fredag, oktober 08, 2010

Filmmarodören

Precis när vi börjat titta på Robin Hood får J för sig att köra ett parti pest eller kolera. Hennes entusiasm för produktioner med Russel Crowe är något dämpad skulle jag kunna säga. Vi hade knappt hunnit genom första scenen innan hon slängde ur sig pest eller polera, som gick ut på vem jag skulle välja att ha en sextionia med om det stod mellan Mikael Persbrandt och Russel Crowe. Självmord fanns inte med som ett tredje alternativ. Hon vet hur man punkar en film hon. Jag valde Russel. Inte för att det skulle vara så stor skillnad egentligen, men fan hellre Crowes väsande än en stönande Gunvald Larsson. Filmsuget dog en aning.

Som straff replikerade jag med några riktigt kluriga alternativ för hennes räkning, och jag kan väl sammanfatta utfallet såhär: J valde Lennart Ekdal, Göran Hägglund och Natasha Illum Berg.

Så kan det gå. Go'natt.

5 kommentarer:

Hanna sa...

På vår bröllopsresa åkte vi den obligatoriska båtturen runt Manhattan. Det var faktiskt jävligt romantiskt, solnedgång etc. Då kör min man följande p eller k: vad väljer du helst, att gnaga av dig tummen eller hoppa i the Hudsons giftiga vatten direkt från båten.

mikebike sa...

Hanna: ja fan det låter som en häftig grej verkligen. Det är en turistgrej jag skulle vilja göra. Hahaha, det finns aldrig ett dåligt läge för p eller k, verkar det som....

Vad valde du förresten? ;)

Fifi sa...

Haha, jag brukar tvinga Niklas att leka Pest eller kolera, en gång var han tvungen att välja vilken av mina systrar han skulle ligga med om han var tvungen att välja en. Sedan har jag retat honom jättemycket för hans val.

De flesta ledarna lider av överdriven hurtighet och den där sektblicken, men zumbatanten tog ändå priset, hon hade så mycket energi att man fick stötar av henne om man stod en meter ifrån henne.

emster sa...

en annan bra lek är ligga, döda, gifta.

man får tre vidriga människor att välja vilken man vill döda, vilken man ligger med och vilken man gifter sig med. sjukt bra lek.

mikebike sa...

fifi: hahahaha fy fan vad sjukt. men jävligt roligt. vi har skrattat högt båda två här. Du är sjukt rolig.

Emster: haha grymt, tack för den. vilken briljant lek. vi testkörde den igår. Blev mäktigt nöjt med kombon Hitler, Fritzl och Skytte. Moralen ställdes på sin spets kanb jag säga. Vi skrattade så tårar kom :)