och ro och kommenterar folk omkring sig, så kollar ungarna på film och ritar lite med kritor och så.

Efter det så sitter man på golvet bredvid den lilla rutchkanan och häckar i en timme medan ungarna åker och stojar runt i tält, kryptunnlar, barnstolar och snurrgungor där.

Efter det åker man hem och klockan är då runt två-tiden. Eventuelt tar man sig varsin 5-kronorskorv och glass först. Resten av dagen kan man softa i soffan hemma, medan ungarna bygger med Lego och varvar ner.

Så ska man utnyttja IKEA.