torsdag, december 23, 2010

Day 23 – Something that makes you feel better

Åh, det där är så olika. Det beror ju helt på situation och tillfälle... men jag är nog en ganska enkel person egentligen.

Men några exempel på saker som kan få mig att må bättre är; blogga när jag stör mig på något, sömn när jag är alldeles för trött, treo när jag har ont i huvudet, pizza när jag är hungrig, en rejäl liggdusch när jag är våldsamt bakfull, sex när jag är kåt, sällskap när jag känner mig ensam, ensamhet när jag behöver tankero, massage när jag är stel, när jag lyckas göra ett klipp, en kram när jag är ledsen, köpa saker när jag egentligen inte har råd, pepp när jag känner mig lite nere, att skrika när jag är arg, gråta när jag är ledsen, en klippning när jag känner mig åt helvete för sunkig, när lönedagen äntligen kommer, när jag gör rätt val efter en svår beslutsångest, klapp på axeln när jag gjort något bra, när jag vinner i spel, om trafiken flyter på när jag kör bil och jag slipper leta till det glöder i huvudet efter en parkering, saker som bara fungerar, ett snällt ord från någon när jag förtjänar det. Och kärlek såklart.

Lyssna på Spotify och dricka vin med J hemma i soffan fungerar på de flesta sinnesstämningar. Samma sak med böcker filmer och tv-spel. Att skriva får mig generellt att må väldigt bra.

5 kommentarer:

30+ sa...

Du gillar att få dina lustar infriade.

Mänskligt.

Anonym sa...

Ta en titt på Locums digitala julkort (längst ner på sidan) http://www.julkort.nu/1_kort.asp
Antagligen samma upphovsman/kvinna som döper sitt barn till Jerker.

Anonym sa...

Idag läser jag inte längre bloggar, med ett undantag. Du är det undantaget. Från botten av mitt hjärta önskar jag dig och din familj en sjusärdeles god jul. Du berikar mitt liv med din humor, din träffsäkra cynism och din öppenhet. Fortsätt fortsätta, så följer jag med!
Allt gott,
LL

adde sa...

De e gött att du mår bra av att skriva, å helt outstanding att du delar med dig av det här.

Anonym sa...

Hoppas dina klappar blir hårda och fyllda med teknik av den senaste sorten!

God jul!